Benden 2 yaş küçük çıktı... :(

birazbirisi

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
114
139
23
29
Merhaba kızlar..
Öncelikle konuya başlamadan 1,5 yıllık bir ilişkim vardı nisanda ayıldık ve yoğun bir ayrılık acısı yaşadım hala ara ara ağlama krizlerim geliyor.
Dün yine ağlama krizim tutmuştu. Çünkü bu iki aydan sonra yeni yeni insanlarla tanıştığımda 3 gün sürüyor ve hoşlanmadığım için bitmesi bir sıkıntı yaratmıyordu.
Hastanede sürekli gördüğüm tatlı bir çocuk vardı, sürekli bana gülümsüyor kaç kere geldiğimi falan hesaplıyordu laf atıyordu. 1 aydır falan bu çocuk beni kesiyordu ve ben bunun farkındaydım. Dün yine nöbette denk geldik yine laf falan attı lenslerin çok güzel senin gözlerin bu renk değildi falan diye. Çok efendi biri, hemde yakışıklı olunca denemek istedim.Sosyal medya hesaplarımı açtım beni fark etmesini sağladım ve yazdı.
Yaşını sorduğumda benden bir yaş büyük olduğunu söyledi.
Baya konuştuk işte sabaha kadar diyeyim sonra bir anlamsızlık fark ettim anlatımında zaman eksikliği oldu dedim sen bana yalan söyledin kaç yaşındasın. iki yaş küçük çıktı

Çocuktan etkilendim konuşmaları tam bana uygun tanımak çok isterdim ama kendimi salak yerine konmuş gibi hissediyorum. Beni kaybetmemek için olduğunu ilk söylese bir daha konuşmak istemeyeceğimi bildiğini daha önce başına böyle geldiğini anlattı ama tatmin olamıyorum, bu saatten sonra güvenemem de çok tatlıydı ve denesek güzel olur muydu 2 yaş önemli galiba. offff kafamda deli sorular. He bide onu yara bandı yapmak da istemiyorum çok kararsızım

Yoo değil bence, ne olur ki 2 yaş küçük olsa. Sizin anlaşmanız, birbirinize saygınızın sevginizin olması önemli olan. Annemin arkadaşının eşi kendisinden 6 yaş küçük, gayet de mutlular. Yara bandı niyetine istiyorsanız asıl o zaman sorun demek bu. Kendinizi iyice bir ölçüp tartın.

dert etme eşimde benden yaklaşık 2 yaş küçük. 5 yıllık evliyim. kk da böyle konular görmesem aklıma gelmiyor. bayram da elini uzattı öp bayramlaşalım diye. dedim ki hayırdır yaşını bil öp elimi bakim senden büyüğüm biz takılmıyoruz yani. rahat ol atla deve değil fark.

Küçücük bi yalan onu kotu yapmaz. Ben bir evladimin babası Esimle ilk tanistigimda bana ne yalanlar söylemedi ki aklın durur.

2 yaş çok önemli değil. riske atmak istememiş haklı olarak ki zaten hemen kafanız karışmış.

Kafa yapıları uyuştuktan sonra önemli değil 2 yaş bence. Ama kafa yapılarının, dünya görüşlerinin vs uyuşması önemli

eşim benden 2 yıl 24 gün küçük. hiç de sıkıntı yaşamadık yaş konusunda. hatta 6 yıldır geyiği olur aramızda ben doğduğumda sen ilkokula başlamışmıydın falan der bende yok bitiyodu o ara doğmuşsun derim. o da neyse 40 ına gel bozdurup iki 20 lik yaparız der

Çünkü hiç düşünemezdim çok büyük konuştum galiba
aman ikiniz de çocuksunuz daha.

sorunda o zaten ( yani düşünsene hadi başladık lay lay lom olacak, ben de o da iki yıldır çalışıyoruz , eğer şöyle braz daha büyük olsaydık bu kadar kafam karışmazdı.
Düünüyorum da iki yıl önce hayattan beklentimle şuan ki aynı değil onunda öyle olacak :)

Bir önceki çocuk 1 yaş küçüktü benden çok takılmamıştım olmaz diyip bırakmıştım. galiba bundan etkileniyorum. Hiç kimseyi kullanmadım hak diye bişey var biliyorum. İşte 2 yaş beni ekileyinc her şeyi düşündüm Teşşekür ederim bu arada :)

Çok tatlısınızzzzz :) :))))))

Ben bir sorun olacağını sanmıyorum yaş için. Önemli olan dediğim gibi birbirinizle olan iletişiminiz, saygınız, sevginiz, bağlılığınız olacak. 10 yaş büyük biriyle anlaşamayabilirsiniz, 2 yaş küçük biriyle çok iyi anlaşabilirsiniz. Siz biraz arafta gibisiniz, eski ilişkilerinizin kalıntıları hala zihninizde gibi. Birini tamamen bitirmeden yeni bir ilişkiye başlamayın bence, ikinize de haksızlık olur.

Çok hakılısınız hepsini düşüneceğim :)

Hosuna gittiyse gorus tabulari yikmak istemis gercekten yalan soylemek isteseydi takilmazdi hicbir yerde.

Ama sen baska yalan soyleyenleri ornek alma sonun kotu olur.Senin olayin masum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…