- 23 Ağustos 2012
- 51.867
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.568
- 898
- Konu Sahibi missplayful
-
Tamam o zaman plan yapicam. Bir oturup dusuniyim napabilirim.
Valla bence plana falan gerek yok, muhabbeti ilerlet iste yavru ceylani korkutmadanSonrasi kendiliginden gelir zaten.
Bu cok dogru eski sevgilim nefret ediyordu bu huyumdan. 5 sene sonrasini bile planlardim. Su Hayatta beni en yaralayan sey planlarimin bozulmasi oluyor.
E simdi opsem , bi sekilde durum ilerleyecek haliyle. Oyle kalmaz o tabi. Tum gun aklima gelip beni huzursuz eder. Yani isin Kotu su adrenalinim Yukseliyo yani ma yaklasinca. Valla bu Adamin kokusunu aliyorum sanki. O koku feromon maalesef(( Boyle konunun Beynim duruyo. Omzu da cikmis zaten cani yaniyo zavallinin. Birde canini ben yakmiyim. Elim agir benim
1-2 yas neyse de 7 cok fazla olmaz. Zaten erkekler fiziken de ruhen de gec olgunlasiyo olacak is degilKizlar siteye uzun zamandir girmiyordum. Ama akil danismam lazim simdi. 2 yildir nerdeyse yok sevgilim. Biri Ile tanistim ama 22 yasinda Ben 29. Benden hoslaniyor kardesim 23 yasinda benim onunla olmam imkansiz. Aileme arkadaslarima rezil olurum, Dalga gecerler.
Bende begeniyorum kendisini ama duygusaldan cok cinsel durtulerim agir basiyor. Utaniyorum yasi aklima gelencede ama arkadaslarim bile farketmis sen bu cocuga ac gozlerle bakiyorsun deyip guluyorlar.Aklima Kotu Kotu seyler geliyor. Ben fiziken kucuk gosteriyorum kendiside hic oyle 22 yasinda gibi degil valla. Fizigi cok duzgun , Italyan aile Amerikada Yasiyorlar, bende yurtdisindayim. Yuzu falan cok guzel, kocaman ela gozleri var , esmer.Dedigim gibi Fizigi kusursuz spor yaptigindan, yasindan buyuk duruyor. Bana karsi duygulari var yas onemli degil diyor. Fakat ben hoslansamda ciddi bakamiyorum , ona maalesef cinsel gozle bakiyorum. Konustugunda konsantre olamiyorum surekli orasina burasina bakmaktan. Aramizda birsey gecmedi ama Elimden her an kaza cikabilir. Napiyim? Uzak mi durayim? Kafam cok karisik!
Missplayful; cinsel dürtülerini kontrol edemiyorsan kendi işini kendin gör de çocuğa biraz daha mantıkla bak.
Benimde almiyor. Ben kucuk gosteriyorum o da buyuk gosteriyor. Fizik beyni yaniltiyor ama kisiliklerde fark apacik bariz.1-2 yas neyse de 7 cok fazla olmaz. Zaten erkekler fiziken de ruhen de gec olgunlasiyo olacak is degil
Ayrica 22 yasinda bi cocuktan 29 yasinda olgun bi kadin nasi hoslaniyo aklim almiyo
Italyan diye kıronun icine duseceksin...
kiskandigi icin facebooktan silmek mi?!
flortle baslayan birsey ciddiye binse de onun olgunlugna gore degisir diye dusunuyordum fakat bu kisi hakikaten cocuk...
yine de italyani kacirmazdim ama :))
kapilmamaya dikkat edin derim...
7 yaş fazla bana göre kızlar..erkek kardeşim benden 8 yaş küçük altını bezlediğimi hatırlıyorumitalyansa kaçırmayız dimi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?