Benden 9 yaş büyük!engel olamıyorum :(

Bilemedim belki de anlamak istemiyorlar. En iyi ihtimalle bunu düşünmek istiyorum.. Neyseki konu sahibi daha akıllı..

akıl şeytanlığa çalışıyor ama ... ayart sevgilisinden ayır seni seçsin ... yaş 18 . henüz üniveriste bile kazanılmamış . doktor koca hayali ...

fullofcrazy daha çok arkadaş değil düşman gibi gözüküyorsun burdan...

konu sahibi allahtan senin aklın başında...

inan geçer...kimimiz yaşamadı ki bunları :)

hem aşk acısı çekmek de güçlendirir canım

acını doya doya yaşa ...sonra da kalk şükret başlamadan bittiğine

sen kaç yaşınadasın yaa ..
ben orda ironi yaptım . biraz kitap oku kendini geliştir basit bir espriyi bile anlayamıyorsun . doktorun sevgilsine üzülmene gerek yok . bence oturun kendinize üzülün ..

Yaşının küçük olduğu burdan belli. Arkadaşın ne demek istediğini bile anlamadın..

ben konu sahibi ile aynı yaşlardayım ve şunu diyorum bu stres altında ki bir adam bu ironiyi anlar mı konu sahibi şuan ağlıyo haberiniz var mı ? sen suçlusun demek yyerine vaşka fikir vermeyi denesek onda ki stres kimsede yok hem ben inannın çok fazla kitap okurum atnıyanlar bilir yani bu durum da ironi yapmakta saçma bir konuda okumuştum bir kadın arkadaşını cenaze evine gidiyor arkadaşının eşi vefat etmiş kadına diyorki
misafir)al şu asarınsaklı ayranı iç atndiyonu düşmemiş
canaze sahibi) yok canım olmaz bu kadar misafirin arasında ağzım kokar
misafir ) sanki ağzının kokacağı kocan mı var

sizinkide böyle işte ama haklısınız benim yaşım sizden küçük

sen kaç yaşınadasın yaa ..
ben orda ironi yaptım . biraz kitap oku kendini geliştir basit bir espriyi bile anlayamıyorsun . doktorun sevgilsine üzülmene gerek yok . bence oturun kendinize üzülün ..

yok sevgilisine falan üzülmüyor sadece kendini ifade edemedi.

aa bir yorumu geçmişsim . sen daha güzelsin ... kime neye göre .. güzellikle olsaydı o iş oo neyse ...bence bu üç kafadar toplaşıp adamı nasıl ayartıcaz diye planlar yapıcaklar . sonra adam kızı terk edince de gelip buraya ağlıyacaklar buraya yazıyorum ....

Bana cok dogruyu yanlisi ayirt edebiliyorsun gibi gelmedi...
Gorunen koy hesabi...
Yasin kucuk, anlamaya calisiyorum, ama sunu unutma, hayatta hicbir zaman yuzunu yere baktiracak seyler yapma, buna da vesile olma...

O benim en yakın arkadaşım üzülmesini istemiyorum sadece doktoru tanımadığınız için böyle söylüyorsunuz asla onun yanlış bir şey yapmasına vesile olmam bir yanlışını görsem hemen geri çeviririm ama bu öyle bir durum değil kendisi ilk defa birisinden bu kadar etkilendi ve bende doktorun davranışları yüzünden aşkının peşinden gitmesini söyledim o kadar.

Konu sahibine suçlusun demedik. Avukatlığını yapan sizler değişik davranıyorsunuz. Arkadaşlık bu değil bence. Unutmasına yardımcı olun. Doktorun hareketlerini yanlış yorumlamış olabileceğinizi de unutmayın. Bizim lafımız doktoru ayart diyen arkadaşa(!)

akıl şeytanlığa çalışıyor ama ... ayart sevgilisinden ayır seni seçsin ... yaş 18 . henüz üniveriste bile kazanılmamış . doktor koca hayali ...

Ben kimseyi ayatrmıyorum da ayırmıyorum da hayalim falan da yok sadece nasıl geçiştirmem gerektiğini bilmiyorum yoksa kimsenin arasında işim yok kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam ben.

canım benim kim konu sahibine suçlu dedi?
biz sizin yanlış yönlendirmelerinize kızıyoruz konu sahibine değil
daha bunu bile anlamamışsınız ya hu.

tövbeee ... yok ya siz inanamıyorum yani ... ya 18 likler bizden çakal olur herşeyi şıp diye anlar ... 9 falan mı acaba yaşınız merak ettim . nerde yaşıyorsunuz memleket neresi merak ettim ... . bir erkek kariyeri varsa ki doktorluk gibi bir meslek en prestijli mesleklerden biri kendi gibi birini ister eş olarak . bunu demek istedim .
bu kız ağlıyor evet şu anda . ama adam bu kıza ne yapmış herşeyi yaşamış ortada mı bırakmış ?ya eli eline değmemiş bir adam için ağlıyor mu şu an ?bence farklı sorunları var . ayrıca konu sahibinden çok sizin yazıklarınıza kızdım ben ...

Benim ne söylemek istediğimi en iyi sen anlıyorsun sıkma canını bunlarda geçer beraber atlatacağız

Geçicek inşallah işim bittikten sonra görmeyeceğim onu gözden uzak olduğundan daha kolay olur ve inşallah hukuk ya da psikoloji gideceğim ve onun gibilerden de hep uzak duracağım

bende doktordan vazgeçmesinden tarafım ama böyle üstüne gitmiyorum vazgeç diyorum unut diyorumki konu sahibide vazgeçmek istiyo siz onun ayartmak istediğini nerden çıkardınız ayartmak istese nasıl ayratırım diye sorar konu sahibi izin versin hemen yazcam adamın nasıl kur yaptığını

ee baskası varsa , sana unutmak düşer

sinirlenmemek elde değil ya
ayart diyen kendileri suçu burdakilere attılar iyi mi
ay ben cıkayım en iyisi
ömrümden 1 yıl gitti

Sizin benim arkadaşlığımı sınamaya hakkınız yok arkadaşım bilir beni önemli olan o.

Asla asla öyle bir şüpheye düşmedim. Konu sahibinin yorumlarındaki mantıklı yaklaşımı algılayabiliyorum. Beni sizin tavırlarınız rahatsız etti.

ben sana demedim ki tatlım benim . arkadaşların çok fena gaz veriyor sana . bak hayatta öğreneceğin çok şey var . erkekler nasıl desem güzel bir kız görünce böyle davranıyorlar . emin ol başka bir arkadaşında gitse aynısını yapıcak onada ...adam egosunu tatmin ediyor işte tabi sana bu şekilde davranması yanlış çünkü sen bunuu anlamayacak kadar çocuksun şu anda . ama ben yinede kur adına yapılmış birşey göremiyorum . soruyorum ne yaptı diyorum sana söylemiyorsun . siz beni bile anlayamıyorsunuz adamı yanlış anlaman çok normal .. ama eğer sana yakın davrandıysa buda onun hatası zaten .. geçiştirecek birşey yok kki . rahat ol . ne yaşadın ki neyi atlatıcaksın . milllet neler neler yaşıyor atlatıyor ..

Doktoru taniyip tanimamak onemli degil, herhangi bir kur yapan ya da kur yapiyormus gibi anlasilan bir erkek...
Detaylara takilma...
Sen iliskisi olan yasca buyuk bir erkek icin askinin pesinden git dersen, onu korumaz daha da uzersin, onun cok daha buyuk hayal kirikliklari yasamasina vesile olursun, ya aklini kendine saklayacaksin, ya da dusunmeden arkadasina akil vermeyeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…