- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
17 yaşında evlenmeyi değil üniversiteyi kazanmayı düşünüyordum çok şükür kazandım ve bitirdim. 17 yaşındaki kızların cinsellikten tükendiğini de sayende öğrenmiş oldum
İyi geceler kızlar. Seneye düğün yapmayı düşünüyoruz. Erkek arkadaşımla 4 yılım bitti 5. Yıla girdik. Sevgiliyken düşünmedim bu tarz şeyler sanırım kafama takılmaya başladı. Ben erkek arkadaşımla öpmek sarılmak dışında ileri şeyler düşünmedim ve hayal etmeye çalıştım bana cinsellik çok tiksinti gelmeye başladı(düşününce) ben sırf o şey için mi evleniyorum yaniSevgiliyken yemek de yiyoruz geziyoruz da ama ben o cinsellik olayını istemiyorum yani hiç kimse için istemiyorum erkek arkadaşını sevmiyor musun yoksa diye düşünen olursa eğer diye söyledim. Genç yaşta br erkeğin istekleri için mi evleniyorum ben diyorum ve düşünüyorum ailemle birlikteykenkinden tek farkımız cinsellik olacak o da bana afedersiniz mide bulandırıcı olarak geliyor
ben de düşünce yapını çok sağlıksız buldum.Şu an nişanlı değilim. Nişanlanmış olsam zaten evliliğe hazır olmuşumdur ki o yüzüğü takmışımdır. Seneye evlilik yolunda adım atmayı düşünüyoruz.
Gerçi sorun benim nişanlı olup olmamam değil buradaki bayanların da benim gibi düşünüp düşünmediği. Çok mu anormal onu merak ediyorum
Ayrıca ben evliliğin cinsellik olarak algılanmasını doğru bulmuyorum. Yani bu şekilde düşündüğüm zaman iğrenç geliyor bana. Bir de burada hergün kocasından dert yanan kadınları gördükçe daha da uzak bakıyorum.
Şu an nişanlı değilim. Nişanlanmış olsam zaten evliliğe hazır olmuşumdur ki o yüzüğü takmışımdır. Seneye evlilik yolunda adım atmayı düşünüyoruz.
Gerçi sorun benim nişanlı olup olmamam değil buradaki bayanların da benim gibi düşünüp düşünmediği. Çok mu anormal onu merak ediyorum
Ayrıca ben evliliğin cinsellik olarak algılanmasını doğru bulmuyorum. Yani bu şekilde düşündüğüm zaman iğrenç geliyor bana. Bir de burada hergün kocasından dert yanan kadınları gördükçe daha da uzak bakıyorum.
Belki ben yabancıyım ve elimden bu kadarı geliyor...hımm?
Hadi şimdi git başka kapıya diklen...densiz
Onu genel anlamda söyledim. Çamaşırı ütüsü bulaşığı yemeği vs.Ne kadar yanlis ve sığ bir dusunce. Cinsellik sadece erkekler icin mi var? Kadınlar zevk almıyor mu sanıyorsunuz?
Kendinizi erkekler icin bir seks objesi olarak görmeyin bence. Karşılıklı zevk olacak sonuçta.
Ayrica bunlar hormonlarla alakalı eğer cinsellik size cok itici geliyorsa bence hormonlarınıza bi baktırın derim.
Ben onu kastetmiyorum ama cinsellik dışında her şeyi evlenmeden yapabiliyor insan. Tabi evlenmeden cinsel ilişki yaşayanlar da var ama genel anlamda söylüyorumŞimdi biz evli hatunlar olarak sadece cinsellik için mi evlenmiş oluyoruz? Kudurukmuyuz biz yani?
1- cinsellik yaşamak için evlilik şart değilİyi geceler kızlar. Seneye düğün yapmayı düşünüyoruz. Erkek arkadaşımla 4 yılım bitti 5. Yıla girdik. Sevgiliyken düşünmedim bu tarz şeyler sanırım kafama takılmaya başladı. Ben erkek arkadaşımla öpmek sarılmak dışında ileri şeyler düşünmedim ve hayal etmeye çalıştım bana cinsellik çok tiksinti gelmeye başladı(düşününce) ben sırf o şey için mi evleniyorum yaniSevgiliyken yemek de yiyoruz geziyoruz da ama ben o cinsellik olayını istemiyorum yani hiç kimse için istemiyorum erkek arkadaşını sevmiyor musun yoksa diye düşünen olursa eğer diye söyledim. Genç yaşta br erkeğin istekleri için mi evleniyorum ben diyorum ve düşünüyorum ailemle birlikteykenkinden tek farkımız cinsellik olacak o da bana afedersiniz mide bulandırıcı olarak geliyor
Ayıp olarak gösterildiği o şekil yetiştirildiğim için de olabilir sevmemek değil sebepOkumuşsunuz bitirmişsiniz ne güzel. Demek ki yaşınız görgünüz sağlıklı bir kadının cinsellik istemesi gerektiğini bilecek kadar var. 17 yaşında hayatı hiç tanımamış bir kız bunu bilmeyebilirdi ama sizin bilmeniz gerekiyor. Cinselliği neden istemiyorsunuz, yetiştirilme tarzınızda bir baskılama mı var, yoksa başka bir şey mi? Evliliğin çok önemli bir kısmını oluşturur cinsellik. Öpüşmek bile istemeyeceğiniz adamla evlenmek yerine kafa dengi bir arkadaşınızla eve çıkın yani. Aşık olduğunuz adamla tensel bir temas istemiyorsanız o aşk değildir bence.
Bu adam olur başkası olur siz kendinizdeki sorunu çözmeden mutlu olamazsınız. Bir terapiste gitmenizi öneririm. Çünkü dediğim gibi sağlıklı olan cinselliği istemeniz.
Valla burdaki konuları okuyunca evlilikten bile soğur oldum yıllarca sevdikleri adamların yapmadıkları kalmıyor insan gerçek yüzünü evlenince mi gösteriyor bilemedimevliliği cinsellik olarak algıladığımızı nerden çıkardın? biz zaten böyle algılamıyoruz , sen de rahatsızsan çık o algıdan. zira sadece aşık olduğum adamla her günüm birlikte geçsin diye evlendim.
Ayıp olarak gösterildiği o şekil yetiştirildiğim için de olabilir sevmemek değil sebep
Yahu hem kendin dikleniyorsunMune hanım bu şahısa gereken uyarı ve cezayı verir misiniz? Resmen hakaret etmiş. Hem konuma kendi yorum yapıyor hem de gelip hakarette bulunuyor
Soruya göre cevap gayet yerinde. Sen tadını alınca yaz dedin. Önce sorduğun soruya odaklan kova hatunuYahu hem kendin dikleniyorsun
Sen tadını aldıysan anlat diyorsun pişkin pişkin
Hem de sen şikayet ediyorsun...@Mune..bu şahıstan bende şikayetçiyim...
Soruya göre cevap gayet yerinde. Sen tadını alınca yaz dedin. Önce sorduğun soruya odaklan kova hatunu[/QUTE]
Evet...yani iğrenecek bişey yok dedim kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?