Bilemedim belki de anlamak istemiyorlar. En iyi ihtimalle bunu düşünmek istiyorum..Neyseki konu sahibi daha akıllı..
sen kaç yaşınadasın yaa ..
ben orda ironi yaptım . biraz kitap oku kendini geliştir basit bir espriyi bile anlayamıyorsun . doktorun sevgilsine üzülmene gerek yok . bence oturun kendinize üzülün ..
Yaşının küçük olduğu burdan belli. Arkadaşın ne demek istediğini bile anlamadın..
sen kaç yaşınadasın yaa ..
ben orda ironi yaptım . biraz kitap oku kendini geliştir basit bir espriyi bile anlayamıyorsun . doktorun sevgilsine üzülmene gerek yok . bence oturun kendinize üzülün ..
Bana cok dogruyu yanlisi ayirt edebiliyorsun gibi gelmedi...
Gorunen koy hesabi...
Yasin kucuk, anlamaya calisiyorum, ama sunu unutma, hayatta hicbir zaman yuzunu yere baktiracak seyler yapma, buna da vesile olma...
ben konu sahibi ile aynı yaşlardayım ve şunu diyorum bu stres altında ki bir adam bu ironiyi anlar mı konu sahibi şuan ağlıyo haberiniz var mı ? sen suçlusun demek yyerine vaşka fikir vermeyi denesek onda ki stres kimsede yok hem ben inannın çok fazla kitap okurum atnıyanlar bilir yani bu durum da ironi yapmakta saçma bir konuda okumuştum bir kadın arkadaşını cenaze evine gidiyor arkadaşının eşi vefat etmiş kadına diyorki
misafir)al şu asarınsaklı ayranı iç atndiyonu düşmemiş
canaze sahibi) yok canım olmaz bu kadar misafirin arasında ağzım kokar
misafir ) sanki ağzının kokacağı kocan mı var
sizinkide böyle işte ama haklısınız benim yaşım sizden küçük
akıl şeytanlığa çalışıyor ama ... ayart sevgilisinden ayır seni seçsin ... yaş 18 . henüz üniveriste bile kazanılmamış . doktor koca hayali ...
ben konu sahibi ile aynı yaşlardayım ve şunu diyorum bu stres altında ki bir adam bu ironiyi anlar mı konu sahibi şuan ağlıyo haberiniz var mı ? sen suçlusun demek yyerine vaşka fikir vermeyi denesek onda ki stres kimsede yok hem ben inannın çok fazla kitap okurum atnıyanlar bilir yani bu durum da ironi yapmakta saçma bir konuda okumuştum bir kadın arkadaşını cenaze evine gidiyor arkadaşının eşi vefat etmiş kadına diyorki
Ben kimseyi ayatrmıyorum da ayırmıyorum da hayalim falan da yok sadece nasıl geçiştirmem gerektiğini bilmiyorum yoksa kimsenin arasında işim yok kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam ben.
fullofcrazy daha çok arkadaş değil düşman gibi gözüküyorsun burdan...
konu sahibi allahtan senin aklın başında...
inan geçer...kimimiz yaşamadı ki bunları :)
hem aşk acısı çekmek de güçlendirir canım
acını doya doya yaşa ...sonra da kalk şükret başlamadan bittiğine
Konu sahibine suçlusun demedik. Avukatlığını yapan sizler değişik davranıyorsunuz. Arkadaşlık bu değil bence. Unutmasına yardımcı olun. Doktorun hareketlerini yanlış yorumlamış olabileceğinizi de unutmayın. Bizim lafımız doktoru ayart diyen arkadaşa(!)
aa bir yorumu geçmişsim . sen daha güzelsin ... kime neye göre .. güzellikle olsaydı o iş oo neyse ...bence bu üç kafadar toplaşıp adamı nasıl ayartıcaz diye planlar yapıcaklar . sonra adam kızı terk edince de gelip buraya ağlıyacaklar buraya yazıyorum ....
Sizin benim arkadaşlığımı sınamaya hakkınız yok arkadaşım bilir beni önemli olan o.fullofcrazy daha çok arkadaş değil düşman gibi gözüküyorsun burdan...
konu sahibi allahtan senin aklın başında...
inan geçer...kimimiz yaşamadı ki bunları :)
hem aşk acısı çekmek de güçlendirir canım
acını doya doya yaşa ...sonra da kalk şükret başlamadan bittiğine
bende doktordan vazgeçmesinden tarafım ama böyle üstüne gitmiyorum vazgeç diyorum unut diyorumki konu sahibide vazgeçmek istiyo siz onun ayartmak istediğini nerden çıkardınız ayartmak istese nasıl ayratırım diye sorar konu sahibi izin versin hemen yazcam adamın nasıl kur yaptığını
ee baskası varsa , sana unutmak düşer
Ben kimseyi ayatrmıyorum da ayırmıyorum da hayalim falan da yok sadece nasıl geçiştirmem gerektiğini bilmiyorum yoksa kimsenin arasında işim yok kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam ben.
O benim en yakın arkadaşım üzülmesini istemiyorum sadece doktoru tanımadığınız için böyle söylüyorsunuz asla onun yanlış bir şey yapmasına vesile olmam bir yanlışını görsem hemen geri çeviririm ama bu öyle bir durum değil kendisi ilk defa birisinden bu kadar etkilendi ve bende doktorun davranışları yüzünden aşkının peşinden gitmesini söyledim o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?