- 3 Kasım 2015
- 692
- 1.381
- 63
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Evet farkettim, gece gece goz kaymasi yasiyorum galiba.Onu diğer üyeye yazdım sana değil alıntı yaparken yanlışlık oldu soruya göre cevap gayet yerinde
Neyse aynı burçtanız fazla zorlamayayım bu konudaYaşa ve gör...
Neyi zorliycaksın pardon ?Neyse aynı burçtanız fazla zorlamayayım bu konuda
Zorliycaksın ne ? Zorlayacaksın diyecektin sanırım.Neyi zorliycaksın pardon ?
Belki ben yabancıyım ve elimden bu kadarı geliyor...hımm?Zorliycaksın ne ? Zorlayacaksın diyecektin sanırım.
Belki ben yabancıyım ve elimden bu kadarı geliyor...hımm?
Hadi şimdi git başka kapıya diklen...densiz
Ne kadar yanlis ve sığ bir dusunce. Cinsellik sadece erkekler icin mi var? Kadınlar zevk almıyor mu sanıyorsunuz?Genç yaşta br erkeğin istekleri için mi evleniyorum ben diyorum
Canım bende aynı düşüncedeydim . İğrenç gelirdi bana . Hatta aynı yatakta yatmak falan bile hoş gelmezdi bana . Cinsellik hakkında duyduğum binbir türlü hikayeler kötü kötü . Ayıplı şeyler ve yanlış düşünceler yüzünden evlenince 1 yıl vajinismus belasiyla uğraştım.İyi geceler kızlar. Seneye düğün yapmayı düşünüyoruz. Erkek arkadaşımla 4 yılım bitti 5. Yıla girdik. Sevgiliyken düşünmedim bu tarz şeyler sanırım kafama takılmaya başladı. Ben erkek arkadaşımla öpmek sarılmak dışında ileri şeyler düşünmedim ve hayal etmeye çalıştım bana cinsellik çok tiksinti gelmeye başladı(düşününce) ben sırf o şey için mi evleniyorum yaniSevgiliyken yemek de yiyoruz geziyoruz da ama ben o cinsellik olayını istemiyorum yani hiç kimse için istemiyorum erkek arkadaşını sevmiyor musun yoksa diye düşünen olursa eğer diye söyledim. Genç yaşta br erkeğin istekleri için mi evleniyorum ben diyorum ve düşünüyorum ailemle birlikteykenkinden tek farkımız cinsellik olacak o da bana afedersiniz mide bulandırıcı olarak geliyor
Sırf cinsellik için mi evleniyoruz demişşiniz ya,bu mantıkla bakarsak kadınlar asla evlenmemeli. Nedenine gelirsek cinsellik dışında birçok şey değişiyor hayatımızdaİyi geceler kızlar. Seneye düğün yapmayı düşünüyoruz. Erkek arkadaşımla 4 yılım bitti 5. Yıla girdik. Sevgiliyken düşünmedim bu tarz şeyler sanırım kafama takılmaya başladı. Ben erkek arkadaşımla öpmek sarılmak dışında ileri şeyler düşünmedim ve hayal etmeye çalıştım bana cinsellik çok tiksinti gelmeye başladı(düşününce) ben sırf o şey için mi evleniyorum yaniSevgiliyken yemek de yiyoruz geziyoruz da ama ben o cinsellik olayını istemiyorum yani hiç kimse için istemiyorum erkek arkadaşını sevmiyor musun yoksa diye düşünen olursa eğer diye söyledim. Genç yaşta br erkeğin istekleri için mi evleniyorum ben diyorum ve düşünüyorum ailemle birlikteykenkinden tek farkımız cinsellik olacak o da bana afedersiniz mide bulandırıcı olarak geliyor
Çok tuhafsin cinselliği anlatacak hiç mi arkadaşınız yok yada en azından gogul amcana sor hem görselli anlatırSen aldıysan anlatabilir misin
bu şekilde düşünüyorsanız asla evlenmeyinİyi geceler kızlar. Seneye düğün yapmayı düşünüyoruz. Erkek arkadaşımla 4 yılım bitti 5. Yıla girdik. Sevgiliyken düşünmedim bu tarz şeyler sanırım kafama takılmaya başladı. Ben erkek arkadaşımla öpmek sarılmak dışında ileri şeyler düşünmedim ve hayal etmeye çalıştım bana cinsellik çok tiksinti gelmeye başladı(düşününce) ben sırf o şey için mi evleniyorum yaniSevgiliyken yemek de yiyoruz geziyoruz da ama ben o cinsellik olayını istemiyorum yani hiç kimse için istemiyorum erkek arkadaşını sevmiyor musun yoksa diye düşünen olursa eğer diye söyledim. Genç yaşta br erkeğin istekleri için mi evleniyorum ben diyorum ve düşünüyorum ailemle birlikteykenkinden tek farkımız cinsellik olacak o da bana afedersiniz mide bulandırıcı olarak geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?