Benden 5 yaş büyük üniversite hocama aşığım.. :(

hehehe çok güldüm tamam bi dahaki sefere üzgün numarası yapıcam
aslında ben bir soru sorduğum zaman başından savmaya çalışmıyor ama genellikle öğle arası ya da sınav sonrası gibi kısıtlı zamanlarda görüşebildiğim için sanki sorularımı cevaplamakda acele ediyor.
mesela bugün gittim sorularımı cevaplamak istemedi. cuma günü finalleriniz bitiyor.benim de gözetmenliğim bitiyor. cuma gel sen de rahatlamış olursun ben de dedi.

valla anlamadım. bi de cidden başbaşa iken bana daha içten ve sıcak davranıyor. başkalarının yanında ona soru sormak istemiyorum çünkü aşırı soğuk davranarak sinirlerimi bozuyor. anlayamadım gittiii...

Son düzenleme:
işte dediğim gibi başkalarının yanında herkese davrandığından bile daha soğuk ve otoriter davranıyor, ama başbaşa iken göz kırpıyor sıcacık bir gülüş atıyor falan.. anlamadım gitti aslındaaa..
ne oldu çok merak ettim

Son düzenleme:
sanki bu çocuk senin ona aşık olduğunu anlamış gibi davranıyor
umarım seninle oyun oynamıyordur

çok fazla zaman geçirmiyoruz aslında ama ben yine de duygularımı anlamasını zaten istiyordum. anlamış olabilir ama neden oyun oynamak istediğini düşündün???
sanki bu çocuk senin ona aşık olduğunu anlamış gibi davranıyor
umarım seninle oyun oynamıyordur

bişey diycem, gidip gidip ne soruyosun ki ona?

çok fazla zaman geçirmiyoruz aslında ama ben yine de duygularımı anlamasını zaten istiyordum. anlamış olabilir ama neden oyun oynamak istediğini düşündün???

sana karşı ilgi duysa başbaşa kaldığınız bir zamanda mutlaka açılırdı
hani diyorsun ya yönetimden sorun çıkmasın diye böyle davranıyor olabilir
bana göre gerçekten senden hoşlansa bunu senle açıkca konuşur
aranızda bir ilişki başlasa bile en azından gizli olur
ama ondan hiç öyle bir yaklaşım gelmiyor bilmiyorum yine de
ben olsam hiç ilgilenmiyor gibi davranırdım

Son düzenleme:
yok valla bizde herkes hocaların kapısını aşındırıyor. ama ben sadece ona soru soruyorum. başka hocalarıma değil. zaten sadece soru sorıyorum. ders dışında bişe konuşmadık bu zaman kadar[/FONT

ne bileyim, biz hiç gidip hocalara bişey sormazdık. hoş ben ödevde yapmazdım ama
yani abartıp da küçük düşmeni istemem.

Son düzenleme:
ama zaten bu hoca okulumuza yeni geldi.3 ayda da hemen açılmazki....

Son düzenleme:

başkalarının yanında böyle davranması normal öğretmen sonuçta.dikkat etmesi gerekir.başbaşayken sıcak davranıyosa iyi bişey

benim dersane ögretmenimde ögrencisyle evlenmişti..
sonra kız üniyi kazandı onu okuttu sonra atandı 5 yıldan fazla ayrı kaldılar daha yeni tayinleri aynı şehire çıktı

ben de üniversitede okurken bi hocamız vardı,hatta aynı memleketteniz o da bizden bi üst dönemdi sanırım bi kızla ilişkisi vardı...hatta çok şaşırmıştık duyunca.....gel zaman git zaman bizim mezun olduğumuz senenin yazıydı galiba,evlendiler :)) hatta bizde bi arkadaşla düğünlerine gittik....

şimdi çocukları bile vardır belki ama görüşmüyorum uzun zamandır...

olmaz diye bişey yok yani...sonuçta sen ufacık bi kız değilsin ortaokulda ,lisede falan...hocanda yaşlı değil :) neden olmasın,nasip kısmet....

bu başlığı açarken terddüt etmiştim,, acaba çok tepki alır mıyım diye. ama iyiki açmışım diyorum şimdi. tahminimden çok daha fazla örneği varmış bu durumun. hiçbirşeyin imkansız olmadığını yaşanan örneklerle görmek gerçekten güzel bir duygu..

Son düzenleme:
Arkadaşlarının yada başka insanların yanında sana soğuk davranması çok normal hatta ilgini farketmiş ve kendide ilgi duyduysa daha da soğuk davranabilir kendini ele vermemek için. Ele verirse hiç hoş olmayan durumlara maruz kalabilir dedikodularla uğraşabilir hocalığı tehlikeye girer sen öğrenci olduğun için hala. Birgün ders felan konuştuğunuzda bir yerde otururda konuşursan yalnız olmanın fırsatını gözle ozaman sana nasl davranıyor. Baktın hala senin ilginin farkında değilse ozaman farkettir nasl davranacak bakalım. Hocana aşık olmanda çok normal zaten 5 yaş büyük ve asistan anormal bi durum yok. bizimde fakültede var öyle asistan öğrencisiyle evlenicek. Umarım gönlüne göre olur herşey. =)))

başbaşa iken çok sıcak davranıyor.2 kere başbaşa kalma fırsatım oldu ve ikisinde de konuşmayı uzatmaya çalıştı.
ama başkalarının yanında adeta bambaşka biri oluyor. yani diyorum benim aşık olduğum adam bu olamaz bir vurdumduymaz havalar, ben hocayım tripleri.
yaaa altı üstü bir soru sordum ne var yani değil mii
derste gözümün içine uzun uzun bakmasa ve başbaşa kaldığımız zamanlardaki hallerini bilmesem benden nefret ediyor dicem o kadar yani
:44::44:

ee tamam işte şekerim anlamış o senin ilgini. dediğim gibi bildiği için ilgini dışardakiler anlamasın diye öyle katı davranıyor bilmese öyle davranmaz. Çünkü aklına gelmez lan olum şimdi biri anlar laf maf çıkar uğraşmıyım şimdi birde düşüncesi :)) o sana bakınca sende ona bak tabi baştan aşağı süzmede arada sırada bak işte =))

bence de anladı.
çünkü yanında çok panikliyorum, gerçekten ben de başka biri oluyorum. salaklaşıyorum adeta.yani hiçbişeden anlamasa bu kız niye bu kadar heyecanlanıyor der, yine anlar.:97:
bakıyorum ben de ona ama uzun uzun bakamıyorum, gözlerimi çekiyorum hemen,, utanıyoruuum.:78::78:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…