nasıl emin olacaksın ki? eşin de gelmeli bence.
zor bir karar..Allah yardımcınız olsun..bir ışık bir yol istemiştiniz belki gösterilen yol,ışık budur..eşinizin ve çocuklarınızın gitme ihtimali yok mu?inşallah dualarınız kabul olur..
Esinin ve cocuklarinin yakinlarda bir pansyonda kalma ihtimali varmi canim?
Ya da arada bir ziyaretine gelme ihtimalleri?
Agri hemen $urasi degil biliyorum ama esin bence uzakligi dert etmez atlar gelir seni görmeye
Oturup bir cözüm bulmaya calisin bence vardir bir yolu
ben merak ettim dede ne yapiyormus ?
size dedeyi soyleyen kisi guvenilir biri mi ?:26:
Umut ettiğim tek nokta bu bir umut istedim onca dua ettim bana gelen bu yol oldu.. Benim kalmamı istiyorlar sadece..Çok zor bir karar.
Merhaba arkadaşlar geçenlerde açtığım konudan bilenler bilir beni.
Öncelikle destekleriniz,tavsiyeleriniz,dualarınız.. herşey için çok teşekkür ediyorum KK kızlarına 
Şuan bir haftalık tatilimizn son 3 gününü geçirmekteyiz.. Eşime durumumu(hastalığımın en ilerisi olduğunu doktorların söylediklerini..) o günlerde anlatmıştım. Ayrıntılarina girmek istemiyorum ama bana büyük desteği oluyor.. Çocuklar çok mutlu tatilin keyfini çıkarıyorlar.Bense tavsiye edilen kitaplarımı okuyorum,dualarmı ediyorum,koca defterime çocuklarıma bırakacağım satırlrı karalıyorum..
Size danışmak istediğim bir önemli konu var.Burada benim gibi bir hastalık atlatmış bir teyze var(yaşlı bir bayan).. Bana Ağrıda kaldığını bir dedenin onun tedavisinde büyük rol oynadığını anlattı.. Teyzenin eşinden eşim rica etti telefon numarasını bulduk. Daha doğrusu o köyün muhtarının numarasını bulduk bizi o dedeyle konuşturmasını rica ettik çünkü adam telefon yada benzeri hiçbir iletişim aracı kullanmıyormuş. Konuştuk ama kafam çok karıştı..
O dede benden 40 günümü istiyor. Eşiyle birlikte yaşıyorlarmış. Benim 40 gün onlarla kalmamı istiyor. Eğer dayanabileceksen öyle gel çünkü telefon bile kabul etmiyoruz bu eve diyor.Ailemden,çocuklarımdan ayrı 40 gün Ağrıda bir köyde ne yaparım ben ? Dede bizden para vb birşeyde istemiyor sadece zemzem sularının azaldığını bulabilirsek biraz zemzem suyu getirmemizi,bulamazsakda önemli olmayacağını söyledi.
Benim için 40 gün oldukça değerli. Ama aklımda acabalarda var ya kurtulursam ? Bir umut yani..
Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum..
Ben o teyzeyide eşinide şuan bulunduğumuz tatil yerinde gördüm. Ama düzgün birilerine benziyor. kadın bana bazı şeyler anlattı ama bilemiyorum. Yenilen yemekten bahsetti,dedenin ettiği ve ettireceği dualardan filan söz etti.
Tek gitme ama git..
Şifanın nereden geleceği belli olmaz ( Kimden geldiği bellidir - Rabbimizden geleceği - sadece.. )
O köyde bi pansiyon olduğunu sanmıyorum.Ama eşim beni tek bırakmaz biliyorum. Bana "gitmeye karar verirsen çocuklara ikimizin tatile çıkacağını onlara anneannesinin bakacağını söyleriz,ben gerekirse 40 gün arabada yatar kalkarım" dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?