• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bendemi sıkıntı var?

Basta geri adim atmakla büyük hatta yapmissin..

Sahsen benim esim yanimda oyle birsey yapsa , kiyameti koparirim..
Kiskancliktan felan degil cok kotu bir hareket esi yanindayken baskasina bakmasi....

Sen kocanin yaninda ya da kocan yokken carsida pazarda yakisikli erkeklere mi
Sen kocanin yaninda ya da kocan yokken carsida pazarda yakisikli erkeklere mi bakiyosun dorugunannesi?[/QUOTE GECE gece Saçmaladin yani.ben sen bakarmisin derken çaba göre başka bir yorum yazacaktım. O bakıyor sende bak gibi. Ne hissettiğini yaşayarak O grensin gibi.gecenin bi vakti olmasi millete abuk subuk yorumlar yapma hakkı vermiyor kimseye.kimsenin kişiliğini rencide edici rahatsızlık verici yorumlar yapıp polemiği çekip prim yapmayın.

Sorun sende adam kusecek kizacak diye gikini cikartamaz hale gelmissin artik kirildigini bile soylemiyosun farkinda misin ?

Bakmak derken nasıl bakıyor?
Dikkatini çekmiş gibi..
Siz de bakin benim sevgilim baktiginda ben bi erkeğe Baksam ne hissedersin diyorum tabi bakmiyorum gözüm takiliyo falan diyor ama bos is bunlar bi kere çok kotu oldum sinir krizi geciricektim evdeydik o halimi gördükten sonra düzeldi yani yüzde yüz değil ama bu da bir şeydir..
Yanlış anlamıyn benimle aynı sorunu yaşayan biri var diye sevinmedim ama yalnız olmadığımı görünce üzüntüm hafifledi sanki..

Sen kocanin yaninda ya da kocan yokken carsida pazarda yakisikli erkeklere mi bakiyosun dorugunannesi?
Bak şimdi beni polemiği çekip prim yapma! Başkalarının yorumlardan alıntı yapıp gece gece millete istediğiniz yorumu yapma hakkınız yok.kendi fikrini yaz beni edilecek cevaba yazacağım şey sende bak ne hissettiğini anlasın olacaktı. Ama her konuda olduğu gibi illa bir kurcalayan çok bilmiş olacak.msj kovanı benle dolduramazsin başkasını polemiği çek:)

Dikkatini çekmiş gibi..

Yanlış anlamıyn benimle aynı sorunu yaşayan biri var diye sevinmedim ama yalnız olmadığımı görünce üzüntüm hafifledi sanki..
Huylar değişmiyor.. Etrafimizdaki evli admalar ya da sevgilisi yaninda olan adamlar bile baskasina bakiyor. Tabiki bakmayani vardır genelleme yapmak yanlis olur. Sizi gerçekten seviyorsa bu konudan dolayoiuzuntunuzu belirtirseniz bir daha yapmaz ya da dikkat eder diye düşünüyorum. ama huylu huyundan vazgeçmez Allah sabir versin bize

Herkese meraba..
Ben bir yıldır evliyim.Eşimle klasik evli sorunları dışında bi sorunumuz yok.Ancak beni üzen bi konu var..Aman aman kıskanç biri değilim..öyle müdahale falanda etmem eşime edemem..bu kim şu kim nerdeydin kim vardı falan diye asla soramam..telefonlarını kurcalayıp hesapda sormam..zaten doğru seyler değil bence bunlar..yapan arkadaşlarım var..kendimi ifade etmek için anlatıyorum..
Benim sorunum şu ki, eşimin başka kadınlara bakıyo olması..hemde yanımda olmasına rağmen..sanırım farketmediğimi sanıyo..ben dile getiremiyorum sadece içten içe üzülüyorum..bi kez çok üzüldüğümde düzgünce söylemeye çalıştım nişanlıyken böyle değildin neden şimdi böyle yapıyosun kırılıyorum dedim..bana küstü iki gün konuşmadı..sonra ben geri adım attım bana öyle geldi heralde yoksa bu kadar kırılmazdı diye düşündüm..konuştum aramız düzeldi..üstünden zaman geçti ama yine aynı..ya hani manyakmısın erkektir bakar diyebilirsiniz ama güzel biri olunca uzun uzun bakıyo..artık bişey demiyorum ama çok üzülüyorum..
Peki şimdi hanımlar bendemi sıkıntı..siz olsanız üzülürmüsünüz..yada başınıza geliyo mu gelmiyo mu..normal mi..erkekler hep böylemi..
Ben eskiden sevgilisi/eşi yanında olupda bana bakanı görünce yanındaki eşi için o adama gıcık olurdum..işte şimdi ben o eşlerden oldum..
Evet sıkıntı direk sizde allah aşkına bu durumu eşinize söylediğinizde ne yüzle küsüyor ve yetmiyor bir de özür diliyorsunuz. Bir de siz bakın bakalım yoldaki yakışıklıya ya da siz de kendinize çeki düzen verip dikkat çekici bir şekilde giyinin sonra da eşiniz kızdığında ona küsüp Özür dil:KK53:etin

Sorun sende adam kusecek kizacak diye gikini cikartamaz hale gelmissin artik kirildigini bile soylemiyosun farkinda misin ?
Küsecek kızacak diye değil bu konu dha çok dikkatini çekmesin diye bahsetmiyodum ama değişen bişey olmadı..o konu için sinirlenip başka bişey için tartıştığım oldu çünkü içimdeki öfkeyi başka türlü atamıyodum. ..ancak sizlerin yorumuyla anladımki açık açık o mesele için tartışmalıyım tartışacaksamda..

Ben bir.yorumda yazdiginiz "bu konuda degilde baska seylerden cikariyorum hincimi" cumlesine takildim.
Baska seylere degilde bu bakma mevzusundan cikarin bence hincinzi.
Bir de kusen erkek cok zor oluyordur heralde..Belki bu sekilde davranmak zorunda kaliyorsunuz ama bu konudaki tepkinizi sade ve yalin belli edin.Bence alttan almayin...

Hırsini bu konudan cikarsan senin icin daha iyi olur. Bence kesinlikle normal degil. Ben kabul edemem arkadas. Nasil katlanılir boyle seye bilmem. Eget cok dikkat cekici birisi varsa etrafında kadinlar bile bakar ya hani,bakarsın gecer. Ama surekli olmasi kesinlikle bana gore normal degil.

Evet sıkıntı direk sizde allah aşkına bu durumu eşinize söylediğinizde ne yüzle küsüyor ve yetmiyor bir de özür diliyorsunuz. Bir de siz bakın bakalım yoldaki yakışıklıya ya da siz de kendinize çeki düzen verip dikkat çekici bir şekilde giyinin sonra da eşiniz kızdığında ona küsüp Özür dil:KK53:etin
Bunu yapmayı düşünüyorum..

Herkese meraba..
Ben bir yıldır evliyim.Eşimle klasik evli sorunları dışında bi sorunumuz yok.Ancak beni üzen bi konu var..Aman aman kıskanç biri değilim..öyle müdahale falanda etmem eşime edemem..bu kim şu kim nerdeydin kim vardı falan diye asla soramam..telefonlarını kurcalayıp hesapda sormam..zaten doğru seyler değil bence bunlar..yapan arkadaşlarım var..kendimi ifade etmek için anlatıyorum..
Benim sorunum şu ki, eşimin başka kadınlara bakıyo olması..hemde yanımda olmasına rağmen..sanırım farketmediğimi sanıyo..ben dile getiremiyorum sadece içten içe üzülüyorum..bi kez çok üzüldüğümde düzgünce söylemeye çalıştım nişanlıyken böyle değildin neden şimdi böyle yapıyosun kırılıyorum dedim..bana küstü iki gün konuşmadı..sonra ben geri adım attım bana öyle geldi heralde yoksa bu kadar kırılmazdı diye düşündüm..konuştum aramız düzeldi..üstünden zaman geçti ama yine aynı..ya hani manyakmısın erkektir bakar diyebilirsiniz ama güzel biri olunca uzun uzun bakıyo..artık bişey demiyorum ama çok üzülüyorum..
Peki şimdi hanımlar bendemi sıkıntı..siz olsanız üzülürmüsünüz..yada başınıza geliyo mu gelmiyo mu..normal mi..erkekler hep böylemi..
Ben eskiden sevgilisi/eşi yanında olupda bana bakanı görünce yanındaki eşi için o adama gıcık olurdum..işte şimdi ben o eşlerden oldum..

Bende bi kere gözünün üzerine yapıştırıvermiştim arabadaydık mini etekli kadınlar geçiyordu birde baktım bizimki direksyona eğilmiş yukarı bakıyo o an nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde yapıştırıverdim gözünün üzerine meğer garibim ışıkları görmek için eğilip lambalara bakıyomuş sakin bi kafayla düşününce gerçekten direksyondaki bi insan karşısından geçen birine niye eğilip baksın :D neyse dedim bidaha bakarsan ona sayarız bu tokatı :D şunu dicem karşısındaki insana baksa bile nasıl baktığını içinden ne geçtiğini bilemeyiz bende bakıyorum herkese bön bön bazen,ay ne giymiş bu nasıl ceket falan diye :) eğer siz onu uyardıysanız kırılıp iki gün sizle konuşmadıysa gerçekten kötü niyetlerle bakan insan bidaha sizin yanınızda yapmaz siz yokken yapardı hala sizin yanınızda yapıyorsa art niyetsiz olabilir bu. Dalgınlıkla istemsizde yapıyor olabilir.Eğer gerçekten bakıyorsada sadece kadınlara ben sizin yerinizde olsam tam o bakarken saçlarınıda güzel toplamış ama Allah var güzel kız falan derim o anlar zaten vaziyeti :)

Herkese meraba..
"ya hani manyakmısın erkektir bakar diyebilirsiniz"işte bunu aklı başında kimse diyemez, dememesi lazım.
diyorsa erkeğin egemenliğini kabul etmiş demektir.
Bence sende de bir miktar bu duygudan var.

Gozu kayar bakar anlik ama gözünü dikip bakanlar var esinin yaninda.cok igrenc bencr.senin kirilcagina o kirilmis .Ne ustune dusuyorsun kuserse kussun.simartmissin adami korkma kacmaz bir yere

Back
X