Benden başka birinde var mıdır nu dert bilmiyorum

Evliliğe sırf cinsellik olarak bakanları ben de anlamıyorum zaten. Zira cinsellik evlilik olmadan da yaşanabilir.
Ayrıca sevdiğiniz insanla olduktan sonra tiksinilecek bi yanı yok, bu düşünceleri aşmanız lazım.
Sonuçta evlendikten sonra bebeğiniz olsun isteyeceksiniz belki, e leylekler getirmeyecek çocuğu :)

Mutlu bi evliliğin sırlarından birisi de cinsel hayattır. Tek sırrı bu değildir tabiki; saygı, sevgi, sadakat, ilgi, uyum, iletişim, vs... evlilikte bi çok önemli şey var ama cinsel hayatın önemini gözardı edemeyiz.

Eğer evlilik zamanınız geldiğinde hala böyle düşünüyor olursanız bi psikoloğa gitmenizi öneririm. Çünkü gerçekten eşler arasındaki bu cinsel paylaşım önemli.

''genç yaşta bi erkeğin istekleri için mi evleniyorum'' diyorsunuz ama normalde bu konuda sadece erkek değil, iki tarafta istekli olur. Ayrıca gerek bu konuda olsun, gerek başka konularda olsun, birbirinizin isteklerine karşılıklı önem vermelisiniz.

Bu düşüncelerinizi değiştirmeden ve kendinizi hazır hissetmeden evlenmeyin bence, yoksa hali hazırdaki güzel ilişkiniz de kötüye gidebilir.

Genç yaşta br erkeğin istekleri için mi evleniyorum ben diyorum
Ne kadar yanlis ve sığ bir dusunce. Cinsellik sadece erkekler icin mi var? Kadınlar zevk almıyor mu sanıyorsunuz?

Kendinizi erkekler icin bir seks objesi olarak görmeyin bence. Karşılıklı zevk olacak sonuçta.

Ayrica bunlar hormonlarla alakalı eğer cinsellik size cok itici geliyorsa bence hormonlarınıza bi baktırın derim.

Biz de lisedeyken iiiyk igrencccc diyorduk.
Bi de gel şimdi sor.

Önyargılısin. Ama bunca kadın, hatta insanoğlu seviyorsa yabana atma, bi dene. Fikrin değişecektir. :)

Canım bende aynı düşüncedeydim . İğrenç gelirdi bana . Hatta aynı yatakta yatmak falan bile hoş gelmezdi bana . Cinsellik hakkında duyduğum binbir türlü hikayeler kötü kötü . Ayıplı şeyler ve yanlış düşünceler yüzünden evlenince 1 yıl vajinismus belasiyla uğraştım.
Eşim beni rahatlatmaya çalışırken afedersin mal gibi hicbisey hissetmeden kasardim kendimi . Sonra tedavi oldum o düşüncelerden arindim şuan çok iyiyim . O düşüncelerimden dolayı kaybettigm zamana üzülüyorum çünkü seviyorsan eşini ten tene değmesi pahabicilemez bi güzellik bence :) güzel düşün

Ben de sizin gibiydim önceden. Eşim saģolsun çok sabırlı ve kibar yaklaştı bana. Onu çok seviyordum. Onunla daha fazla zaman geçirmek. Beraber uyumak, onun için yemekler hazırlamak istiyordum. Cinsellikten açıkçasi korkuyordum. Ama sonra onu öpmek ona dokunmak ve onun bana utanarak çekinerek dokunmasi çok hoşuma gitmeye başladi. Zamanla alişirsiniz sizde

Sırf cinsellik için mi evleniyoruz demişşiniz ya,bu mantıkla bakarsak kadınlar asla evlenmemeli. Nedenine gelirsek cinsellik dışında birçok şey değişiyor hayatımızda
Yemek,temizlik,ütü vs say say bitmez,genelde kadınlara kalıyor bu işler,erkekler ite kaka yardım ediyor sadece,etmeyende fazlaca mevcut.
Sizin mantığınızla bakınca kadın her anlamda zararlı çıkan taraf oluyor evlilikte.
İşin aslı evlilik sadece cinsellikten ibaret değil,sadece ev işindende ibaret değil. Şimdi bir cafede yemek paylaşıyorsunuz ya,evlenince hayatı paylaşıyorsunuz,bunun içindede yukarıda yazdıklarımın hepsi var.
Cinsellik öcü değil,sevdiğiniz insanla yaşarsarsanız,gayet kadıninda isteyeceği,zevk alacağı birşey. Sadece erkek istedi diye sevişlimiyor yani. Sizde istersiniz ancak öyle olur. Önce doğal birşey olduğunu,iğrenç olmadığını kabul etmeye bakın derim.

bu şekilde kendini de adamı da mutlu etmen imkansız. bu kadar net söylüyorum. ayrıca 4 sene beraber olup da öpmek sarılmak dışında bişey yaşamamız düşündürücü. erkekten de bi şüphe ettim şu an.

Evlilik cinsellik üzerine kurulu değildir bu çok yanlış bir düşünce. Evlilik birlikteliktir yerken, içerken, gülerken, ağlarken, gezerken, evde pineklerken, uyurken, uyanırken ...... cinsellik bunların içinde sadece bir aktivite öyle düşün.

bu şekilde düşünüyorsanız asla evlenmeyin
ciddiyim
bu çok ciddi bir sorun çünkü
evlenince eşinize de bu tavrınız yansırsa sonu ya boşanma olur, ya da ihanet
adama da yazık.

psikologa gidin tedavi olun, ya da evlenmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…