• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bendemi sıkıntı var?

pasiftiryaki

karışık dondurma
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
77
8
13
Herkese meraba..
Ben bir yıldır evliyim.Eşimle klasik evli sorunları dışında bi sorunumuz yok.Ancak beni üzen bi konu var..Aman aman kıskanç biri değilim..öyle müdahale falanda etmem eşime edemem..bu kim şu kim nerdeydin kim vardı falan diye asla soramam..telefonlarını kurcalayıp hesapda sormam..zaten doğru seyler değil bence bunlar..yapan arkadaşlarım var..kendimi ifade etmek için anlatıyorum..
Benim sorunum şu ki, eşimin başka kadınlara bakıyo olması..hemde yanımda olmasına rağmen..sanırım farketmediğimi sanıyo..ben dile getiremiyorum sadece içten içe üzülüyorum..bi kez çok üzüldüğümde düzgünce söylemeye çalıştım nişanlıyken böyle değildin neden şimdi böyle yapıyosun kırılıyorum dedim..bana küstü iki gün konuşmadı..sonra ben geri adım attım bana öyle geldi heralde yoksa bu kadar kırılmazdı diye düşündüm..konuştum aramız düzeldi..üstünden zaman geçti ama yine aynı..ya hani manyakmısın erkektir bakar diyebilirsiniz ama güzel biri olunca uzun uzun bakıyo..artık bişey demiyorum ama çok üzülüyorum..
Peki şimdi hanımlar bendemi sıkıntı..siz olsanız üzülürmüsünüz..yada başınıza geliyo mu gelmiyo mu..normal mi..erkekler hep böylemi..
Ben eskiden sevgilisi/eşi yanında olupda bana bakanı görünce yanındaki eşi için o adama gıcık olurdum..işte şimdi ben o eşlerden oldum..

Sizde bi sorun yok hanimefendi. Esinizde sorun var. Siz bi de goz yummussunuz ki, nasil onunu alacaksiniz simdi? Buyuk konusmak gibi olmasin ama ben olsam agzinin ustune cakardim bi tane baktigini gorunce. Bak bakalim bi daha bakiyor mu?

Herkese meraba..
Ben bir yıldır evliyim.Eşimle klasik evli sorunları dışında bi sorunumuz yok.Ancak beni üzen bi konu var..Aman aman kıskanç biri değilim..öyle müdahale falanda etmem eşime edemem..bu kim şu kim nerdeydin kim vardı falan diye asla soramam..telefonlarını kurcalayıp hesapda sormam..zaten doğru seyler değil bence bunlar..yapan arkadaşlarım var..kendimi ifade etmek için anlatıyorum..
Benim sorunum şu ki, eşimin başka kadınlara bakıyo olması..hemde yanımda olmasına rağmen..sanırım farketmediğimi sanıyo..ben dile getiremiyorum sadece içten içe üzülüyorum..bi kez çok üzüldüğümde düzgünce söylemeye çalıştım nişanlıyken böyle değildin neden şimdi böyle yapıyosun kırılıyorum dedim..bana küstü iki gün konuşmadı..sonra ben geri adım attım bana öyle geldi heralde yoksa bu kadar kırılmazdı diye düşündüm..konuştum aramız düzeldi..üstünden zaman geçti ama yine aynı..ya hani manyakmısın erkektir bakar diyebilirsiniz ama güzel biri olunca uzun uzun bakıyo..artık bişey demiyorum ama çok üzülüyorum..
Peki şimdi hanımlar bendemi sıkıntı..siz olsanız üzülürmüsünüz..yada başınıza geliyo mu gelmiyo mu..normal mi..erkekler hep böylemi..
Ben eskiden sevgilisi/eşi yanında olupda bana bakanı görünce yanındaki eşi için o adama gıcık olurdum..işte şimdi ben o eşlerden oldum..

Peki esiniz sizi kisitlar mi?

Giyim vs gibi konular dahil olmak üzere .

Ve küsme nedeni nedir yaptigi şey yüzüne vurulunca mi suç oluyormus

Tabii ki o kadar uzun uzun dikkatli bakıyor olması hiç hoş değil kim olsa rahatsız olur hem de yanındasınız yani. Maalesef oluyor ama. Bence uyarın ben baksam sen ne hissedersin rahatsız oluyorum neden küsüyorsun deyin yani. Benim eşimde göz takılması değil öyle dikkatli baksa bende rahatsız olurdum ama bazen insan boş boş da bakabiliyor hani o insana değil de öyle gözü takılıyor bilemiyorum siz daha iyi anlarsınız tabi.

Evet sorun sende.. Ne demek bakamam soramam kurcalayamam.. Veee birine baktığını görüyosun düzgüncemi anlatıyosun.. Üstelik paşa hem suçlu hem güçlü birde küsüyo sende geri adım atıosun.. Evet bence sorun sende.. Koparaydın kıyameti bak nasıl özür diler dikkat ederdi.. Bir gün o seni bakarken yakalarsa , nasıl uyarılması gerektiğini öğretir sana.. Valla hiçte güzelce konuşayım olmazsa geri adım atayım demez.. Kocalarından bu kadar çekinen kadınları anlamıyorum.. Sana git kapris yap annesine yollama bacısına yardım etmesin vs vs demiyorum.. Ama arkadaş yakaladıysan yanlışını haddini bildirecek aptal yada korkak olmadığını göstereceksin

Be
Erkektir bakar kafasi gecen yuzyilda kalmadi mi ya? Kadin da erkek de insandir, karsi cinse bakiyosa ahlaki zaaftir, hele eşinin yaninda bakiyosa saygisizligin alasidir
Ben bu kafada değilim ama bu kafada olanlar var o yüzden acaba benmi abartıyorum diye düşünmeye başladım

Siz de bakin benim sevgilim baktiginda ben bi erkeğe Baksam ne hissedersin diyorum tabi bakmiyorum gözüm takiliyo falan diyor ama bos is bunlar bi kere çok kotu oldum sinir krizi geciricektim evdeydik o halimi gördükten sonra düzeldi yani yüzde yüz değil ama bu da bir şeydir..

Sen de bakmalısın.
Seni anlaması için bunu yapman gerek.
Ona yaşat.
Hatasını küserek bastırmaya çalışmış, sen de yemişsin ayrıca.
Bu kadar pasif kalmamalısın.
Saygısızlıktır uzun uzun bakması. Öküzce bir tavır.
İçten içe üzülmekle kendini yorarsın ancak.
O seninle evlenmişse bu tarz konularda haddini bilmek zorunda.
Ama senin gibi tepkisiz ve onun küsmelerini çeken birini ne kadar dikkate alacaktır bilemedim.
Değiştir kendini bu konuda.

Evet sorun sende.. Ne demek bakamam soramam kurcalayamam.. Veee birine baktığını görüyosun düzgüncemi anlatıyosun.. Üstelik paşa hem suçlu hem güçlü birde küsüyo sende geri adım atıosun.. Evet bence sorun sende.. Koparaydın kıyameti bak nasıl özür diler dikkat ederdi.. Bir gün o seni bakarken yakalarsa , nasıl uyarılması gerektiğini öğretir sana.. Valla hiçte güzelce konuşayım olmazsa geri adım atayım demez.. Kocalarından bu kadar çekinen kadınları anlamıyorum.. Sana git kapris yap annesine yollama bacısına yardım etmesin vs vs demiyorum.. Ama arkadaş yakaladıysan yanlışını haddini bildirecek aptal yada korkak olmadığını göstereceksin
Kıyameti kopartmamamın sebebi pasiflikten değil birazda yasak tatlı gelir mantığını ateşlememek içindi..gerektiğinde sesini çıkartmayan biri değilim ama bu konuda kavga edemiyorum..

Sen de bakmalısın.
Seni anlaması için bunu yapman gerek.
Ona yaşat.
Hatasını küserek bastırmaya çalışmış, sen de yemişsin ayrıca.
Bu kadar pasif kalmamalısın.
Saygısızlıktır uzun uzun bakması. Öküzce bir tavır.
İçten içe üzülmekle kendini yorarsın ancak.
O seninle evlenmişse bu tarz konularda haddini bilmek zorunda.
Ama senin gibi tepkisiz ve onun küsmelerini çeken birini ne kadar dikkate alacaktır bilemedim.
Değiştir kendini bu konuda.
Gerçekten bu şekilde yapmak çözümse inanın yaparım çünkü çok sinirleniyorum ve ondan sinirimi başka türlü çıkartıyorum..bu konu üzerinden değilde

Ee bi'de özür dileyeydin kadınlara bakarken rahatsız ediyorum varlığımla diye?

Bana da hep böyle yanında sevgilisi eşi olan adamlar bakıyo yiyecekmiş gibi eşleri adına ben utanıyorum ama adamlarda tık yok.
Demek ki onların eşleri de sen gibi susup göz yumuyolar.
Adamın sana saygısı olsa belgesel izler gibi bakamaz zaten, uzun uzun bakmak ne demek.

Back
X