Benden 9 yaş büyük!engel olamıyorum :(

Sizin benim arkadaşlığımı sınamaya hakkınız yok arkadaşım bilir beni önemli olan o.

vhalla burdan herşey belli oluyor....ve görünuyor....bence tutumunuzu değiştirmelisiniz

düşünmelisiniz ki bu doktor yarın obür gün arkadaşınıza da ihanet edebilir...

lütfen ....yanlış yollara itmeyelim sevdiklerimizi...olur mu?

yahu arkadaşının biri yazmış ya sen güzelsin üstüne git falan diye .. tövbee ben kendim uydurdum . ayrıca konu sahibine değilde ben o arkadaşa yazdım bunları ..merak ediyorum nasıl kur yapmış cidden merak ettim ..

Vazgeçmesini söylemediğimi mi sanıyorsunuz? Onun asla üzülmesini istemem :26:

Asla asla öyle bir şüpheye düşmedim. Konu sahibinin yorumlarındaki mantıklı yaklaşımı algılayabiliyorum. Beni sizin tavırlarınız rahatsız etti.

bakın şimdi siz bana kızıyosunuz ama ben olayın içindeyim ve sizden daha fazlasını biliyorum ondan dolayı yazdıklarım size tuhaf geliyor ben demiyorum ki yorumunuzu belirtmeyin hayır buna hakkım yok ama biraz daha yumuşak ya konu sahibi bana kızacak ama dah bu gün dedi ben üni sınavunda napıcam diye siz çok yükleniyosunuz sonra denemede aklına gelicek yapımıcak bir şey bide burda birbirimizle tartışmak yaerine bu sorunu nasıl atlatır ona cevap verelim

onu ben yazmadın duyduğumdan beri ayrıl diyorum konu sahibi yazmama izin vermiyor izin verse yazcam hiç çerkinmicem

değil mi?insanlar neler atlatıyor sınav stresi varken ameliyat ve bu sonuçta ilk ne yapayım.

arkadasım kimse konu sahibine kızmıyor kızmıyor kızmıyooorrr okeyy
herkes onu ayart diyenlere kızıyor. sen konuuyu okumuyor musun yaaa
konu sahibine derslerine odaklan sen akıllısın mantıklısın diyoruz moral veriyoruz. anladın?????

Son düzenleme:
Vazgeçmesini söylemediğimi mi sanıyorsunuz? Onun asla üzülmesini istemem :26:

Ilk mesajlari tekrar alintilamak zor geldi...
Neyse umarim burada ki iki sey akliniza kazinir, bundan sonrasinda ona gore hareket edersiniz...
Ilk tutumdan bu yana ki degisim umarim genele yansir...

Odaklanmaya çalışıyorum yüksek puan almam lazım

Ilk mesajlari tekrar alintilamak zor geldi...
Neyse umarim burada ki iki sey akliniza kazinir, bundan sonrasinda ona gore hareket edersiniz...
Ilk tutumdan bu yana ki degisim umarim genele yansir...

Merak etmeyin ben onun yanlış bir şeye sürüklenmesine izin vermem zaten ilginiz için teşekkürler.

değil mi?insanlar neler atlatıyor sınav stresi varken ameliyat ve bu sonuçta ilk ne yapayım.

e heralde yani ... sanki ne yaşadın ki . hemen unutursun zaten ... birşey yapma aynen kontorlüne gidiceksin .. normal davranıcaksın ... niye doktor değiştiriyorsun ki .. eğer çok rahatsız oluyorsan değiştir tabi ama bence gerek yok ...çünkü adam senden birşey istemmeiş telefon vs ... yani iletişime geçmeye çalışmamış . ama sen çok hayran olduğunu gösterirsen yaşı küçük ben bu kızı ayartırım diye düşünüp yanlış birşeylere sürükleyebilir seni ...o yüzden aman dikkat . dünyada çok kötü niyetli erkek var inan bana ..

Evet hepsi atlatiliyor ve bunlar deneyim oluyor, daha da guclendiriyor...
Sen sinavina odaklan, elinden gelenin en iyisini yap, eminim karsiligini alirsin...
Tekrar gecmis olsun, sinavda da kolay gelsin...

tamam iyi ozman ama şunu söyliyim o sizin ona kızdığını kötü dediğiniz sanıp bana dert yanıyo ve ağlıyo onun için söyliyorum hem kızıyosunuz değil üstüne gidiyosunuz diyorım yorumunuzu yapın ama biraz dah yumuşak çünkü ben arkadaşımın ağlamasına daynamıyorum bu sözüm herkese

Evet hepsi atlatiliyor ve bunlar deneyim oluyor, daha da guclendiriyor...
Sen sinavina odaklan, elinden gelenin en iyisini yap, eminim karsiligini alirsin...
Tekrar gecmis olsun, sinavda da kolay gelsin...

Teşekkür ederim büyük strese girdim ve hiçbir şey yolunda değil hiç düzgün gitmeyecekmiş gibi geliyor kendimi en ufak bir esintide oraya buraya savrulmuş görmek istemiyorum.

işte beklediğim yorum teşekkür ederim

Odaklanmaya çalışıyorum yüksek puan almam lazım
inanıyorum canım sen bu akılla alırsın o puanı biraz gayretle çalış cok da dua et Allahın izniyle olur inan bana
ben hiç konu sahibi gibi mantıklı bir insanın olmayan bir şey yüzünden dert yandıgını düşünmüyorum
siz zorla bizim kızdıgımızı diretiyorsunuz ona.

ben kızdınız demiyorum sert davarnıyosunuz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…