• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden 2 yaş küçük çıktı... :(

Nisan, mayıs, haziran. Çok da yoğun değilmiş. Bence erken. Biraz bekleyin. Ağlama krizine girin demiyorum tabi ki ama zaman lazım bence. Doğru seçimler için.

Ben lisedeyken benden kucuk biriyle cikmistim. 2 yas kucuktu o da benden. Iyi anlasiyorduk hatta medenice biten arkasindan kufur sallamadigim tek iliskimdi. Simdi dusunuyorum da iclerinde adam olan tek oymus niye bitmistiki acaba :D 2 yas cok sorun degil yas araligniz da yakin. Kucuksunuz daha ikinizde. Takilacak bir durum yok :)

Nisan, mayıs, haziran. Çok da yoğun değilmiş. Bence erken. Biraz bekleyin. Ağlama krizine girin demiyorum tabi ki ama zaman lazım bence. Doğru seçimler için.

Tamam da nisan mayıs ayı boyunca bir kapısında yatmadığm kaldı geri gelsin çok istedim , o kaçıncı kızla konuşuyor beni sevmiyor artık geri dönüşüde yok bari çocuk iyiyken deneyeyim dedim, terk edildim acı çekmekten her gün bu gün arayacak mı diye düşünmekten 7 kilo verdim, ben yapmam gerekeni yaptım artık kendi hayatıma dönmem gerek miyor mu ? Zaten çocuklada konuşmaya başlamadan nce yeni bir ilişkiye hazır değilim yeni ayrıldım dedim.

Aman 2 yaştan nolacak canım abartma

korkmuş yaşını söylemeye
gereksiz bir yalan ama kötü niyetli değil

Tamam da nisan mayıs ayı boyunca bir kapısında yatmadığm kaldı geri gelsin çok istedim , o kaçıncı kızla konuşuyor beni sevmiyor artık geri dönüşüde yok bari çocuk iyiyken deneyeyim dedim, terk edildim acı çekmekten her gün bu gün arayacak mı diye düşünmekten 7 kilo verdim, ben yapmam gerekeni yaptım artık kendi hayatıma dönmem gerek miyor mu ? Zaten çocuklada konuşmaya başlamadan nce yeni bir ilişkiye hazır değilim yeni ayrıldım dedim.
Bunları kastetmedim. Kendinizi üzmeniz, kapısında yatmaya kadar çabalamanız vs. Haketmiyor zaten bunu.Zaten hayatınıza dönmeniz gerekiyor. Ama hala üzülüyorken... Bir yıkım yaşamışken yeni bir olumsuzluk kaldıramazsınız demek istedim. O yüzden zaman yani. İlişkiye hazır olmadığınızı söylemek mantıklıca.

Yalan söylemese imiş yaşı hakkında, iyiymiş. Ama sanırım "İlişkide erkek büyük, kadın küçük olur" önyargısına takılacağınızı düşünüp, anlık söylenilmiş bir şey.

2 yaş fark nedir ki? Eşim de benden bir buçuk yaş küçük. Çıtır erkek iyidir yav, gerçi geçen senelerin ardından biraz kıtır oldu şimdi :KK53:

Terk edildim canım onu mu beklemeliyim çocuk başka kızlarla geziyor tozuyor hayatını yaşıyor, ben briyle iki ay sonra konuştum diye mi yargıladın ?
Hayır yargılamadım tabiki . Ama 3 günlük sürme sebebi acele etmeniz olabilir onu diyorum . Yani tam olarak tanımadan , ısınamadan olduğu için . Biraz dinlenseydiniz belki daha sağlıklı ilerler süreç .

Bunları kastetmedim. Kendinizi üzmeniz, kapısında yatmaya kadar çabalamanız vs. Haketmiyor zaten bunu.Zaten hayatınıza dönmeniz gerekiyor. Ama hala üzülüyorken... Bir yıkım yaşamışken yeni bir olumsuzluk kaldıramazsınız demek istedim. O yüzden zaman yani. İlişkiye hazır olmadığınızı söylemek mantıklıca.
Hayır yargılamadım tabiki . Ama 3 günlük sürme sebebi acele etmeniz olabilir onu diyorum . Yani tam olarak tanımadan , ısınamadan olduğu için . Biraz dinlenseydiniz belki daha sağlıklı ilerler süreç .

Teşekkür ederim biraz ona kızıp size fevri davranmış olabilirim yani yaşadıklarımı sindirememkten sizi anlamamışım
Bende ne düşüneceğimi ne yapacağımı kestiremiyorum
Söylediğiniz gibi yapıp ilişki ve ya yeni insanlara ara verdim bu sürede eski sevgilimden dönüş aldım ve yine hüsran
Artık Mutlu bir şeyler yaşamak istiyorum ve kendime Zaman tanıyacağım
Bu kadar güçsüz veya birine ait hissetme çabasına girmemeliydim
Kendimi dinlemem ve bu çöküntüden kurtulmam için yeni birine ihtiyacım yok üç ay verdim kendime dönük olup hayatıma kimseyi almayacağım yeniden teşekkür ederim görüşleriniz için

Back
X