- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
17 yaşında evlenmeyi değil üniversiteyi kazanmayı düşünüyordum çok şükür kazandım ve bitirdim. 17 yaşındaki kızların cinsellikten tükendiğini de sayende öğrenmiş oldumkaç yaşındasınız 17 mi?
ne yani sen cinsellikten tükendin mi, bu da ne demekse artık. bunu mu anlıyorsun söylediğimden? demek istediğim üniversiteyi bitirmiş, evlenme çağına gelmiş, nişanlı bir insanın evliliği salt cinselliğe indirgemesi ve ayrıca cinselliği iğrenç bulması bana garip geldi.17 yaşında evlenmeyi değil üniversiteyi kazanmayı düşünüyordum çok şükür kazandım ve bitirdim. 17 yaşındaki kızların cinsellikten tükendiğini de sayende öğrenmiş oldum
kız sen de yangına körükle gidiyorsunManadalişin gençlik hali.
Gelecekteki halin için tıkhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/mandalinalimon.781219/
Çok sıkıldım kız öyle böyle değil.kız sen de yangına körükle gidiyorsun
hayır yahu beraber bir ömür geçireceksiniz:) aşk sadece seks değil ki sevgi saygı şefkat:)İyi geceler kızlar. Seneye düğün yapmayı düşünüyoruz. Erkek arkadaşımla 4 yılım bitti 5. Yıla girdik. Sevgiliyken düşünmedim bu tarz şeyler sanırım kafama takılmaya başladı. Ben erkek arkadaşımla öpmek sarılmak dışında ileri şeyler düşünmedim ve hayal etmeye çalıştım bana cinsellik çok tiksinti gelmeye başladı(düşününce) ben sırf o şey için mi evleniyorum yaniSevgiliyken yemek de yiyoruz geziyoruz da ama ben o cinsellik olayını istemiyorum yani hiç kimse için istemiyorum erkek arkadaşını sevmiyor musun yoksa diye düşünen olursa eğer diye söyledim. Genç yaşta br erkeğin istekleri için mi evleniyorum ben diyorum ve düşünüyorum ailemle birlikteykenkinden tek farkımız cinsellik olacak o da bana afedersiniz mide bulandırıcı olarak geliyor
Şu an nişanlı değilim. Nişanlanmış olsam zaten evliliğe hazır olmuşumdur ki o yüzüğü takmışımdır. Seneye evlilik yolunda adım atmayı düşünüyoruz.ne yani sen cinsellikten tükendin mi, bu da ne demekse artık. bunu mu anlıyorsun söylediğimden? demek istediğim üniversiteyi bitirmiş, evlenme çağına gelmiş, nişanlı bir insanın evliliği salt cinselliğe indirgemesi ve ayrıca cinselliği iğrenç bulması bana garip geldi.
Gece gece kopardiniz beni
Sen aldıysan anlatabilir misinTadını alınca bida yaz :)
Sen aldıysan anlatabilir misin
Ama bende böyleydim ki...:)Gece gece kopardiniz beni
ay ben nişanlı diye okumuşum pardon. ben de onu diyorum işte evlilik sadece cinsellikten ibaret değil ki bir hayatı paylaşmak. son yazdığınız konuda ben de aynı fikirdeyim buradaki sorunları okuya okuya evlilikten soğudum sanki.Şu an nişanlı değilim. Nişanlanmış olsam zaten evliliğe hazır olmuşumdur ki o yüzüğü takmışımdır. Seneye evlilik yolunda adım atmayı düşünüyoruz.
Gerçi sorun benim nişanlı olup olmamam değil buradaki bayanların da benim gibi düşünüp düşünmediği. Çok mu anormal onu merak ediyorum
Ayrıca ben evliliğin cinsellik olarak algılanmasını doğru bulmuyorum. Yani bu şekilde düşündüğüm zaman iğrenç geliyor bana. Bir de burada hergün kocasından dert yanan kadınları gördükçe daha da uzak bakıyorum.
Onu diğer üyeye yazdım sana değil alıntı yaparken yanlışlık oldu soruya göre cevap gayet yerindePardon! Sizin konunuzu okudum ve verecek bir onerim olmadigi icin dikkat ederseniz size yazmadim.
Bunu bana yazdiniz sandim.
Edit:
Yaşa ve gör...Sen aldıysan anlatabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?