- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Dedeyle konuştuğumuzda eşim hastanın(yani benim) evli ve çocuklu olduğumu,tek başıma Ağrı'ya bırakamayacağını belirtti.Dede çocuklarınız konuusunu size bırakıyorum ama siz karınızla gelip burada başka bir ailenin misafiride olabilirsiniz size herkes gözü bakar dedi.Ama 40 gün yine benimle görüşemeyeceğini belirtti.Yani ben orada sadece dua edeceğim kimseyi görmeden,konuşmadan..
İkilemde kalıyorum inanın iyi olma şansınız da var olabilir çünki pozitif düşünüp kendinizi şartlandıracaksınız bir nevi plisebo etkisi gibi ama güvensizlik bir yandan da içimi kemiriyor. Empati kuruyorum sizin içinizde bir ışık yanmıştır. Eşiniz herhangi bir ailenin yanında kalabiliyorsa beraber gidersiniz artık ki araba da bile kalırım diyor.
Peki bu dede herkesten yani hasta olanlardan 40 gun yaninda kalmasini mi istiyormus?
bence tedavi olanlardan birini bulup 40 gun kalip kalmadigini ve tedavi yontemini ogrenmeye calisin
Peki bu dede herkesten yani hasta olanlardan 40 gun yaninda kalmasini mi istiyormus?
bence tedavi olanlardan birini bulup 40 gun kalip kalmadigini ve tedavi yontemini ogrenmeye calisin
dede zaten gelsin ama kesinlikle görüsemezsiniz demis..yani gelse sadece uzaktan görebilir konu sahibini..ama ona da razi olur kanimca
Katılıyorum.
Bana kalırsa gitmeyin.
Tanımıyorsunuz etmiyorsunuz,hiç inandırıcı gelmedi bana.
Sanirim once 40 gun sizi tek basiniza bir yerde inzivaya cektirecek
40 gun boyunca ibadet yaptiracak sonra temiz bir insan olarak sizinle iletisime gececek
ama sonra ne yapacak
o teyzeden ogrendiklerinizi paylasir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?