Benden 40 günümü istiyor..

Zaman zaman çaresizliklerimizde, ya iyi gelirse diye düşünerek, hepimiz bir şekilde arayışlara gireriz. Ve tabi ki en doğrusu çözüm arayışlarımızı sürdürmektir.

Bunların her birinden daha da önemlisi, yine hepimizin yaptığı gibi dua etmektir. Din ve inanç Allah'la kul arasındadır. Görsel objelere, belli sıfatlara, belli ünvanlara sığdırılabilir mi hiç böyle bir konu?

Bunun farkında olsak dahi, umut diyor insan, sıkıntısı ve o an için çözümsüz gibi gelen şeylerde. Ve gerçekten duanın gücüne ve bazı insanların nefesinin kuvvetine inanılması gerektiği için ve bunlara rastlanmış olduğu için, tarih boyunca alışılagelmiş yöntemlerden vazgeçemiyoruz.

Doğruluk payı da yok mu? Vardır mutlaka. Gerçekten kalpleri, yürekleri hakikaten tertemiz olan bir dolu nefesi ve duası kuvvetli olan insanlar yaşamış bu dünyada.

Ama ben yıllardır etrafımdan duyduklarımda öyle sayılı kişiler dışında bu yollardan problemini çözebilen hiç kimseye rastlamadım ve duymadım. İyi geldi diye duyduklarım da bir elimin parmaklarını geçmez.

Hele ki, böyle hassas bir konuyu, günaha giriyorsam Allah beni affetsin ama, böyle hassas bir konuyu neredeyse çok afedersiniz şarlatanlık haline dönüştürmüş insanların, başka insanlara hayrından çok bir de şerri dokunuyor ne yazık ki. Allah ıslah etsin, hiç birimizi, çoluğumuzu çocuğumuzu böyleleriyle karşılaştırmasın.

Ve her ne konuda olursa olsun, Yüce Mevlam hiçbirimizi ağır sınavlarla sınamasın, dertlileri dermansız, hastaları şifasız bırakmasın inşallah.

Bizim dinimizin en güzel ve en farklı yönü, Yaradanla kul arasında hiçkimsenin olmadığının belirtilmesi değil mi? Allah her bir kulunu seviyordur mutlaka.

Herşeyin doğrusunu tabi ki yine Allah bilir, ancak ben hepimizin kendi ettiğimiz duaların da kıymetinin, başka insanlar tarafından yapılanlar kadar kıymetli olduğuna ve Yüce Mevla ya ulaştığına sonsuz inananlardan biriyim.

Allah hepimizin gönlüne göre ve her şeyin hayırlısını versin inşallah. İyilik, güzellik, doğruluk, sevgi ve saygıdan kimseyi ayırmasın ve size de büyük geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda çok iyi sonuçlar ve haberlerinizi de paylaşmak umut ve inancıyla iyi akşamlar diliyorum. Sevgimle

Bu başlığa bakma nedenim, acaba bir şekilde bir haber var mıdır? düşüncesiyle oluyor. Okuyorum ve kapatıyorum.

O kadar güzel yazmışsınız ki, ben kendi duygularımı bu kadar kısa ve bu kadar dolu dolu ifade etmeyi başaramazdım. Yüreğinize sağlık. Eminim pek çok kişi de yazdığınız satırları okuduğunda benim gibi hissedecektir.

Kesinlikle size çok çok katılıyorum ve kısmet olur sağ salim o güne çıkarsak, bayram sonrasında inşallah Esen Hanım güzel haberlerle dönmüş olacaktır. İnşallah bu olay O nun gibi sağlam ve güçlü ve teslimiyetle bakabilen muhteşem bir anne için şifa vesilesi olacaktır. Herkes gibi benim de tek dileğim ve umudum bu şekilde. Sağlıcakla kalın.

İlk yazını okudum boğazıma kocaman bir düğüm attın nasıl aktı gözümden yaşlar tarifi yok Rbbim kızlarına anneleriyle geçiricekleri uzun upuzun bir ömür versin inşallah eşinide hiç başınızdan eksik etmesin kararını verip gitmişsin sen ordan bir mucizeyle dön inşallah ki hayatta bize mucizelerle dolu olduğunu burdanda göstersin inşallah herşey gönlünce olur burda senden güzel haber bekleyen birsürü duacı arkadaşın kardeşin var ...

Hayırlı haberler ıle gelırsınız ınsaallah bu bayram gununde sızınde guzel haberınızı duymak ısterdık ama ınsaallah yakında bekledıgımız haberı alıcagız.

Son düzenleme:
Allahim sizi esinize cocuklariniza bagislasin..Iyi haberlerinizi bekliyoruz ....

konuyu ben de merak ediyorum
inşallah hayırlı haberlerle gelir konu sahibi

Esen abla inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Allah' tan acil şifalar diliyorum senin için
eşin ve çocuklarınla mutlu uzun yıllar geçirirsin inşallah
Allah' a emanet ol

Esen hanim gittimi o gidecegi yere ???
Yanlizmi esi ile mi ?

Insallah hayirlisiyla saglikli bir sekilde geri döner en yakin zamanda

Son düzenleme:
Esen hanim gittimi onu gidecegi yere ???
Yanlizmi esi ile mi ?

Insallah hayirlisiyla saglikli bir sekilde geri döner en yakin zamanda

ramazanda orda olacağız demişti eşiyle beraber gitti çocukları anneannede. eşi o evde mi başka evde mi ya da arabada mı kalıcak o belli değildi işte gidince belli olacaktı

Rabbim yardımcınız olsun, inşallah güzel haberlerle dönersiniz. Allahım hastalığınızın şifasını versin ve sizi yavrularınıza eşinize ailenize bağışlasın inşallah...
Büyük merakla döneceğiniz günü bekliyorum.

Allah şifasını versin inş... Allah onu evlatlarına bağışlasın.

1 hafta sonra falan döner diye umut ediyorum...
inşallah hayırlı haberlerle döner...

aman yarabbim nasılda tüylerim diken diken oldu bu konuyu okurken.
ya rab sen duy tüm şifa bekleyenlerin sesini içindede esen kulununkini ...
inşallah şifalar bulup geri dönersin allah seni çocuklarına bağışlasın inşallah..
hayırlı haberlerini bekleyeceğim takipte olacağım

bu konuyu üstlerde her gördüğümde içim hop ediyor haber mi var diye..

inş konu sahibi iyi haberlerle gelir..

hayırlı haberlerle dönersiniz inş rabbim uzun ömürler nasip etsin evlatlarınızın başından eşinizin yanından ayırmasın sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…