(en azından kendimi suçlamama engel oldunuz teşekkür ederim.hep kendimde hata aradım durdum yıllarca
Sakın suçlama,eşinlede aranı açma.. her anne aynı değil öyle düşün inşallah rabbim sana çocuk verdiğinde sen herşeyini ona adarsın o zaman tadarsın işteşükürler olsun ki böyle bi anneyim dersin..kendini suçlamayı bırak, hayatın tadını çıkar..eşinle mutluluklar canım
Her ailenin ailevi sorunları vardır, kafamızdaki yada hayalimizdeki gibi değil mutlu olmak istiyorsan anneni o şekilde kabul et , alkolık bir adama yıllarca katlanmak kadını bitirir, alkolik adamla evliliği hemen bitirmek gerek izleri kalıyor,aileye zarar veriyor
sen kocanı neden anneni araması için sıkıştırıyorsun ki? bırak kocan istediğini yapsın. bence onu doğal haline bırak zorlama daha iyi hem neden iyi göstermeye çalışıyorsun ki? annenle arana mesafe koy. kocam istemiyor gelemem, işim var vs. herkese yaranamazsın ki. hele ki seni kullanan insanlara. kimseyi de değiştirmeye çalışma eşinin içinden aramak gelmiyorsa aramasın. sen kendini değiştir annene karşı. çünkü senin tutumundan yararlanıp faydalanmaya çabalıyorlar.
Canım kusura bakma annendir ama, bir annenin görevi çocuğu ne yaparsa yapsın, ister hırsız, ister uğursuz ister ne olursa olsun onun arkasında olmaktır ki sen topu topu eve bir saat gecikmişsin, gençsin ne var bunda? Bunun için seni yersiz yurtsuz bırakıp o gencecik yaşta yanlış evlilik yapmana sebep olduysa ve sen hala burda konu açıp bende mi sorun var diyecek kadar iyi niyetliysen senin alnından öperim arkadaşım... Annen seni bilmem kimin kızı ile karşılaştıracağına anne gibi annelik yapan insanlarla kendini karşılaştırsın... Kendini ezdirme...
öncelikle allah yardimcin olsun...
Ailene hayir demeyi ogrenmelisin.bide dikkat ettim de esinle iliskin hakkinda cok laf ettiriyorsun annene...bisey derse ,tavrini koy derim.
Esinden gizli gizli annene para fln verme.emekliymis evide var eee daha ne..sakin.esin ogrenirse sana guveni sarsilir.
Vee dedigim gibi eşine laf soyletme asla...
Ailenle aranda kirmizi cizgiler olsun....
ıkide bir bosanirsan bosanirsan deyip duruyorlar ya,oncede bosandim ama hep senin yuzunden...
Artik hayatima karisma vs vs de...
Eger seni baskalari ile kiyaslarsa,bende arkadaslarimin annelerininki gibi sende goremiyorum dersin olur biter.simsiki s aril esine...
Bide buyuk ablanin kalbini kirma madem iyi diyosun
Arkadaşım daha önce de dediğim gibi madem senin hayatına bu kadar müdahale etmelerinden şikayet ediyorsun bu fırsatı onlara verme. Buna da çocuk gibi kocan gider gitmez onlara koşmayarak başla. Git sıcak evinde yetişkin herhangibir insan gibi otur. Onlarla bütün gün dipdibeysen bu lafları da dinlemek zorunda kalırsın haliyle.
Canım yalnız kalmaya çalışacağım deme yalnız kalacağım Allah izin verirse de. Kararlı ol. Kendine güven. Evin güvenliyse sorun ne?
öyle korkuyorum işte sanki bi yerden bişiy çıkacak gibi geliyor.insanlar anlatıyor ya ters ayaklar vs...korkuyorum çok.ya gerçekse diye.çok salağım dimi
Hiç duymadım öyle birşey. Arkadaşım kuranı kerimde ne diyor. Allahtan başkasından korkmayın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?