Benden 9 yaş küçük internet aşkım

Ayrıldılar, kadın çalışıp adama bakmaya, adam da eğitimlerine, yeme içmesine devam etti. Arkadaşım, elemanın annesi gibi olmuştu. En son kadın dayak yiyip, aldatılınca boşandılar.
Biraz erkeğin huyu kötüymüş. tembel erkeğin karaktersizliğin yaşı yok malesef. Benim arkadaşım yaşıtı ile evli onunda kocası yatıyor arkadaşım bakıyor.

Biraz erkeğin huyu kötüymüş. tembel erkeğin karaktersizliğin yaşı yok malesef. Benim arkadaşım yaşıtı ile evli onunda kocası yatıyor arkadaşım bakıyor.
Evet erkek olan hain çıktı biraz. Ben de şaşırmıştım. Arkadaşım da fazla göğüs gerdi galiba. Adamın zoruyla boşandılar biraz. Aldatma, dayak olduğu halde boşanmak istemiyordu arkadaşım yaşlandım, dul kalacağım falan diye.

Evet erkek olan hain çıktı biraz. Ben de şaşırmıştım. Arkadaşım da fazla göğüs gerdi galiba. Adamın zoruyla boşandılar biraz. Aldatma, dayak olduğu halde boşanmak istemiyordu arkadaşım yaşlandım, dul kalacağım falan diye.
Benim cnm tatlıdır, bırakın evliliği, görüşmeye bile temkinli bakıyorum şuan. Basit bir kahve içmeyi bile bu kadar sorguluyorum. İki tarafta sorunluymuş gerçekten. Yoksa buraya yazıp, kadınlarla dertleşmem aman gider gider takılırım. Herkesin fikri önemli benim için, benim duygusallıktan bazı şeyleri göremeyebilirim. Ama dışardan bakan benden iyi görür

Benim cnm tatlıdır, bırakın evliliği, görüşmeye bile temkinli bakıyorum şuan. Basit bir kahve içmeyi bile bu kadar sorguluyorum. İki tarafta sorunluymuş gerçekten. Yoksa buraya yazıp, kadınlarla dertleşmem aman gider gider takılırım. Herkesin fikri önemli benim için, benim duygusallıktan bazı şeyleri göremeyebilirim. Ama dışardan bakan benden iyi görür
Bence görüşüp, bir kahve içebilirsin. Kafana yatmazsa basarsın engeli. Güzel giyin, süslen püslen yap bir şeyler işte. Çok sorgulama, bağlanırsın. Rahat ol ki, gözünde büyümesin. Starbucks, kahve diyarı gibi bir yerde ayak üstü bir görüşme ayarla. Vaktim yok zart zurt de. Sarmazsa, işine gelmezse kaçarsın hemen.

Bence görüşüp, bir kahve içebilirsin. Kafana yatmazsa basarsın engeli. Güzel giyin, süslen püslen yap bir şeyler işte. Çok sorgulama, bağlanırsın. Rahat ol ki, gözünde büyümesin. Starbucks, kahve diyarı gibi bir yerde ayak üstü bir görüşme ayarla. Vaktim yok zart zurt de. Sarmazsa, işine gelmezse kaçarsın hemen.
Aaa bunu düşünememiştim kendimi sıktıkça,sorguladıkça dediğiniz gibi oluyor galiba, çocuk gözümde ulaşılmaz yapıyorum. evet görüşmeliyim. Bu mantıklı

Sapık da olabilir
Sanmam, benimde koku takıntım var çünkü. O yüzden anlıyorum. Mesela temiz arkadaşlarımla yanaktan öpüşünce sıkıntı yok ama az yıkanan birine yanağım değerse kaşınıyor gidip yıkarım . yaz kış Hergün duş alırım, stick sürerim, güzel duş jelleri Vs. Biliyorum yani o hasaslığı

Bir tanıdığımın abisi bir kaç arkadaşıyla internet üzerinden kızlarla duygusal yazışmalar yapıp daha sonrasında bir parkta buluşma ayarlıyormuş . Buluştuğu kızları da darp ediyorlarmış tenhada. Abisi şikayet üzerine yakalandı hapisteydi en son . Aileside dünya iyisi insanlar . Alt üst oldu haytları. Senin yerinde olsam asla inanmazdım bu hikayeye.

Aklı başında davrandığınız sürece buradan bir aşk çıkar neden çıkmasın ki :KK200:

Ama kafanızda büyütmeyin birbirinizi derim, bazen çünkü aşk sandığımız şey beğendiğimiz kişide kafamızdaki ideal özellikler var gibi hayal etmekten doğuyor.

Buluşun görüşün ama ağır olun derim üf kime ne 9 yaştan. Hani siz 29 olsanız o 20 olsa garip ama 27 yaşındaymış az değil.

Bir tanıdığımın abisi bir kaç arkadaşıyla internet üzerinden kızlarla duygusal yazışmalar yapıp daha sonrasında bir parkta buluşma ayarlıyormuş . Buluştuğu kızları da darp ediyorlarmış tenhada. Abisi şikayet üzerine yakalandı hapisteydi en son . Aileside dünya iyisi insanlar . Alt üst oldu haytları. Senin yerinde olsam asla inanmazdım bu hikayeye.
Bu ihtimal inanın hiç aklıma gelmedi dediğiniz gibi dünyanın bin türlü hali var , kesinlikle katılıyorum. uyarınız için teşekkür ederim

Belki görsel olarak yakışırsınız onu bilemem. Yaşınızı göstermiyorsunuzdur yada sevgiliniz yaşından olgun duruyordur. Ama maalesef bu durum gerçekleri değiştirmiyor :KK66:
Aynen canım, dünya gerçeklerle dönüyor. Sezenin şarkısı gibi, düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar

:KK53:

Eklentiler

• IMG_1436.webp
    IMG_1436.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 63
Back
X