bendemi sorun var arkadaşlarım:((

Sen kaç yaşındasın da bebek gibi evde kalmaktan korkuyorsun? Çocuk gibi davranma da git sıcak evinde otur. Olgunlaş biraz. Annenle aran iyi olsa evi sıcak olsa falan neyse diycem de bu durumda çok mantıksız. Ayrıca annen sobalı evde oturuyor ve yazlığı mı var? Hiç anlamadım.

ben biriktiriyorum ama kocanın haberi olmasın dediler.ilerde boşanırsam ortak olurmuş.öyle dediler.ben boşanmak istemiyorum düşünmüyorumda.haberi olmadan gizli biriktir bize ver biz yatıralım dediler.öyle 1 milyar daha gitti(çok salağım ben kocamda bütün parasını verir bana hiç saklamaz .sen ben yok der.bütün parası bende durur.utanıyorum böyle yaptığım için.nedenini bilmiyorumki ehlimana bir bilsem kardeşim

Burdaki hatanı görüyorsan bundan sonra tekrarlama o zaman 50 lira falan.Çok ihtiyaçları varsa verirsin tabi ama yoksa da gerek yok.

yazlık evdeler şuan o ev bana yakın. kalorifer yok yeni alındı ev elektrikli ısıtıcı var.kışlık evi kaloriferli zaten.buraya henüz yaptırmadılar.eşimde yalnız kalmamı istemedi annemlerde kal dedi şimdi kalmasam annesini istemiyor demesin diye tamam dedim ne yapayım(arada kalıyorum

Eşin annenlerde kal demiş olabilir ama sen yarım saat yalnız banyoya girmeye bile korkuyorsun normal yaşına uygun bir korku değil bu. Ne bileyim evin zemin kat olur demiri yoktur anlarım ama onun dışında mantıksız bence. Ayrıca eşine gerek yok annemlerde kalmaya ben yalnız daha rahat ederim istediğim kanalı izlerim hem onların evi soğuk oluyor falan diyebilirdin annesini istemiyor diye anlamazdı bence.

Birşey daha söylemek istiyorum eşin neden senin anneni hergün aramak zorunda arkadaşım bunlar normal şeyler değil ben kendi annemi bile hergün aramıyorum bak seni uyarıyorum eşini böyle saçmasapan şeylere zorlarsan onu kaybedebilirsin. Biraz güçlü ol. Bu anneni sevmediğin anlamına gelmez ama anne babamız bile olsa kimseye kendimizi ezdirmemeliyiz. Elbette saygısızlık yapmazsın ama artık işler eşini rahatsız edecek noktaya geldiyse de bunu engellemen gerekir. Sonra başını taşlara vurma.

ya kocan alsın paranı daha iyi. hiç olmazsa senden birşeyler saklamayan para veren adam, kocan. annene giden paranın karşılığını ancak öbür dünyada alırsın. sen bence hayır demeyi kendini savunmayı öğrenmelisin. cazgırsa ailen sende ol. kendini ezdirme. yoksa daha çok kullanılırsın.şimdiden ailen başlamış kocana karşı güya seni koruyorlar. o zaman geldiğin yere git diyen insanlar şimdi mi seni koruyorlar? ayrıca senin paran olduğunda seni koruyacaklarını söyleyenler acaba paran olmayınca sözlerinde dururlar mı? kendini kandırma sesini yükselt biraz.

evet evim zemin kat.ama ben yalnızlıktan korkuyorum biraz.belki deneyerek alışacağım mesela dün banyo yaptım mecburdum çünkü.kendimi kapana kısılmış hissediyorum bazen.biz seni düşünüyoruz yarın başına bi iş gelirse bize gelme diyorlar

bir kez boşandım diye yine bize kalırsın diyorlar düşünceleri o.ben nasıl yapıp uzaklaşsam biraz fikir verseniz bana.eşim evde biraz ilgisizdi o günler kötüydü ama oturp konuştuk düzeldi maşallah iyiyiz şimdi eşimle hiç sorunum kalmadı.ama şimdide ailem o çocuğu sürekli onları aramaya mecbur bırakıyorum.eşim asla böyle şeyler yapmaz annesiyle konuşmaya zorlamaz beni.ne yapayım sizce

Canım seni gayet iyi anlıyorum insan annesinin yanında olmak onun sevgisini hissetmek istemez mi ? Tabiki ister ama anlatıklarından yola çıkarak söylüyorum, sevgi değil zarar var ailenle ilişkinin içinde.
Para filan da kesinlikle verme bence "bende de yok" de. Ne onlarla aran kötü olur ne kendi içinde sıkılırsın.

Son düzenleme:

çok haklısın ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.eşimle mutluyum normalde.ama onuda sürekli tersledikleri için çocukta soğuyor doğal olarak.son günlerde aramak istemiyorum bu kadar sık dedi ama kırmadan söyledi bana.bende hak verdim hem aramıyor diye kızıyorlar hemde arayınca ters bişiyler söylüyorlar

vermezsem sorun çıkar .anneme para vereceğim her ay 50 tl de kocana dedi annem.nasıl diyeyim eşimin ailesi bize kaç ay para gönderdi.iş bulana kadar.bütün paranı eve harcama diye sıkıştırıyorlar aksini söylersem sorun oluyo konuşmuyorlar.ne halin varsa gör sakın bize gelme ilerde diyorlar genelde annem yapıyor annem ve küçük ablam çok paragöz.her ay para vereyim diyemem eşime nasıl diyeyim ayıp olur adama

O zaman verme parayı ben biriktiririm anne de altın hesabı aç maaşının yattığı bankada ne bileyim.Hayır demeyi öğren artık arkadaşım ve de doğru evine git orda kal demir yoksa demir taktırın ne bileyim. Eşinle aranın bozulmasını istiyorlar diyorsun hala onların dediğini yapıyorsun yetişkin gibi davran büyü biraz. Hayır demeyi öğren.

işte öyle söylediğimde ilerde boşanırken ortak olur dediler küçük ablamla ikisi illaki eşimden gizli olacakmış benim üzerime olmayacakmış .hiç böyle şeyleri beceremiyorum ben

Arkadaşım niye boşanasın eşinden ya ben eşimden boşanmayı düşünmüyorum de. Boşansam da sizin yanınıza gelmem ev tutarım de. Evlenen insanlar herşeylerini aileleri üzerine mi yapıyor yani kimse ev araba edinmiyor mu eşiyle elbirliğiyle. Boşanırsan evet seninkinin yarısı eşine gitse bile onunkinin yarısı da sana gelir. Ne biçim bir düşünme tarzı bu.

bilsem sorarmıyım şaşkınım,kırgınım,üzgünüm,karmakarışığım aslında.kimseye anlatamadığım bişiy bu durum.utanıyorum

İnsan evladına böyle yapar mı?? yemez yedirir, içmez içirir, çocuğuna yansıtmamak için bütün sıkıntılarla baş etmeye çalışır, evladının mutlu olmasını ister.. kusura bakmayın ama sizde sorun yok tek sorun Ailenizin farklı olması..

(en azından kendimi suçlamama engel oldunuz teşekkür ederim.hep kendimde hata aradım durdum yıllarca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…