Benden 9 yaş küçük internet aşkım

Yanı yası sizin yas yasınızda olduguna gore onemı degısır yanı sız 49 o 40 sa sorun yok ama siz 30 o 21 se bence olmaz

Fotolara falan güvenmeyin..Görüntülü konuştuysanız sadece inanın.
Fake hesaplar dolu.
Arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum. Fotoları yolladı yolladı şöyleyim böyleyim diye.
Sonra alakasız biri çıktı :olamaz:

Abla sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama 9 yaş küçük biri , size göre baya küçük biri. tabi yaş olarak küçük, görünüş olarak yaşını göstermeyebilir.. bi de buluşun yani. buluşmadan olmaz

Kızlar, tesadüfen netten biriyle tanıştım. Facede ekleştik, mesajlaşıyoruz. Çocuk benden 9 yaş küçük ve bana aşık olduğunu idda ediyor. Müstehcen bir diyaloğu yok. Önce bir duygum yoktu. Şuan çok pis aşık etti. Ay ben ne yapacağım. Farklı şehirlerdeyiz. Amacını niyetini bilmiyorum hem çok yakışıklı hem zengin. Hiç dengim değil. Benim düşüncelerimi çok sevmiş. Kafasına uymuşum. Vs Vs. Kızlar kontrolümü kaybettim önce. Sürekli msj atmak istiyorum. Biri beni durdursun. Belkide alay ediyor benle kafam bi milyon

Hoşlanmanın yanı sıra yaşadığın ezik ilerde aşkının ötesine geçecektir o iş yaş..

Sanal ortam, dijitallessmek, caga ayak uydurma zorunlulugu..
Bunlar hayati mahvetti ve maalesef ki Ask'i da.
Simdi millet iki tik tik yaparak ask da yasiyor maalesef
Cinsellik de...
Cok goruyoruz duyuyoruz sanal cinsellik yasayanlari.. Anlamakta zorlaniyorum.
Cani sikildigi icin eline telefonu alan biri digerine iki guzel, duymasini istedigi cunku etkilenecegini bildigi kelam ediyor ve karsidaki nakavt.
Bu kadar kolay olmamali.
Ask gormek ister, dokunmak ister, duymak, hissetmek ister..
Velev ki cinsellik; ondan bahsetmiyorum bile..
Arkadaslik da oyle; karsi karsiya oturup iki fincan kahve yudumlayarak kahlahalar ile vakit gecirmedigin dertlesmedigin biri ile nasil uzun sure arkadas kalabilir ki insan? Nasil dost olabilir? Hadi kaldi diyelim tadi olmaz. Gercek olmaz. Olmaz yani.
Kendine dikkat et.
Sanal ortamda gercek olan hicbirsey olamaz.
Evet bebişim. Fikirlerin için teşekkürederim. İyiki varsınız

Doğa için çal projesinden birine aa ne sevimli diyip instadan takip ettim. Adam saniyede döndü bana takip isteği msj vs.
Cvp yazdım tango okulu vs varmış benim amacım sadece takipti mevzu saptı gidiyor baktım.
Aynı yaştayız vs ama ne alaka yani adam bekliyor sanki beni sürekli görüşelim diye beni boğmaya başladı.En sonunda daraldım engelledim her yerden eklemişti.
Şuan fox tv de bi dizide baş rolde adam:KK70:
Tv den bile konuşmasına mimiklerine uyuz oldum ıyiki görmemişim dedim :KK70:
Büyüktü küçüktü boşverin yüz yüze görüşün bi.
Ay süper, çok hoşuma gitti bu durum.

Dikkat!
Taş düşebülü, ayı çıkabülü :cool:

Yahu biraz mantıklı olun. Hem yakışıklı hem zengin hem de internetten kız tavlıyor öyle mi? Sizce gerçek olabilir mi?
Kız tavlamak için değil, bir fikir yazmıştım, oradan çıktık yola. Sonra hakikaten fikirlerimiz birbirinin aynı. Yani o dedikçe bende ne kdr aynı olduğunu farkettim. Oda diyor sanki elinde metin var istediğim listeyi okuyor gibisin. aşk zaten gerçek dışı birşey.. Ama şuan frenledim kendimi. Daha aklı selim düşünmeye çabalıyorum

Kadınların daha çabuk çöktüğünü dusunuyorum.
Mesela pınar Altug- Yağmur Atacan.
Bana bu ikili cok komik absurd geliyor.
Hani annesi dese kassa biraz inandırıcı
Çünkü Yağmur Atacan daha çocuksu duruyor zaten hala.
Etrafımda da var ayrica hatta kadin sisman komik duruyor ya.
Kardeşi gibi yaninda.

Ozet erkek kucuk olmamali.
Kesinlikle, haklısınız. Yani ben onunla bir kafede oturmaya bile utanırım. Oda aşkın yaşı olmaz diyor

Çok yakışıklı ve zengin adamın böyle bi ilişkide işi ne ?
Öyle adam dışarda istesin bi dünya bulur zaten .
Bide 9 yaş küçük.
Neyse herşey ortada inş uyanırsınız rüyadan

Kızlar, tesadüfen netten biriyle tanıştım. Facede ekleştik, mesajlaşıyoruz. Çocuk benden 9 yaş küçük ve bana aşık olduğunu idda ediyor. Müstehcen bir diyaloğu yok. Önce bir duygum yoktu. Şuan çok pis aşık etti. Ay ben ne yapacağım. Farklı şehirlerdeyiz. Amacını niyetini bilmiyorum hem çok yakışıklı hem zengin. Hiç dengim değil. Benim düşüncelerimi çok sevmiş. Kafasına uymuşum. Vs Vs. Kızlar kontrolümü kaybettim önce. Sürekli msj atmak istiyorum. Biri beni durdursun. Belkide alay ediyor benle kafam bi milyon
Sizde inandinizmi bu kisiye :))) Guldurdunuz beni. Ilerde yazarsiniz buraya kandirilmisim diye.

İnternet üzerinden hiç buluşmadan ne onun aşık olabileceğine ne de senin aşık olabileceğine inaniyorum. Hem de fecii... Muhtemelen aynı anda konuştuğu üçüncü dördüncü kisisinizdir.
Mantıklı kimbilir kaç kişi ile görüşüyordur.. Belki herkese aynı taktiği uyguluyorlar. Bunları düşündüm

Back
X