Benden 40 günümü istiyor..

Dua etmek falan tamam anlaşılıyorda, önüne koyulan her yemek derken nasıl bişey acaba çok tuhaf :26:

Emin olmadan gitmeyin bence de ismini bile bilmediğin bi dededen ibaret umut hırsızı çok bu ülkede onlara kapılmayın.

öncelikle Allah sana derdin ne ise acil şifa versin hastalığın tam olarak ne bilmiyorum ama bence dene git derim pişman olma sonra keşke gitseydim diye içinde kalmasın belki sağlıklı otlarla şifalı bitkilerle çözülebilecek birşeydir onları yediriyordur diye düşünüyorum . Benim yaşadığım yerde bir dede vardı oda ermiş işte kanser di adam tam 1 ay dağda kaldı keçiler ne yediyse onu yedi ve iğleşti kurtuldu düşün ... umudunu kaybetme hastalığın neyse savaş onunla ..

oncelıkle gecmıs olsun rahatsızlıgınız nedır ve o kısı otlarla vs bır tedavımı uyguluyormus

Dua etmek falan tamam anlaşılıyorda, önüne koyulan her yemek derken nasıl bişey acaba çok tuhaf :26:

Bende sordum duaları,ibadetleri anladım ama yemek derken? Söylenene göre lüx yemekler beklemeyecek mişim ki öylede biderdim yok Allah'a şükür yemek seçmem.İlaçlarımı istememeside dede kendisi hazırlıyormuş her türlü otlardan.Ama ezbere değil dedi herşeyi en ince ayrıntısına kadar açıklıyormuş.

öncelikle çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin

ben sizin yerinizde olsaydım,eşimide alır mutlaka giderdim.. anlattıklarınız bana güvenilir geldi yada içime öyle doğdu diyelim..
evet çocuklarınıza tatile gittiğinizi söyleyin, eşinizi köylüler kabul ederse- ki mutlaka ederler, doğu insanı çok misafirperverdir- etmezlersede arabada yatar, sizi uzaktanda olsa görür hatta gitmeden anlaşın, hangi saatlerde görüşeceğinizi ve bazı parolalar oluşturun el-kol hareketleriyle bu şekilde iletişim kurabilirsiniz

40 gün çok uzun zaman ama gözün karnı yokki, değil 40 gün 400 günde olsa insan sevdiklerine helede çocuklarına doyarmı ?? bence bu riski almalı, Allaha güvenip, yine kararı Allaha bırakmanızı ve dedenin yanına gitmenizi öneririm, Allah hakkınızda hayırlısını versin, inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz,Allah emanet olun

ilaçlarını getirme demesi biraz tuhaf :S 40 gün ilaçlarınıza ara vermek hiç doğru değil,

şimdi geçmişi okudumda...
canım git ne olursa olsun git... bılıyorsun herşey otlardan yapılıyor bilmedığımız ne cok şifalı ot var ...hatta bir rivayete göre ölümsüzlüğün bile formulunu bulmus lokman hekim otlarla ama kağıt elinden düşüp kaybolmuş allah müsade etmemiş derler.

eşin orda biriyle anlaşıp bir odasında kalır 40 gun nedirki sonunda şifa var belkide

Evet haklısınız Lokman Hekim'e bir aralar çok merak sarmıştım araştırınca neler neler öğrendim..İnşallah bizim için hayırlı bir karar veririz.Ne yalan söyliyim içimde umut var

Şimdi belki size kırk gün kayıp gibi geliyor ama o kırk gün size ömrünüzü verebilir..Yenilgiyi kabulmemek gerek hemen,allahtan umut kesilmez..Gitmelisiniz derim çünkü,bu adamlar şarlatan olsa; hasta bir kadına eşinin de olduğunu bile bile burda yalnız kalacaksın demezdi,üstelik eşi de kendisiyle kalıyor ve en önemlisi de para almıyorlar,allah adına yapıyorlar..

Evet hiçbir ücret istemedi..Çok şaşırdım ve Allah adına yaptığı içinde sevindim daha bi güvendim.Şimdiye kadar hocalara filanda gittik annemler götürmüştü ama verilen paraların haddi hesabı yoktu

ALLAH(C.C) seni yavrularına bağışlasın canım.moralini yükset tut, çok güçlüsün. umarım en yakın zamanda güzel haberlerini alırız RABBİM(C.C) yar ve yardımcın olsun inşaALLAH(C.C)..Seni tanımıyorum ama iyileşeceğine dair bir umut yeşerdi yüreğimde(ALLAH(C.C) izin veririse tabi)...

Çok teşekkür ederim size ve herkese..Görmeden tanımadan derdimi dert eden kişilere minnettarım..

Normalde hiç inanmam böyle şeylere fakat alternatif tıbba inanıyorum. Bir de oranın havası suyu başka, bilmem belki o bile iyi gelir. Mesela benim halam da o taraflarda oturuyor, bize gönderdiği sütünden balından kendi yaptığı kaymaklı kete lere kadar herşeyi ayrı bir lezzetli. Kendi de söyler ; yazın doğu da kışın batıda, burda yaptığım yemeklerin tadı olmuyor der.

Yani adamı tanımıyorsunuz etmiyorsunuz, umut tacirlerinin kurbanı olmak da var... O yüzden benim de tavsiyem biraz araştırın, Ağrı'da tanıdıkları olanlar yazsınlar size özelden.

Dilerim şifa bulursunuz, yazınızı okumuştum, ağlamaktan başka birşey yapamadım...

Lütfen kendinizi riske atmadan, iyice araştırarak bunu çözmeye çalışın. Güvenilir bir insansa ve sonunda başarılı olmak ümidi yatıyor sonuçta, 40 gün birşey değil...Eşinizin ziyaretine imkan olsun, oralarda kalma imkanı olsun yeter.

geçmiş olsun canım oncelıkle ınsallah RABBIM sıfanı verecek eger aklında bır umut varsa gıt ama esınde yakınında bır ev tutsun kendısı calısıyorsa aılenden bırılerı o evde kalsın sende dedelerle yasa hem aılenden hem o ısten olmamıs olursun
bence denemeye deger

bence gitmelisiniz eğer gerçekten şifa bulacaksanız 40 sabredip bunu atlatabilirsiniz belkide ... bir telefon alıp muhtara bırakırsınız işler yolunda gitmesse eşinizi arar gelmesini istersiniz bu yaşlı amcanın kötü bir niyeti olacağını sanmıyorum bence sadece allah için yapıyor yoksa taleplerde bulunurdu olmadı aynı köyde eşinizde başka bir yer ayarlar ve orada kalır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…