bu dede hastalığınızı ve şu anki durumunu biliyor mu ?
Ben o teyzeyide eşinide şuan bulunduğumuz tatil yerinde gördüm. Ama düzgün birilerine benziyor. kadın bana bazı şeyler anlattı ama bilemiyorum. Yenilen yemekten bahsetti,dedenin ettiği ve ettireceği dualardan filan söz etti.
Dua etmek falan tamam anlaşılıyorda, önüne koyulan her yemek derken nasıl bişey acaba çok tuhaf :26:
şimdi geçmişi okudumda...
canım git ne olursa olsun git... bılıyorsun herşey otlardan yapılıyor bilmedığımız ne cok şifalı ot var ...hatta bir rivayete göre ölümsüzlüğün bile formulunu bulmus lokman hekim otlarla ama kağıt elinden düşüp kaybolmuş allah müsade etmemiş derler.
eşin orda biriyle anlaşıp bir odasında kalır 40 gun nedirki sonunda şifa var belkide
Şimdi belki size kırk gün kayıp gibi geliyor ama o kırk gün size ömrünüzü verebilir..Yenilgiyi kabulmemek gerek hemen,allahtan umut kesilmez..Gitmelisiniz derim çünkü,bu adamlar şarlatan olsa; hasta bir kadına eşinin de olduğunu bile bile burda yalnız kalacaksın demezdi,üstelik eşi de kendisiyle kalıyor ve en önemlisi de para almıyorlar,allah adına yapıyorlar..
ALLAH(C.C) seni yavrularına bağışlasın canım.moralini yükset tut, çok güçlüsün. umarım en yakın zamanda güzel haberlerini alırız RABBİM(C.C) yar ve yardımcın olsun inşaALLAH(C.C)..Seni tanımıyorum ama iyileşeceğine dair bir umut yeşerdi yüreğimde(ALLAH(C.C) izin veririse tabi)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?