Benden 40 günümü istiyor..

çocukları büyüklere bıraksan sen eşinle gitsen?
eşin arada sırada görmeye gitse?

dede bişey istememiş
hiç bişeyin olmadan gitsen bile ne yapabilir ki

ben git derim

Olsun... Ben güvenlik açısından tek gitmeyin dedim..

Deneyin bence.. 40 gün sıkın dişinizi..

Bana inandırıcı geldi, dua zaten çok güçlü bir şey olduğundan..

Allah acil şifalar versin öncelikle..

Ben olsam ne yapardım hiç bilmiyorum. Bir yanda ailem bir yanda bu durum.. Denerdim herhalde. Olmayacağını bilsem bile denerdim. Anne değilim bilmiyorum, senin hissettiklerini hisedemiyorum belki ama 40 gün onlardan ayrı kalsam bile denemeye değer görürdüm. En azından eşim, çocuklarım, ailem için denerdim.
Tabiki senin şahsi fikrin ama çocuklarının yada eşinin bu süre zarfında seninle görüşebilme ihtimali de varsa kesinlikle düşünmelisin.. Belki fazla iyi niyetli düşünüyorum, söylemek kolay geliyor ama yaşlı başlı insanlar sana ne yapacak ki.. Hele işin ucunda para da yoksa.

Çok hikaye duydum böyle. Rabbim bazı insanlara diğer insanlara yardımı dokunsun diye ayrıcalıklar tanırmış. O insanların başkaları için ettikleri duaları, herkesten önce duyarmış. Böyle insanların hala olduğuna inanıyorum ben. Ve eğer istersen herşeyi başarabileceğine de inanıyorum.

Bilmem. Gerçekten zor bir karar. iyi düşün, iyi karar ver. Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
İkilemde kalıyorum inanın iyi olma şansınız da var olabilir çünki pozitif düşünüp kendinizi şartlandıracaksınız bir nevi plisebo etkisi gibi ama güvensizlik bir yandan da içimi kemiriyor. Empati kuruyorum sizin içinizde bir ışık yanmıştır. Eşiniz herhangi bir ailenin yanında kalabiliyorsa beraber gidersiniz artık ki araba da bile kalırım diyor.

Peki bu dede herkesten yani hasta olanlardan 40 gun yaninda kalmasini mi istiyormus?

bence tedavi olanlardan birini bulup 40 gun kalip kalmadigini ve tedavi yontemini ogrenmeye calisin

Son düzenleme:

dede zaten gelsin ama kesinlikle görüsemezsiniz demis..yani gelse sadece uzaktan görebilir konu sahibini..ama ona da razi olur kanimca

Peki bu dede herkesten yani hasta olanlardan 40 gun yaninda kalmasini mi istiyormus?

bence tedavi olanlardan birini bulup 40 gun kalip kalmadigini ve tedavi yontemini ogrenmeye calisin

sana katiliyorum arastirip gidilmeli bence

Zaten o dedeyi tedavi görüpte atlatan bir teyzeden öğrendim. Dede,karısıya birlikte yaşıyorlarmış.Dediğim gibi bana bazı şeyleri anlattı kendisi..

Ben giderdim.
40 gün değerli evet ama başka çare yoksa.
Psikolojik motivasyon bile belki bir şeyleri değiştirebilir.
Peki eşiniz sizi bu 40 gün içinde görebilecek mi?

(Tweety kitabın adı Elif Elif! olabilir mi?)

Bir de Ağrı'da yaşayan arkadaşlar konuyla ilgili bilgi sahibidir.
Hani ilçe ya da köy adı verebilirseniz belki bilen duyan vardır.

Katılıyorum.

Bana kalırsa gitmeyin.

Tanımıyorsunuz etmiyorsunuz,hiç inandırıcı gelmedi bana.

Bunu söyleyen kaçıncı kişiyim bilmiyorum ama bir önceki konunuzu okudum gözyaşı akıtmaktan başka birşey gelmedi elimden size yapabilcegim en büyük iyilik dua etmektir belkide
Sizi rahatlatmaz biliyorum ama biliyosunuz alzheimer hastalarının ömrü 8-10 yıl derler yengemin babası 14. seneyi bitirdi .Yine bi yerde duydum yada okudum hatırlamıyorum bir hastaya 1 yıl kadar ömür biçmişler ama hasta çok uzun bi süre sonra vefat etmiş yani Allahtan umut kesilmez ki siz çok güçlü bir kadınsınız, pes edip ölücem hissiyle yaşamıyorsunuz Allah sizi yavrularınıza bagışlasın
Neden bilmiyorum ama ben sizin başarcagınıza inanıyorum

Dedeye gelince 40 gün sizin için çok uzun bir süre evet ama ya işe yararsa :26:Bence emin olmak için o köyden yada çevre köylerden birkaç kişiyle iletişim kurun işin içinde başka birşey varmı yoksa gerçekmi tekrar Allah yardımcınız olsun

bence önceden araştırıp öyle gidin. 40 gün sanırım çile doldurmak gibi birşey hani eskiden dervişler yaparmış. ama önce dede kimdir nedir o çevreden bi araştırsanız

Sanirim once 40 gun sizi tek basiniza bir yerde inzivaya cektirecek
40 gun boyunca ibadet yaptiracak sonra temiz bir insan olarak sizinle iletisime gececek

ama sonra ne yapacak
o teyzeden ogrendiklerinizi paylasir misiniz?

Eşinizde gelecekse problem değil ama bu mümkün değilse asla gitmemelisiniz! Tanımadığınız birine bu kadar güvenmek doğru değil. O değerleri günlerinizi ailenizin yanında, Allaha bol dua ve ibadet ederek geçirmenizde fayda var. Bol bol teheccüd namazı ve hacet namazı kılın..

Sanirim once 40 gun sizi tek basiniza bir yerde inzivaya cektirecek
40 gun boyunca ibadet yaptiracak sonra temiz bir insan olarak sizinle iletisime gececek

ama sonra ne yapacak
o teyzeden ogrendiklerinizi paylasir misiniz?

Teyze bana 40 gün boyunca dua ettiklerini,ibadetin her türlüsünü yaptıklarını söyledi.Kullandığım hiç bir ilaçı götürmeyecekmişim.Ve önüme konulan her yemeğe ve ilaçlara razı olmam gerekiyormuş.Teyze bana genel olarak bunları anlattı ama yaşağı maneviyata dair birşey söyleyemeyeceğini sadece yaşayabileceğimi söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…