- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
anladım eşime sucuklu yumurta yaptım içerikli bi konunuz vardı ondan sordumEvli değilim gazlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım eşime sucuklu yumurta yaptım içerikli bi konunuz vardı ondan sordumEvli değilim gazlar
bilmem kendisi cevap versin belki boşanmışta olabilir
bosanmis olsa ne olacak ki?Sorunuzun amacı nedir?
Neden evli bir kadın ya da boşanmış biri olduğunuz düşündünüz.
Bana öyleymiş gibi gelmedi çünkü.
bosanmis olsa ne olacak ki?
evli degil neticede
konuya dalip evlisiniz demek acaip absurt
sadece sordum suçmu ? profiline dikkat etmedim bi konusu vardı oradan hatırladım o kadarBoşanmış hanımefendi. Profil bilgilerinde yazıyor. Ben de anlamadım sorunun sebebini vallahi.
Eski konularına bakmış muhtemelen yorum yazmadan.Boşanmış hanımefendi. Profil bilgilerinde yazıyor. Ben de anlamadım sorunun sebebini vallahi.
Görüş o zaman kalabalık bir yerde:) sen de cillop gibiymişsin uzun boylu vs. 9 yaş çok trajik bir aralık değil. Benim arkadaşım 77 li, sevgilisi 83 lüydü ve evlendiler, 5 yıl evli kaldılar.müstehcen konuşmuyor. Yaşamı ortada durumu iyi. Benim çalıştığım dönemden birikimlerim var şükür. En kötüsünü düşününce bizim yaşımızda kadınlara alışmış olması çıkıyor. Mesela şimdi atlamıyorum, trip atmıyorum, şefkatliyim, kafası karışsa güzel cevaplar alıyor, masrafsız..
az önce ilişki bilgisi yazmıyordu aman neyse boşverin hata ettimBoşanmış hanımefendi. Profil bilgilerinde yazıyor. Ben de anlamadım sorunun sebebini vallahi.
Budasadece sordum suçmu ? profiline dikkat etmedim bi konusu vardı oradan hatırladım o kadar
Amin canımBenden 9 yaş küçük birisini düşünüyorum da daha askere bile gitmemiştir :)) inşallah altından başka birşey çıkmaz üzülmezsin
bakmadım nickinden hatırladım sadece neyse hata ettim yorum yazma hakkını diğer üyelerin belirlediğini bilmiyordumEski konularına bakmış muhtemelen yorum yazmadan.
Araştırmacı üye![]()
Ayrıldılar sanırımGörüş o zaman kalabalık bir yerde:) sen de cillop gibiymişsin uzun boylu vs. 9 yaş çok trajik bir aralık değil. Benim arkadaşım 77 li, sevgilisi 83 lüydü ve evlendiler, 5 yıl evli kaldılar.
Kotu bir eleştiri değildi bakmışta olabilirsiniz.bakmadım nickinden hatırladım sadece neyse hata ettim yorum yazma hakkını diğer üyelerin belirlediğini bilmiyordum
Ayrıldılar, kadın çalışıp adama bakmaya, adam da eğitimlerine, yeme içmesine devam etti. Arkadaşım, elemanın annesi gibi olmuştu. En son kadın dayak yiyip, aldatılınca boşandılar.Ayrıldılar sanırım
anladım özür dilerim kırdımsaKotu bir eleştiri değildi bakmışta olabilirsiniz.
Bunu ilk,tek ya da son yapan üye değilsiniz.
Hayır sorun yok yanlış anlaşılmak istemedim sadece :)anladım özür dilerim kırdımsa
kusura bakmayın biraz hasta gibiyim alınganlık ettimHayır sorun yok yanlış anlaşılmak istemedim sadece :)
Bende mutlu son sandımGörüş o zaman kalabalık bir yerde:) sen de cillop gibiymişsin uzun boylu vs. 9 yaş çok trajik bir aralık değil. Benim arkadaşım 77 li, sevgilisi 83 lüydü ve evlendiler, 5 yıl evli kaldılar.
Yok maalesef. Ama her evlilik öyle olacak değil ya. Sonuçta yaş olayını takmadan evlendiler.Bende mutlu son sandım![]()