Benden 7 yas kucuk biri...

Bence Turkiyedeki arkadaslarim coluk cocukla geziyor diyecekler.Ya anne babam kardesinden kucuk utanmadin mi derlerse?
amaaaan
abin olsa senden küçük kızla çıkınca utanacak mıydı da sen utanasın?
samimi soruyorum.
bunlar hep toplumsal cinsiyet normlarını kanıksamaktan oluyo.
ne var yani küçükse,liseye gitmiyo ya
22 yaşında pekçok erkek evleniyo,yuva kuruyo..yani öyle çoluk çocuk denecek bir yaş değil.
ben olsam hiiiç kafama takmazdım bile
hoş benim sevgilim de benden 3-3,5 yaş küçük
kafama takıyor muyum?
hiiiç takmıyorum
elalem kendinden 10,15 yaş büyük adamlarla evleniyorlar normal karşılanıyo (ki normal) da siz 7 yaş küçük adamı sevince mi utanacaksınız...

7 yas normal gibi geliyo diyelim. 6 yas kucuk kardesim var. cocuk gibi geliyor bana hala.

İyi de o size evlilik mi teklif etti de baglanir bana, basima bela alirim vs diyorsunuz belki onun amaci da sizinkiyle aynidir?

Kalbini kirmak istemiyorum. Simdiden yas farki ciddi Olamayiz dedim. Eğer bir iliskiye baslarsak ve ben bitirirsem israr edip seviyorum ayrilmak istemiyorum vs der mi acaba. Duygusala baglarsa kotu.

Neyse dananin kuyrugu kopuyo yarin. Bugun nobetciymis. Yarin Yemek yapicam davet ediyorum dedim tmm dedi. Bakalim nolcak yarin su evi duzene sokayim.

Rahat Ol canım Onunda Niyeti Ciddi değildir.. Kalkan Bir Taraflarını İndirmek İçin etrafında Geziyordur.. Sende Cinsel Dürtülerin İçin Bakıyorsun.. Azgınlığını Atarsın

Ne desem bilemedim,böyle şeyler çok mantıklı düşünmeye gelmez malesef, onunla bir uyum yakaladiysan degerlendirebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…