bence bir de arada bir olta at bakalım yakalanıcak mı. ne biliyim işte birgün soru sormaya gittiğinde sorunu sor ama bir yandan da moralin bozuk gibi dursun biraz, bakalım napıcak, merak edip sorcak mı ya da utanıp sormaya çekinse de içten içe merak edip onun da yüzü düşecek mi, komik bir şey söyleyip kafanı mı dağıtmaya çalışıcak yoksa hiç umrunda olmayacak mı. tabii böyle şeyler yaparken dengesiz bir insan gibi görünmemeye de dikkat etmek lazım, çok değişken duygulu tavırlarla karşısına çıkmak da olmaz. bir de zaten soru soruyorum demişsin, bence hafif hafif şüphelenmiş olabilir. hoşlandığından emin olmasa ama şüphelense bile eğer kendisi hoşlanmıyorsa bazı erkekler artık bencillikten mi, nasıl davranacağını bilememekten mi uzaklaşıp kaçmak istiyorlar, geçiştiriyolar (sanırım bunu yapan kadınlar da var). sana verdiği sohbet süresinden ve cevapların kalitesinden anlayabilirsin bence biraz.
ne oldu çok merak ettim
sanki bu çocuk senin ona aşık olduğunu anlamış gibi davranıyor
umarım seninle oyun oynamıyordur
hehehe çok güldüm tamam bi dahaki sefere üzgün numarası yapıcam
aslında ben bir soru sorduğum zaman başından savmaya çalışmıyor ama genellikle öğle arası ya da sınav sonrası gibi kısıtlı zamanlarda görüşebildiğim için sanki sorularımı cevaplamakda acele ediyor.
mesela bugün gittim sorularımı cevaplamak istemedi. cuma günü finalleriniz bitiyor.benim de gözetmenliğim bitiyor. cuma gel sen de rahatlamış olursun ben de dedi.
valla anlamadım. bi de cidden başbaşa iken bana daha içten ve sıcak davranıyor. başkalarının yanında ona soru sormak istemiyorum çünkü aşırı soğuk davranarak sinirlerimi bozuyor. anlayamadım gittiii...
bişey diycem, gidip gidip ne soruyosun ki ona?
ödevlerle ilgili soru soruyorum, niye ki??
çok fazla zaman geçirmiyoruz aslında ama ben yine de duygularımı anlamasını zaten istiyordum. anlamış olabilir ama neden oyun oynamak istediğini düşündün???
ne bileyim, biz hiç gidip hocalara bişey sormazdık. hoş ben ödevde yapmazdım ama
yani abartıp da küçük düşmeni istemem.
sana karşı ilgi duysa başbaşa kaldığınız bir zamanda mutlaka açılırdı
hani diyorsun ya yönetimden sorun çıkmasın diye böyle davranıyor olabilir
bana göre gerçekten senden hoşlansa bunu senle açıkca konuşur
aranızda bir ilişki başlasa bile en azından gizli olur
ama ondan hiç öyle bir yaklaşım gelmiyor bilmiyorum yine de
ben olsam hiç ilgilenmiyor gibi davranırdım
:113: umut bütün kötülüklerin anasıdır,, çünkü işkenceyi uzatır!..
işte dediğim gibi başkalarının yanında herkese davrandığından bile daha soğuk ve otoriter davranıyor, ama başbaşa iken göz kırpıyor sıcacık bir gülüş atıyor falan.. anlamadım gitti aslındaaa..
ben de üniversitede okurken bi hocamız vardı,hatta aynı memleketteniz o da bizden bi üst dönemdi sanırım bi kızla ilişkisi vardı...hatta çok şaşırmıştık duyunca.....gel zaman git zaman bizim mezun olduğumuz senenin yazıydı galiba,evlendiler :)) hatta bizde bi arkadaşla düğünlerine gittik....
şimdi çocukları bile vardır belki ama görüşmüyorum uzun zamandır...
olmaz diye bişey yok yani...sonuçta sen ufacık bi kız değilsin ortaokulda ,lisede falan...hocanda yaşlı değil :) neden olmasın,nasip kısmet....
sadece deli aşık olmayı tercih ederdim ama onu gördüğümde tam salak aşık oluyorum, geçen gün ben merdivenden inerken o çıkıyordu, nerdeyse yuvarlanıyordum, o da ne olduğunu anlamadı bi andaKadınlar Kulübünün deli aşığı
başbaşa iken çok sıcak davranıyor.2 kere başbaşa kalma fırsatım oldu ve ikisinde de konuşmayı uzatmaya çalıştı.Arkadaşlarının yada başka insanların yanında sana soğuk davranması çok normal hatta ilgini farketmiş ve kendide ilgi duyduysa daha da soğuk davranabilir kendini ele vermemek için. Ele verirse hiç hoş olmayan durumlara maruz kalabilir dedikodularla uğraşabilir hocalığı tehlikeye girer sen öğrenci olduğun için hala. Birgün ders felan konuştuğunuzda bir yerde otururda konuşursan yalnız olmanın fırsatını gözle ozaman sana nasl davranıyor. Baktın hala senin ilginin farkında değilse ozaman farkettir nasl davranacak bakalım. Hocana aşık olmanda çok normal zaten 5 yaş büyük ve asistan anormal bi durum yok. bizimde fakültede var öyle asistan öğrencisiyle evlenicek. Umarım gönlüne göre olur herşey. =)))
bence de anladı.ee tamam işte şekerim anlamış o senin ilgini. dediğim gibi bildiği için ilgini dışardakiler anlamasın diye öyle katı davranıyor bilmese öyle davranmaz. Çünkü aklına gelmez lan olum şimdi biri anlar laf maf çıkar uğraşmıyım şimdi birde düşüncesi :)) o sana bakınca sende ona bak tabi baştan aşağı süzmede arada sırada bak işte =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?