canım komşu gelinlerde seni kıyaslayan kayınvaliden mi? annen ni yoksaorayı anlamadımda
Annen neden gelinlerle seni kıyaslıyor ki? Komşunun kızıyla kıyaslasa neyse.. çok küçük yaşta eve 1 saat geç kaldığın için eve gelme diyor gidip evleniyorsun sesini çıkarmıyor eve geri döndüğünde kapısını açıyor ayrıntılar vardır daha eminim ama garip geldi. Seni hiç umursamasa geç kaldığın için kızmaz ya da geri döndüğünde kapısını açmaz demek ki umursuyor bu da seviyor demektir.
Acaba 1 saat geç kaldığın gün sana neredeysen orada kal derken ciddi miydi yoksa sinirlendiğini belli etmek için mi öyle söyledi. Sanki olayı büyütmeden eve gidebilrdin o gün gibi geldi bana ama tabi dediğim gibi ayrıntılar vardır elbet.
Açık açık konuştun mu hiç annenle neden sana böyle davrandığını bu tarz konuşmalardan rahatsız olduğunu belirttin mi hiç? eğer konuştuysan cevabı ne oluyor? Bir de ablanla ilişkisi nasıl?
Para çok değişik birşey isterler vermesler fln aile arasında bu tarz şeyler olabilr. Büyük miktarlar verilmediği sürece dert etme bunu derim.
kızlarda kıyaslıyor bazen komşunun kızını sürekli övüyor.en son bir gelin hanımı övdü bende severim ayrıca kızı.kapısını açmasının nedeni 1.büyük ablamın beni çok sevmesi 2.sokaklarda kalacağım ve duylur diye.eve gelince ben sana sorarım dese eve giderdim ama cahillik üzüntü ya gerçekten eve almazsa korkusu sanırım.konuşursamda birdaha sana bişey söylemem ne halin varsa gör diyor günlerce konuşmuyor.ablamlarla arası gayet iyi küçük ablama daha düşkün ona hiçbir iş yaptırmaz erkek gibi yer içer yatar dün eve banyo yapmaya gidecektim ilk kez yalnız kalıyorum gelin dedim ablam gelmedi bende annem tek çıkmasın dedim evde tek başıma yıkandım ama korkuyorum nasıl yıkandım hala inanmıyorum hep yalnız bırakılıyorum ben.hastayım dedi ablam ama gezmeye gelince geziyor.miktar 20 milyara yakın yani boşandıktan sonraki tüm birikimim.haksızlıkmı ediyorum sizce
Haksızlık edecek bişey yok kötü bir şey söylemiyor ya da yapmıyorsun. Bence çok fazla şey bekleme annenden mecburi zorunlu haller dışında da çok üzerine düşme derim. Büyük ablan sana düşkünmüş o bile yeter sana onu kaybetme. Her zaman annenle mesafeni koru ama bence sen ondan birşey beklemessen ve ilgili davranmazsan belki o zaman o da brz anlar hatasını. bir de komşu kızlarla kıyaslama konusunda ben olsam ben de onu başkarının annesyle kayınvalidesiyle kıyaslardım :))) Şunun annesi şunu almış şunu yapmış fln diye belki yaptığının farkına varır.
Çok fazla kafana takıp kendini üzme tek başına da olsan onlara muhtaç olmadığına inan ve güçlü ol. Tabii ki annen sev, say ama o kdr fazlasını yapma da bekleme de bence.
10 gün onlarla kalmak zorundayımbir gün aramasam sorun oluyor eşimide buna mecbur tutuyorum çünkü sorun çıkarıyor.beni aramadı değişti gerçek yüzü çıktı diyor.eşimde sıkılıyorum ben kendi annemi bile hergün aramıyorum diyor ama ben üzülünce arıyor mecburen.nasıl üzüldüğümü bilemezsin desteğine teşekkür ederim.ama sevmek hiç içimden gelmiyor artık.sürekli böyle geçecek hayat.eşimi beni sürekli tersliyorlar.hastayım deyince hastaneye götüreyim anne demiş eşim kimseye ihtiyacım yok ben kendim giderim giderim demiş ne yapsın daha bu adam
annen de sanırım babanla yaşadığı kötü zamanların izlerini taşıyor piskolojik olarak. Insan arkadaşını, eşini seçebiliyor ama anne baba da öyle bir şans yok ve durumlar ne olursa olsun alttan almak dayanmak gerekiyor. Allah sana ve eşine sabır versin :s 10 gün geçer gözünde büyütme sürekli böyle geçecek hayat diye de düşünme insanlar çok çabuk değişiyor sen de değiişecek bunları kafana takmamaya başlayacaksın belki ya da annen değişecek daha farklı davranacak yarının ne getircei hiç belli olmaz sen hep iyi olacak diye düşün :)
çocuk fln düşünüyor musunuz? Belki torun olunca yumuşar biraz tavırları değişir :)))
ben anlamadim pinariscim ya.
Cok zor allah yardimcin olsun ama madem annenlerle iliskin olmasi gereken gibi degil ve guzel yuvan var. Neden onlarla cok sik gorusuyorsun. Azcik mesafe koysan olmaz mi
Ben olsam esimi bahane ederim. İzin vermiyor bir gun iznimiz var diyor. Sizin yuzunuzden tadimiz kaciyor derim kirktayilda bir giderim. Kuserse kussunler ne kaybedersin.
Zaten neden boyle diye sorgulama yipratmakendini ne yapabilirim diye sorgula.
Sanirim yufka kalplisin de ondan onlar senin ustune geliyorlar. Nasi olsa yine gelir nasi olsa yine para verir. Sen bide diger kisiyi cikar icindeki. Ben daha onemliyim beni yipratamazsinizi goster. İsinde gucundesin ne guzel kimseye tamah etiyorsun. Guclu ol tatlim.
canım çok tuhaf gerçekten. ben olsam görüşmezdim sanırım anlıyorum eşine karşı oyle durmak istemiyorsun ama baksana annen daha çok zarar veriyor sana. bence yuvana odaklan annenlede çok nadir görüş
Allah yardımcın olsun canım. Kendi yuvana odaklan. Ailenle de arana mesafe koyamıyorsan umursamamayı dene.
Sen hep kendi başına çabalamışsın ihtiyacın yok sonuçta.
yani senin annenin sana yaptıklarını bnm kayınvalidem yapmıyo çok enteresan yani. Ana sonuçta ne yapsa kabul etmek gerek ama bilemiyorum annen biraz fazla mı abartıyo. çok sık görüşme bence kavga ederlerse etsinler küserlerse küssünler. 32 yaşında birisi böyle saçma sapan şeylerle uğraşmak yerine hayatını yaşamalı derim ben. Eşinle geçir o 1 gününü niye zehir ediyosun ki kendine? Eşin de sıkılmaz mı bi zaman sonra ailenle bu kadar yakın olmandan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?