Benden 9 yaş küçük internet aşkım

levent yüksel kendine 31 yaş küçük sevgili yapmış, siz 9 yaş küçükten mi korkuyorsunuz :KK14:
taraflar yetişkinse oluru var bence.
Ben 36 o 27. Yirmiler otuzlar yazınca küsüratı herkes kendi koymuş. Aynen erkek için ne problem varsa kadın içinde o

Kızlar, tesadüfen netten biriyle tanıştım. Facede ekleştik, mesajlaşıyoruz. Çocuk benden 9 yaş küçük ve bana aşık olduğunu idda ediyor. Müstehcen bir diyaloğu yok. Önce bir duygum yoktu. Şuan çok pis aşık etti. Ay ben ne yapacağım. Farklı şehirlerdeyiz. Amacını niyetini bilmiyorum hem çok yakışıklı hem zengin. Hiç dengim değil. Benim düşüncelerimi çok sevmiş. Kafasına uymuşum. Vs Vs. Kızlar kontrolümü kaybettim önce. Sürekli msj atmak istiyorum. Biri beni durdursun. Belkide alay ediyor benle kafam bi milyon
dokuz yaş küçükse hormanlar tavan yapmıştır sizinde ne istediğiniz önemli tbi :))

Kızlar, tesadüfen netten biriyle tanıştım. Facede ekleştik, mesajlaşıyoruz. Çocuk benden 9 yaş küçük ve bana aşık olduğunu idda ediyor. Müstehcen bir diyaloğu yok. Önce bir duygum yoktu. Şuan çok pis aşık etti. Ay ben ne yapacağım. Farklı şehirlerdeyiz. Amacını niyetini bilmiyorum hem çok yakışıklı hem zengin. Hiç dengim değil. Benim düşüncelerimi çok sevmiş. Kafasına uymuşum. Vs Vs. Kızlar kontrolümü kaybettim önce. Sürekli msj atmak istiyorum. Biri beni durdursun. Belkide alay ediyor benle kafam bi milyon
İnternet üzerinden hiç buluşmadan ne onun aşık olabileceğine ne de senin aşık olabileceğine inaniyorum. Hem de fecii... Muhtemelen aynı anda konuştuğu üçüncü dördüncü kisisinizdir.

Valla bu yaşta böyle bi maceraya girmeyin sonu olacağını hiç düşünmüyorum daha sağlıklı ilişkilere adim atma zamanınız gelmiş diye düşünüyorum hakkınızda hayırlısı

Karsi taraf biliyor mu bu durumu ? Bilip kabul ediyorsa sorun yok.Niyetini gormeniz icin bir sure daha konusup yuzyuze gorusun.Tabi o kadar ileri giderseniz.
Ayrica yil olmus 2017.Internetin hayatimiza girdigi neredeyse 20 kusuruncu senesi.Hala internette tanisip nasil oluyor,asik nasil olursunuz diye sormayin bayanlar.Ilk furya basladiginda nette asik olup tanisip evlenenlerin torunlari olucak nerdeyse.

Yaşıtım erkekler bana çocuk geliyorken, siz nasıl 9 yaş küçük biriyle anlaşabildiniz? Daha görmeden, sadece internet üzerinde size anlattıklarına bakarak aşık oldum demek hiç gerçekçi değil.

yani internet üzerinden olması sıkıntı gibi geldi bana tabii tanışıp oradan ilişki yürüten cok kişi var ama yaşı da küçükmüş ne bileyim güven vermedi bana

Kadınların daha çabuk çöktüğünü dusunuyorum.
Mesela pınar Altug- Yağmur Atacan.
Bana bu ikili cok komik absurd geliyor.
Hani annesi dese kassa biraz inandırıcı
Çünkü Yağmur Atacan daha çocuksu duruyor zaten hala.
Etrafımda da var ayrica hatta kadin sisman komik duruyor ya.
Kardeşi gibi yaninda.

Ozet erkek kucuk olmamali.

Hiçbir yakışıklı zengin internette biriyle konuşmaz gerçekçi olalım, girdikleri bir çok sosyal ortam var.kullandığı fotolar kendisi değil fake hesaptır. Google görsellerde bi aramasını yaptırın bakalım , çoğu insanın instagramdan yabancı kişilerin fotolarını alıp face de profil açıyorlar .

Sanal ortam, dijitallessmek, caga ayak uydurma zorunlulugu..
Bunlar hayati mahvetti ve maalesef ki Ask'i da.
Simdi millet iki tik tik yaparak ask da yasiyor maalesef
Cinsellik de...
Cok goruyoruz duyuyoruz sanal cinsellik yasayanlari.. Anlamakta zorlaniyorum.
Cani sikildigi icin eline telefonu alan biri digerine iki guzel, duymasini istedigi cunku etkilenecegini bildigi kelam ediyor ve karsidaki nakavt.
Bu kadar kolay olmamali.
Ask gormek ister, dokunmak ister, duymak, hissetmek ister..
Velev ki cinsellik; ondan bahsetmiyorum bile..
Arkadaslik da oyle; karsi karsiya oturup iki fincan kahve yudumlayarak kahlahalar ile vakit gecirmedigin dertlesmedigin biri ile nasil uzun sure arkadas kalabilir ki insan? Nasil dost olabilir? Hadi kaldi diyelim tadi olmaz. Gercek olmaz. Olmaz yani.
Kendine dikkat et.
Sanal ortamda gercek olan hicbirsey olamaz.

Bi zamanlar faceden biri eklemişti şimdi hatırladım. Resmî bir yerden tanıyorum kim kim bulamadım .konuşmaya çalıştı falan derken ben bu kişinin kim olduğunu hatırladım. Serkan tanırgandı. Eski manken .hala yapıyor galiba. Serkan'ın sevgilisi voleybol milli takım da kızı takip ediyordum ben instagramda çünkü bi ara. Sonra söyledim sen bu kişinin profillerini kullanıyorsun diye, toz oldu. Ama sanki oymuş gibi resmin altına insanlar ne yorumlar yazmış onlara ne cevaplar vermiş.adını başka yazmış tabi, Mesleğini manken değilde mühendis yapmış facede..böyle seyler çok olabiliyor.dikkatli olun .

Dikkat!
Taş düşebülü, ayı çıkabülü :cool:

Yahu biraz mantıklı olun. Hem yakışıklı hem zengin hem de internetten kız tavlıyor öyle mi? Sizce gerçek olabilir mi?

Doğa için çal projesinden birine aa ne sevimli diyip instadan takip ettim. Adam saniyede döndü bana takip isteği msj vs.
Cvp yazdım tango okulu vs varmış benim amacım sadece takipti mevzu saptı gidiyor baktım.
Aynı yaştayız vs ama ne alaka yani adam bekliyor sanki beni sürekli görüşelim diye beni boğmaya başladı.En sonunda daraldım engelledim her yerden eklemişti.
Şuan fox tv de bi dizide baş rolde adam:KK70:
Tv den bile konuşmasına mimiklerine uyuz oldum ıyiki görmemişim dedim :KK70:
Büyüktü küçüktü boşverin yüz yüze görüşün bi.

Back
X