Benden 40 günümü istiyor..

esen9

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
73
3
16
Aydın
Merhaba arkadaşlar geçenlerde açtığım konudan bilenler bilir beni.

Öncelikle destekleriniz,tavsiyeleriniz,dualarınız.. herşey için çok teşekkür ediyorum KK kızlarına 
Şuan bir haftalık tatilimizn son 3 gününü geçirmekteyiz.. Eşime durumumu(hastalığımın en ilerisi olduğunu doktorların söylediklerini..) o günlerde anlatmıştım. Ayrıntılarina girmek istemiyorum ama bana büyük desteği oluyor.. Çocuklar çok mutlu tatilin keyfini çıkarıyorlar.Bense tavsiye edilen kitaplarımı okuyorum,dualarmı ediyorum,koca defterime çocuklarıma bırakacağım satırlrı karalıyorum..

Size danışmak istediğim bir önemli konu var.Burada benim gibi bir hastalık atlatmış bir teyze var(yaşlı bir bayan).. Bana Ağrı’da kaldığını bir dedenin onun tedavisinde büyük rol oynadığını anlattı.. Teyzenin eşinden eşim rica etti telefon numarasını bulduk. Daha doğrusu o köyün muhtarının numarasını bulduk bizi o dedeyle konuşturmasını rica ettik çünkü adam telefon yada benzeri hiçbir iletişim aracı kullanmıyormuş. Konuştuk ama kafam çok karıştı..

O dede benden 40 günümü istiyor. Eşiyle birlikte yaşıyorlarmış. Benim 40 gün onlarla kalmamı istiyor. Eğer dayanabileceksen öyle gel çünkü telefon bile kabul etmiyoruz bu eve diyor.Ailemden,çocuklarımdan ayrı 40 gün Ağrı’da bir köyde ne yaparım ben ? Dede bizden para vb birşeyde istemiyor sadece zemzem sularının azaldığını bulabilirsek biraz zemzem suyu getirmemizi,bulamazsakda önemli olmayacağını söyledi.

Benim için 40 gün oldukça değerli. Ama aklımda acabalarda var ya kurtulursam ? Bir umut yani..

Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum..

gecmis olsun ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)

dede konusuna birsey diyemiyecegim ama bir kitap okumustum benzer bir hikaye vardi kiz bir aileyle kaliyordu filan ama onunki hastalik degildi baska seylerden kurtulmak icindi bilemiyorum...

zor bir karar..Allah yardımcınız olsun..bir ışık bir yol istemiştiniz belki gösterilen yol,ışık budur..eşinizin ve çocuklarınızın gitme ihtimali yok mu?inşallah dualarınız kabul olur..

zor bir karar..Allah yardımcınız olsun..bir ışık bir yol istemiştiniz belki gösterilen yol,ışık budur..eşinizin ve çocuklarınızın gitme ihtimali yok mu?inşallah dualarınız kabul olur..

Umut ettiğim tek nokta bu bir umut istedim onca dua ettim bana gelen bu yol oldu.. Benim kalmamı istiyorlar sadece..Çok zor bir karar.

Esinin ve cocuklarinin yakinlarda bir pansyonda kalma ihtimali varmi canim?
Ya da arada bir ziyaretine gelme ihtimalleri?

Agri hemen $urasi degil biliyorum ama esin bence uzakligi dert etmez atlar gelir seni görmeye

Oturup bir cözüm bulmaya calisin bence vardir bir yolu

Geçmiş olsun önceki konunuzu yada hastalığınızı bilmiyorum ama 40 gün çocuklu biri için çok uzun bi zaman
Ayrıca ne yaparsak yapalım ecelden kaçamayız düşüncesindeyim

Çok ilginç..
Lakin devanın nerede olduğuda belli olmaz. ,iyi düşünüp karar vermelisin.
Önceden gidip araştırman gerek

Eşinizde sizin ile gelse yani bunu belirtiğinizde problem yaratıyormu?

ben merak ettim dede ne yapiyormus ?
size dedeyi soyleyen kisi guvenilir biri mi ?:26:

O köyde bi pansiyon olduğunu sanmıyorum.Ama eşim beni tek bırakmaz biliyorum. Bana "gitmeye karar verirsen çocuklara ikimizin tatile çıkacağını onlara anneannesinin bakacağını söyleriz,ben gerekirse 40 gün arabada yatar kalkarım" dedi.

Ben pek inanmadım ve korktum açıkçası...Hani İstanbul ya da eşinin yaşadığı yer falan olsa,neyse de ...Ağrı...Ve bir köy.Telefonsuz,eşsiz,bucaksız...

Ben gitme derim...Ya da dedeyi ara,bir şeklde ikna et eşinin falan gelmesini iste,yani sanki bu işin içinde var bi işler gibi geldi bana.Ve dediğin gibi 40 gün senin için çok değerli,çok önemli...

ben merak ettim dede ne yapiyormus ?
size dedeyi soyleyen kisi guvenilir biri mi ?:26:

Ben o teyzeyide eşinide şuan bulunduğumuz tatil yerinde gördüm. Ama düzgün birilerine benziyor. kadın bana bazı şeyler anlattı ama bilemiyorum. Yenilen yemekten bahsetti,dedenin ettiği ve ettireceği dualardan filan söz etti.

Umut ettiğim tek nokta bu bir umut istedim onca dua ettim bana gelen bu yol oldu.. Benim kalmamı istiyorlar sadece..Çok zor bir karar.

elbetteki bu durum tek başınıza üstlenebileceğiniz bir yükümlülük değil..eşinizle konuşup olurluğuna anlaşarak kararınızı verin..Allah yardımcınız olsun..

ben senin yerinde olsam kesinlikle denerdim...alternatif tıbba inanıyorum...hastalığı yeneceğine tamamen inanırsan yeneceğine ve enerjiye inanıyorum...eşinden çocuklarından ayrı 40 gün kalsan da zamanın bu kadar değerli olduğu zamanda hem de,bu kumarı oynardım ben olsam...
çünkü işin ucunda onlarla geçebilecek bir ömür var...

Tek gitme ama git..

Şifanın nereden geleceği belli olmaz ( Kimden geldiği bellidir - Rabbimizden geleceği - sadece.. )

cok ilginc :26kudugum kitabi hatirlamiyorum ismini keske hatirlayabilseydim hikayede anlatilan konuya benziyor gercekten yani hikayemi gercekmiydi onuda hatirlamiyorum ama konuyu hatirladim boyle kusura bakmayin ikidebir kitaptan bahsediyordumda benziyor yani mevzu 40 gun az bir zaman degil hakkinizda hayirlisi olsun

Tek gitme ama git..

Şifanın nereden geleceği belli olmaz ( Kimden geldiği bellidir - Rabbimizden geleceği - sadece.. )

Dedeyle konuştuğumuzda eşim hastanın(yani benim) evli ve çocuklu olduğumu,tek başıma Ağrı'ya bırakamayacağını belirtti.Dede çocuklarınız konuusunu size bırakıyorum ama siz karınızla gelip burada başka bir ailenin misafiride olabilirsiniz size herkes gözü bakar dedi.Ama 40 gün yine benimle görüşemeyeceğini belirtti.Yani ben orada sadece dua edeceğim kimseyi görmeden,konuşmadan..

bak iste esin de seni asla yalniz göndermez diye düsünüyorum, cocuklarinda annenin yaninda emin ellerde olur. Bence yap arkadasim benim icimden bu geciyo su an.
Allah herzaman yaninda olsun, bol bol sifa versin ve ailenle bir ömür gecirmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…