Benden 9 yaş küçük internet aşkım

Kızlar, WhatsApp ı kaldırdım şimdi tlfndan. şimdi yatacağım. Lütfen bana destek olun. Bu saçmalığa kendimi kaptırmayayım. Bunlar bizim zaaflarımızı bizden iyi biliyorlar. Bir şekilde aşık ediyorlar. Amaç belki skor belki eğlence. Daha önce Benden bir yaş büyük sevgilisi olmuş. Bunu kendi söyledi. benim duygularım çok yükseldi. Düşsün istiyorum. Çoluğun çocuğun oyuncağı olmak istemiyorum

Şimdi düşünüyorum da. Öncelikle yaş konusunda belki sorun edilmeyebilir ama karşıdaki kişinin bir 20 nin üzerinde hatta 25 olmasi falan lazım en az. 20 li yaşlarda demissiniz diyelim ki 25 yaşında. O yaşta birisi etrafında genç kızlar varken kendinden 9 yaş büyük birine aşık olduğunu iddia ediyorsa buna inanmamak ve altında başka şeyler aramak gerek. Bide sizin yaşınızı biliyor mu? Belki küçük gösteriyorsunuzdur ve anlamamıs olabilir. Onun dışında olgun birini isteyen biri olabilir ve bu yüzden sizi seçmiş olabilir. Yada başka bir amaci vardir ve o anlamda olgun isteyen biri olabilir . Hadi diyelim ki birseyler hissetti. Ama bu aşk olamaz internetten en fazla çok fazla hoşlanmıStir. Ki erkeklerin hepsi en başta aşiktır ölüyordur bitiyodur zaten. Birde ne kadar süredir tanıyorsunuz bilmem ama çok istiyorsanız bir kere gorusun az çok anlarsıniz. Ama kendinizi kaptırmak konusunda lütfen engel olun.. mesaj falan atmayın daha yüz yüze bile görmediğiniz birine bu şekilde baglanmaniz çok yanlış. Bi süre dusunmemeye çalışın başka şeylerle ilgilenin zaten direk unutursunuz. Hatta her yerden silmissiniz ki hiç birşey yasamadiginiz sadece fotoğrafları olan ve size aşık olduğunu iddia eden biri bir haftada unutursunuz.

Olabilir.. ben yas farkina takildim sahsen..diyelimki gercekten asiksiniz.. ne kdr ciddi dusunulurki? Amac ciddilikse tabii..

Ztn bole baslamiyor mu? Once olesine konusursun, sonra hoslanmaya ozlemeye aliskanlik yapmaya baslarsin.. sonrada asigim oluyorumlar..sonra hayatinin merkezine oturduysa hapi yuttun gecmis olsun demektir..
Erkeklerin cogu bu durumda amacina ulasmistir cunku bu saatten sonra o senin pesinden kosmaz.. sen kosacaksin bunu bilir :)

Sosyal medyada tanıştığınız insan hadi konuşması ilgisi hoşunuza gitsin de,aşk fazla değil mı? Yada aşkın ne olduğunu bilmiyorsunuz. Aşk yaşamak,hissetmek,dokunmak..
Klavye başında aşk mı yaşanır Allah aşkına?
Tanıyın öyle aşık olun. Saçmalık. İki insan göz göze gelmeden aşk olamaz!

Zaman teknoloji cagi oldugundan oturu insanlarin buyuk bir kismi eslerini sosyal medya platformlarindan buluyor. Ancak bu oran arttikca oralarin da guvenilirligini yitirdigine inaniyorum. Art niyetli, samimiyetsiz insanlar dolu artik sosyal medya. Tum hesaplarimi iptal ettirdim bu yuzden. Gecen hangi kanaldi hatirlamiyorum, neredeyse gercek hesap kadar sahte hesap varmis Facebook'ta.
Fakat tum bu gercekler karsi tarafa gevenilir olmayan kisi yaftasi vurmaya yeterli bir sebep degil. O kisinin arkadaslari da sizin icin "dolandirici olabilir, hirli hirsiz olabilir" diyor olabilir hakli olarak.
Bunu bulusarak, birbirinizi taniyarak anlayabilirsiniz.
Ancak su var, aranizdaki yas farki coook fazla. Tam tersi olsa, o sizden 9yas buyuk olsa tamam. Ancak sizden 9 yas kucuk erkek, ciddi fikir ayriligi yasatir size. Cevremde tanik oldum bu orneklere, iki tarafinda harika karakter yapisi olmasina ragmen,

Bir arkadaşım sosyal medyadan biriyle tanışmıştı .çocuk çok hoş boylu poslu yakışıklı afet maşallah . Neyse çok etkilenmişti buluştu benide yanına aldı ne olur ne olmaz diye . Allahım hayatımızın en sıkıcı günüydü . Çocuk bildiğin itici salak bişey çıkmıştı. Hemen kalkmak için türlü bahanelerle kalktık .ayrılır ayrılmaz heryerden engelledi:KK53:
Velhasıl kelam bir an önce buluş derim

Sizin yaşınız kaç acaba?
Görüntülü konuşuyor musunuz? ne zamandır internetten konuşuyorsunuz? Ne zaman buluşmayı düşünüyorsunuz?
Zengin olduğunu nereden biliyorsunuz?
Çok yakışıklı olup inşaat işçisi olsa yine böyle dikkatinizi çekecek miydi?
Bir de en az 10 senedir ne kadar korkunç haberler duyuyoruz nasıl cesaret edebiliyorsunuz bilmiyorum cidden korkardım ben.

Şimdi aradaki yorumlari okumadim ama dusunuyorum siz 30 olsaniz o 21 olsa yakisikli zengin diyorsunuz allah askina oyle bi insanin kendinden nerdeyse 10 yas teyzesi ablasi yasinda koskoca kadinla hele hele internet uzerinden ne isi olur yani. Sizi guzel kekliyorlar su an. Hayatinizda bir bosluk var heralde kapilmissiniz. Kendinize hobi filan bulun

Kızlar, tesadüfen netten biriyle tanıştım. Facede ekleştik, mesajlaşıyoruz. Çocuk benden 9 yaş küçük ve bana aşık olduğunu idda ediyor. Müstehcen bir diyaloğu yok. Önce bir duygum yoktu. Şuan çok pis aşık etti. Ay ben ne yapacağım. Farklı şehirlerdeyiz. Amacını niyetini bilmiyorum hem çok yakışıklı hem zengin. Hiç dengim değil. Benim düşüncelerimi çok sevmiş. Kafasına uymuşum. Vs Vs. Kızlar kontrolümü kaybettim önce. Sürekli msj atmak istiyorum. Biri beni durdursun. Belkide alay ediyor benle kafam bi milyon
görmeden nasıl aşık oldunuz
beğendim , etkilendim vs deseniz neyse de.
siizn yasınız kaç ki

Aşık olmak çok güzel birşey ama doğru insan ve doğru zaman önemli .. sen 30 o da 21se pek problem yok da ,aksi çok çirkin .. bu arada internetten aşık olursun ,görüşünce aşk aynı kalır mı bilmem . Diyelim yemek yediniz ,adam geğirdi, napcan , ay kurban olduğum ne güzel geviş getiriyo mu diycen :) yada bi eli burnunda bi eli kulağında :) iyyy kendi kendimi kusturcam şimdi ..

Yani demem o ki zengin ,yakisiklı ve anormal bir durumu yoksa internete kalmaz ,kaparlar onu ..

şahsen ben 21 yaşındaki zengin ve yakışıklı birinin 30 yaşındaki bi kadına aşık olup internette konuşacağına inanmıyorum.

gerçek diyorsunuz ama ben bile şuan bir fake hesap açıp gerçekmiş gibi donatırım. hatta stalk ihtimaline karşı birkaç tane de arkadaş yaratırım kendime. zor şeyler değil. dikkatli olun derim.

Bir arkadaşım sosyal medyadan biriyle tanışmıştı .çocuk çok hoş boylu poslu yakışıklı afet maşallah . Neyse çok etkilenmişti buluştu benide yanına aldı ne olur ne olmaz diye . Allahım hayatımızın en sıkıcı günüydü . Çocuk bildiğin itici salak bişey çıkmıştı. Hemen kalkmak için türlü bahanelerle kalktık .ayrılır ayrılmaz heryerden engelledi:KK53:
Velhasıl kelam bir an önce buluş derim
Benimde başıma geldi bu çocuk afeti devrandı boy pos zaten sporcuydu. Bi gittim keko çıktı, muhabbet bile edemiyo bi insan bu kadar güvensiz utangaç olur ıyk dedim kalktım :bicak:

Hem zengin hem yakisikli ama ne hikmetse face uzerinden tanistigi kendinden 9 yas buyuk birine asik :) siz gercekten inaniyor musunuz boyle bir sey olacagina. Belli ki biri sizinle fena halde dalga geciyo

Back
X