Benden 40 günümü istiyor..

Hastaliginiz ne oldugunu bilmiyorum,Allah sifa versin size dilegim.sunu demek istedim tip cozum bulsa,yani zemzem suyuyla dede 40 gun kalma vs. Ne bileyim ayri kalmak bir yana birde ne yapar eder insan guvenemez diye dusunuyorum.Allah sizi cocuklariniza bagislasin

keşke akıl edip birimiz telefon numarası alsaymışız , insanın akılna her şey geliyor

evet ya keske birimiz bi iletisim kura bilse
acaba noldu
ama ramazanin birinci gununden itibaren 40 gun diyodu,yani 9uncu ayin baslarinda gelicek galiba
insallah hayirli hberlerle gelir

buraya yazmasamda sik sik takip ediyorum umarim hayirli haberler le gelir... kizlar 40 gun oldumu sizce, cok merak ediyorum bi an önce gelsin bizleri sevindirsin....

[SUP][/SUP]
bende konuyu takıp edıyorum ve merak ıcerısındeyım. ınsallah en kısa zamanda msj ını goruruz

Allah acil şifalar versin Esin Hanım'a öncelikle...

Gideli sanırım hemen hemen 40 gün olmak üzere. (Ben yeni gördüm konuyu maalesef.)

Umarım hayırlı haberlerle gelir ve aynı hastalıktan muzdarip daha bir çok kişiye ışık olur.

Umarım "KIZLAAAR BEN İYİLEŞTİM! DOYA DOYA YAŞAYACAĞIM YILLARIM VAR ARTIK! Çocuklarımı mezun edeceğim, evlendireceğim, daha harika pastalar yapacağım, aşık olduğum eşimle doyasıya mutlu olacağım, torun seveceğim!" diyerek döner!

Ne olur böyle olsun be Esin Abla...

İyileşerek gel Allah'ın izniyle! Merakla bekliyoruz seni...

Ve galiba tanımasak bile seni seviyoruz!

ramazanın 1 inde gittiğini düşünürsek tam 40 gün oluyor bu gün...
ben de çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerle döner....
rabbim şifa versin evlatlarına ailesine bağışlasın inşallah...

rabbim dermansız dert vermesin kimseye bu konuyu takip ediyorum inşallah çok güzel bir şekilde gelir çünkü ben yazıyı okurken çok ağladım ben bu kadar ağlarken kim bilir konu sahibi ne durumdadır

Canım önceki konunu biraz önce okudum. Bende bir onkoloji hastası idim, ben olmaz denileni başardım. Doktorlar tabii ki tahmin yürütebilir ama bu kesin sonuç değildir. Ne umutsuz vakaların yaşadığına şahit oldu bu gözler. Alternatif tıbba hiç yönelmedim, yönelsem daha mı iyi olurdu bilemiyorum.Ailenle görüş, tedavi yapacağını iddia eden kişiyle görüş detaylıca ona göre hareket et.Ama ne olursa olsun inanarak çık yola lütfen.Ben sana güveniyorum, yapacağına inanıyorum.Hadi lütfen, bundan sonraki başlığın ''olmaz denileni başardım'' olsun.

hala bi haber yokmu ya
ramazanin 1 inci gunu 20-07 idi dimi?
30 gun eklersek 20-08 oluyo
10 gun daha eklersek 30-08

yani bu ayin 30 unda,en gec 31 inde yazmasi gerek

insallah hayirli haberlerdir insallahh

Esen Hanım inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz..Rabbim yardımcınız olsun,tez zamanda acil şifalar versin..

yüreğim duaların esenle birlikte. inşallah tertemiz gelecek yanımıza merakla ve duayla bekliyoruz.

Bu kadar içten dua eden insanları sevindirsin Rabbim. İnşallah güzel ve hayırlı haberlerle dönersiniz Esen Hanım. Dualarımız sizinle.

Konuyu yukarılarda gördükçe heyecanla açıyorum sayfayı.. İnşallah iyi haberlerle gelir..
Allah şifa versin... Dualarım sizinle..

arkadaşa gösterilen ilgi çok duygulandırdı beni, Allahım bu kadar duayı geri çevirmesin ve eseni yuvasına bağışlasın inşallah

Dede sana nasil yardim edecekmis.
Yani neden 40 gün, neden esinle görüsemiszin vs. kusura bakma ama bana bu biraz tuhaf geldi.
Dikkatli ol iyi düsün "Denize düsen yilana salirmis" Atasözünüde unutma.

Allahim yardimci olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…