Benden 7 yas kucuk biri...

Tamam o zaman plan yapicam. Bir oturup dusuniyim napabilirim.

Valla bence plana falan gerek yok, muhabbeti ilerlet iste yavru ceylani korkutmadan Sonrasi kendiliginden gelir zaten.

Bir de bir yakisikli var ama Allah a inanmiyor demissin, herkesin kusuru var sekerim, yakisikli, fit, zeki, basarili, hem de imanli birisi yok, dunyada varolamaz :) Yakisikliysa Akllahsiz, kitapsiz, imansiz olsun bana fark etmez sahsen :) Saka bir yana, benim icin dini gorus hic onemli degil mesela. Senin icin onemliyse, yapacak bir sey yok tabi.

bir öptüm bir öptüm. bir daha öptüm

Erkeklerin geç olgunlaştığını düşünürsek aranızdaki yaş farkı bir süre sonra sorun çıkaracaktır bence :)

1-2 yas neyse de 7 cok fazla olmaz. Zaten erkekler fiziken de ruhen de gec olgunlasiyo olacak is degil

Ayrica 22 yasinda bi cocuktan 29 yasinda olgun bi kadin nasi hoslaniyo aklim almiyo

1-2 yas neyse de 7 cok fazla olmaz. Zaten erkekler fiziken de ruhen de gec olgunlasiyo olacak is degil

Ayrica 22 yasinda bi cocuktan 29 yasinda olgun bi kadin nasi hoslaniyo aklim almiyo
Benimde almiyor. Ben kucuk gosteriyorum o da buyuk gosteriyor. Fizik beyni yaniltiyor ama kisiliklerde fark apacik bariz.

Italyan diye kıronun icine duseceksin...

TUM ailesi Italyan dogumlu , ama kendisin e Amerika da dogmus. Teknik olarak Amerikali Italyan asilli. Kiro Oldugu nu dusunmuyorum. Aslinda ayni Turkler benziyolar. BelkiDe ondan beni cekti.Bikmistim Amerikalilardan. Akdeniz insanlari ayni Bizler gibi sicak, Aileye oneM veriyor. Ben hic Kiro bulmadim . Bu cocugu anne babasi hala evli bi suru kardesi var. Buyuk guzel bir aileler. Amerikada aile kavrami hic olmuyor.

Kızlar konu sahibi zaten farkindaysaniz bu beyle bir gelecek hayali ya da sevgili olmak gibi bişey düşünmüyor cinsel dürtulerinin ağır bastığını söylüyor ve evlilik veya aralarında nasıl bir ilişki olabileceğiyle ilgili yorum yapmamız bence saçma olur. . Diğer konuya gelince canım sen nasıl istiyorsan öyle yap çünkü ciddi bişey düşünüyorsun işin Gerisi de allahla senin aranda biz karışımayiz. . Ben böyle duygular sadece erkeklerde olur diye düşünüyordum meğerse kizlarimizdada varmis allah hepimizi ıslah etsin .

Tutku olmus bu cocuk sende.. Mantik bazen ucup gidiyor.. Bu tutkuyu herkesde yakalayamazsin o seni istiyorsa sen de onu hic baskalarina bakma bile... Sen ne istiyorsun o önemli. On yas fark bile olabilir ask mantik irk vs tanımaz... Kimseyi de ilgilendirmez keske dememek icin bir adim at.. Herkes kendi sacma hayatina baksin tatlim gotur ruhunun gittigi yere;-)

bencede erkekler çok geç olgunlaşıyor.
hele ki kişilikleriniz farklıysa (az fark bile yeter çünkü yaş bu farkı arttırır) kopsun kıyametler..
yok kopmasın sen bunu boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…