Allah acıl sıfalar versın.
Buarada bu arkadasın ılk konusunun lınkını atarmısınız? merak ettım cok?
arkadaşlar umut diyosunuzda geçen hafta başıma geleni yazayım: sabit bi iyi huylu tümörüm var, küçük ve riskli bölgede diye doktorum dokunmadı. bende alternatif tıbba yöneldim ablamın ısrarıyla...
bi adam eve geldi. beni görecekmiş, neyse başladı sende kas ve kemik erimesi var, halinden belli. ben çok zayıfım ama bunlar yok
neyse bi ilaç yapcam iç onu düzeleceksn dedi. adam gittikten sonra evdekilere dedim ki: bu adama güvenmiyorum
ee fesat düşünme yine dediler. neyse uzattmayayım. 1 hafta içinde ilaç geldi, bi kavanozda. yoğun zencefil ve tahin, adını saymak istemediğm baharatlar var tadından anladım
umut dünyası işte. kaşıkla 4 gün zorla ağzıma tıktılar. sonuç mu? 5 gündür su gibi ishal ve kusma. artık ishalden acile gidemiyorum kaçıyo. pazar günü acilde 2 serum, salı günü dahiliyede şurup ve hap yazıldı. middem hala berbat
ben o adamı şikayet ederdim etmesine ya.. babamın haberi yoktu, ondan gizli yaptık. desem ki baba hoca eve geldi durrum bu valla susmaz. bi de beni ilahi aşka yönlendirecekmiş, iman felan... sanki yaratıcıyı bilmiyorum
neyse... lafın kısası tıptan şaşmayın, bi şeye inanın tabi. bu Allah olabilir, çekim yasassı olabilir ama inanın. zaten yiyecek ekmeğniz varsa yersiniz gerisi hikaye...
para almadı o kşi benden vermem dedim. önce etkisini göreyim dedim. Allah rızası için yapıyoruz diyenden hep kaçtım ben ama işte ablamın bi umut demesi, haftalarca nooluuuur görüş demesinin ve bennm inanmamın bedelni ödedim
lütfen itibar etmeyin böylelerine, hayatta her şey kısmet....
geçmiş olsun canm
Allah hepimize sağlıklı bir hayat versin
geçmiş olsun canm
Allah hepimize sağlıklı bir hayat versin
Zeboscum alternatif tıp denilince benim aklıma akupuntur,noral terapi,biorezonas,fitoterapi gibi tedavi yöntemleri geliyor..Ki bu tür tedavi yapılan yerler zaten sağlık müdürlüklerince sık sık teftiş edilir ve zaten ancak tıp diploması olan kişilere yani doktorlara bu tarz yerler açma hakkı verilir..Bu alternatif tedavilerin olduğu kurslara da anca tıp doktorlarının katılmasına izin vardır ülkemizde......Dine yönlendirmek falan... Bu tarz kişilere rağbet etmemeli.........
arkadaşlar umut diyosunuzda geçen hafta başıma geleni yazayım: sabit bi iyi huylu tümörüm var, küçük ve riskli bölgede diye doktorum dokunmadı. bende alternatif tıbba yöneldim ablamın ısrarıyla...
bi adam eve geldi. beni görecekmiş, neyse başladı sende kas ve kemik erimesi var, halinden belli. ben çok zayıfım ama bunlar yok
neyse bi ilaç yapcam iç onu düzeleceksn dedi. adam gittikten sonra evdekilere dedim ki: bu adama güvenmiyorum
ee fesat düşünme yine dediler. neyse uzattmayayım. 1 hafta içinde ilaç geldi, bi kavanozda. yoğun zencefil ve tahin, adını saymak istemediğm baharatlar var tadından anladım
umut dünyası işte. kaşıkla 4 gün zorla ağzıma tıktılar. sonuç mu? 5 gündür su gibi ishal ve kusma. artık ishalden acile gidemiyorum kaçıyo. pazar günü acilde 2 serum, salı günü dahiliyede şurup ve hap yazıldı. middem hala berbat
ben o adamı şikayet ederdim etmesine ya.. babamın haberi yoktu, ondan gizli yaptık. desem ki baba hoca eve geldi durrum bu valla susmaz. bi de beni ilahi aşka yönlendirecekmiş, iman felan... sanki yaratıcıyı bilmiyorum
neyse... lafın kısası tıptan şaşmayın, bi şeye inanın tabi. bu Allah olabilir, çekim yasassı olabilir ama inanın. zaten yiyecek ekmeğniz varsa yersiniz gerisi hikaye...
para almadı o kşi benden vermem dedim. önce etkisini göreyim dedim. Allah rızası için yapıyoruz diyenden hep kaçtım ben ama işte ablamın bi umut demesi, haftalarca nooluuuur görüş demesinin ve bennm inanmamın bedelni ödedim
lütfen itibar etmeyin böylelerine, hayatta her şey kısmet....
hımm... bitkisel yöntemler demeliydim sanırım. haklısın, ozon terapisini düşünmüştük tabi güvenilir yerlerde
aslında adamın amacı bi şeylere inanmamı sağlamaktı. hani konu içinde geçmişya dualar felan... e ben zaten inanıyorum, inanmasamda kime ne di mi ama? bu yöntemlerle para sızdırmktı
umut tacirliği başka hiçbir şey değil işte canım
Doğru diyorsun aslında ama eğer ki tıp br çare bulamıyorsa derdine, insan ister istemez yöneliyor bu tarz şeylere..
Çünkü bir umut diyorlar kaybedecek birşeyi yok..
Teyzem 20 yıl felçli yattı ve gitmedikleri doktor hacı hoca kalmamıştı.. Nerde bi doktor duyuyorlar gidiyorlar, nerde bir hoca duyuyorlar gidiyorlar..
Neticede ne felcin sebebini bulabildiler ne de derdine çare..Ama insan diyor denemekte fayda "keşke gitseydim" dememek adına deniyor bütün çareleri..
Rabbim yardımcınız olsun senin ve tüm derman arayanların..
Ona mı kalmış senin dini inancın..Boşver ya...Doktorlar hastalarının dini inançlarına müdahale etmezler ..Din dil ırk ayrımı yapmazlar...
Ozon tedavisi ben yaptırmıştım çok kısa süre...Tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?