zaten o umut arayışı yok mu işte insana her şeyi yaptırtan o.... çaresizlik insanı her yola itiyor. biz hacı hocaya hiç inanmazken gitti bizimkiler.
işte bi muska vermiş, su felan. bizimkilerde inanmayarak gitti. herkes gidinn belki iyi olur dedi. işe yaradı mı? yoo.. aksine kötü rüyalar gördüm. suya attım gitti.... ben hala geceleri sıçrıyorum ters tepiyor böyle şeyler bana.... bi kez daha anladım
ama doktoruna denk geleceksin buna inanıyorum. işinin ehli ve insan evladıysa, şansında varsa kurtulursun benmki cerrahi işlemdi o yüzden işinin ehli olması önemli diyorum
hacı-hocaya inanmayın. hele şifacılara asla... duanızı edip yatın, illa şunu oku üfle diyenlere de kanmayın
yaşadım, tecrübbe ettm hepsini
amin inşallah herkes şifa bulsun
Arkadaşlar, Esen gideli neredeyse 1 ay olacak 40 gününün dolması için 10 15 gün kalmış olmalı, ne zaman gittiğini tam kestiremediğimiz için. Bol bol dua edelim yolun yarısından çoğu bitmiş, az kalmış. Konu güncel olsun; kimsenin Esen'i unuttuğunu sanmıyorum ama döndüğünde 40 günün sonucu ne olursa olsun bzi burada bulması önemli
Esenciğim dualarımız seninde, inşallah şifa bulacaksın, kızlarının düğün fotoğraflarını bile burada gelip seneler sonra paylaşacaksın canım benim :2: 40 gün bitince nolursa olsun sıkma canını, insan sadece bilinmeyenden korkarmış, sen tanıdığım en güçlü en sağlam kadınsın... İleri de çocuklarına kaya gibi sağlam bir rol modeli bırakacaksın, seni hayranlıkla anacaklar sonucu nolursa olsun hastalığının canım benim. Çok şanslı çocukların varsenin gibi bir anne herkese nasip olmaz yavrum benim.
Esen hanim gittimi onu gidecegi yere ???
Yanlizmi esi ile mi ?
Insallah hayirlisiyla saglikli bir sekilde geri döner en yakin zamanda
Merhabalar kızlar..
Tek tek okudum kaldığım yerden yorumlara.. Hepiniz desteğinizi eksik etmemişsiniz çok teşekkür ediyorum bir kez daha..Herkesin tavsiyelerini dikkata alıp denemeye çalıştım..
Şuanda İstanbul'dayız,tatil dönüşü İstanbul'a geçtik.. Çocuklara tatili biraz daha uzatmanın ne kadar güzel olacağını,bizim ise başbaşa tatil yapmak istediğimizi söyledik.Başta mırın kırın edip dudak büktüler ama İstanbul lafını duyunca ikiside havalara uçtu annemlerde çok güzel ikna etti onları.
Bunların ardından 2 kere daha dedeye ulaştık konuştuk beni ikna etmesini istedim ondan.40 günün değişemeyeceğini belirtti herkesin 40 gününü istiyormuş zaten.İlaçlar konusunda sıkıntılıydım benden ilaçlarımı getirmememi istemişti,konuştuğumuzda eğer güvenemiyorsan yanında getir ama eminim bi kere bile kullanmayacaksın dedi.KOnuştu,bahsetti.
Ramazanda ordayım.. birkaç gün istanbulda oyalanacağız..İstanbul dönüşü Aydın'a geçeceğiz benim ve eşimin eşalarını toparlayacağız..Eşim işlerini düzene koyacak sonra ise ağrı yolcusuyuz.. Umarım 40 gün bizim için hayırlı olur.. Hepinizin yanaklarından öpüyorum..Beni unutmayınn ! Esen kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?