Benden 9 yaş büyük!engel olamıyorum :(

Doktor olması karşısındaki insana cilve yapmayı gerektirmez birazda karşı tarafı düşünmek lazım umut vermek de ne demek madem sevgilin var ona göre davran bu kız şimdi ne yapsın?

off yaaa sanki arkadaşınız 5 çocukla aldatılmış ortada bırakılmış gibi bu kız ne yapsın şimdi diyorsunuz ya şaşıyorum !! Sevgilisi olduğunu madem öğrendi yapacağı tek şey mesafesini koymak olacak bitti. Adam cilve yapmış bilmem ne, demekki arkadaşınızda o ortamı sağlamış. Tamam sevgilisi olduğunu bilmiyordu umutlandı falan da şimdi öğrendi ona göre davranacak.

18 yaşındasın. Daha üniversitede bile değilsin ve doktorunla sevgili olma hayalleri kuruyorsun. Ben sanmıyorum ki 20lerinin sonlarında bi adam, liseli bir kızla mantık çerçevesinde sevgili olsun. Böyle bir ilişki tamamen cinsellik üzerine kurulabilir bence çünkü mantıklı bir tarafı yok. Bir an önce yaşına uygun hayallerine dönmen dileğiyle. Bu arada yavşak çok. Her yavşağı insan sanma.

Teşekkür ederim büyük strese girdim ve hiçbir şey yolunda değil hiç düzgün gitmeyecekmiş gibi geliyor kendimi en ufak bir esintide oraya buraya savrulmuş görmek istemiyorum.

Herkes zaman zaman boyle hisseder, cok normal...
Fakat soyle dusun, herkes bir seyleri nasil hallebiliyorsa pek ala sen de halledebilirsin...
Zorluk olmadan, inis cikis olmadan hayat olmaz...
Fakat bunu beklemek, olumsuz dusunmek en son yapilmasi gereken sey...
Sen her zaman pozitif dusun ve dilerim ki o pozitif seyler de hep gelip seni bulsun...

Hayal falan kurmuyorum onu bile yapmıyorum

Çok teşekkür ederim beni doğru anladığınız ve iyi dilekleriniz için inşallah istediklerimi bulurum ve inşallah karşnızda hep kendiniz gibi insanlar olur.

evet mekanları değiştirmeye çalışıyorum evet başıma bunlar gelmedi saolun

haber vereceğim istediğim yer bu sene olursa beklemek zorunda kalmam bu sene :26:

Umarim gerek kalmaz...
Ancak soyle dusun, dunyanin sonu degil bu sinav, benzer sinavlari cok yasadim ve hep boyle dusundum...
Ve dedim ki ben elimden geleni yaptigima inandiktan sonra sonuc benim insiyatifimin disina cikiyor, olumlu olursa ne ala...
Cunku asla unutma verdigin her emegin bir karsiligi vardir, bu her sey icin gecerli...
Elinden geleni yap, verebilecegin maksimum emegi ver, zamani gelince hepsinin karsiligini alacaksin, eminim
Sadece canini sikacak her seyden uzak dur, hicbir sey senden ve geleceginden daha onemli degil...
Simdiden kolay gelsin

nasıl kur yapmış yalnız merak ediyorum hala
neyse ben kaçarım bu konudan artık .. konu sahibi arkadaşım inşş istediğin okulu kazanırsın ... güzel bir hayatın olur . bir gün bunu hatırlar haline gülersin bile ...vede innşş kısa zamanda sağlığına kavuşursun... arkadaşım dediğin kişilerede dikkat et hayatta . sana onu yap bunu yap diye gaza getiren insanlar senin başına birşey geldiğinde yanında olmayabilirler ...

Gerçekten çok teşekkür ederim rahatladım biraz bu sen eolmazsa seneye olur ve hiçbir şeyin sonu değil aklımda tutacağım

söylüyorsun canım biliyorum ben sadece fazla strese girdim ve kafam çok karışık benim yüzümden üzerinize gelinmesin
yok ya ne üzülcez sen ketfine bak

teşekkür ederiz

Teşekkür ederim arkadaşlar davranışlarından bahsediyorlardı kur yanlı bir kelime seçimi olmuş ama ilginiz içi minnettarım

sen mi uzak dur dedin ?
sen sabahtan beri gazı veriyorsun kıza ..
asıl tepki sanaydı zaten ..
bence bu kızın aklına girende sensin ...

Söyledim tabii siz bilmezsiniz kendisinin kafası karışık şu sıralar onları da o yüzden yazdım yoksa benim için de uygun değil doktor hasta ilişkisi kendisi benim en yakınım asla üzülsün istemem evet benim yazdıklarım belki doğru değil ama gaz filan verdiğimde yok

sen mi uzak dur dedin ?
sen sabahtan beri gazı veriyorsun kıza ..
asıl tepki sanaydı zaten ..
bence bu kızın aklına girende sensin ...

yok öyle demeyelim onlar da benim iyiliğimi istiyorlar savunmazlardı yoksa yanlış anlaşılmışlar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…