Herkese meraba..
Ben bir yıldır evliyim.Eşimle klasik evli sorunları dışında bi sorunumuz yok.Ancak beni üzen bi konu var..Aman aman kıskanç biri değilim..öyle müdahale falanda etmem eşime edemem..bu kim şu kim nerdeydin kim vardı falan diye asla soramam..telefonlarını kurcalayıp hesapda sormam..zaten doğru seyler değil bence bunlar..yapan arkadaşlarım var..kendimi ifade etmek için anlatıyorum..
Benim sorunum şu ki, eşimin başka kadınlara bakıyo olması..hemde yanımda olmasına rağmen..sanırım farketmediğimi sanıyo..ben dile getiremiyorum sadece içten içe üzülüyorum..bi kez çok üzüldüğümde düzgünce söylemeye çalıştım nişanlıyken böyle değildin neden şimdi böyle yapıyosun kırılıyorum dedim..bana küstü iki gün konuşmadı..sonra ben geri adım attım bana öyle geldi heralde yoksa bu kadar kırılmazdı diye düşündüm..konuştum aramız düzeldi..üstünden zaman geçti ama yine aynı..ya hani manyakmısın erkektir bakar diyebilirsiniz ama güzel biri olunca uzun uzun bakıyo..artık bişey demiyorum ama çok üzülüyorum..
Peki şimdi hanımlar bendemi sıkıntı..siz olsanız üzülürmüsünüz..yada başınıza geliyo mu gelmiyo mu..normal mi..erkekler hep böylemi..
Ben eskiden sevgilisi/eşi yanında olupda bana bakanı görünce yanındaki eşi için o adama gıcık olurdum..işte şimdi ben o eşlerden oldum..