- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Tadını alınca yaz ne demek ya? Bir de densiz diyorsun. İğrenecek bir şey olmadığını yaşayarak görmüşsün madem o şekil bir cevap verebilirdin. Ben de korkardım ama aslında korkulacak bir şey yok desen anlarım
Canım benim tarzım böyle...yapacak bir şey yokTadını alınca yaz ne demek ya? Bir de densiz diyorsun. İğrenecek bir şey olmadığını yaşayarak görmüşsün madem o şekil bir cevap verebilirdin. Ben de korkardım ama aslında korkulacak bir şey yok desen anlarım
Valla burdaki konuları okuyunca evlilikten bile soğur oldum yıllarca sevdikleri adamların yapmadıkları kalmıyor insan gerçek yüzünü evlenince mi gösteriyor bilemedim
Gülüyoruz da konu sahibi ciddiye almış
yanlış bi iletişim oluştu sanırım. konu sahibi bu denilende yanlış anlaşılacak bir yan yok. gayet esprili bir dille doğruyu söylemiş bence bu arkadaşımız.Gülüyoruz da konu sahibi ciddiye almış
atarlanmak için konuyu açtığını düşünüyorum:)Evliliği sadece erkeğin ihtiyaçlarını tatmin etmek olarak görüyorsan daha evlenecek yasa gelmemissin demektir. sonra yaş 17 mı deyince de alınganlık yapmışsın ama doğru soylemisler :)
çok saçma! sevişmek te aşkın içine dahil, bir bütün oluyorsunuz sevdiğiniz adamla, iliklerinize kadar hissediyorsunuz, bundan daha güzel ne olabilir ki? ayrıca neden tek taraflı düşünüyorsunuz, bu adam cinselliği tek başına mı yaşayacak sankiİyi geceler kızlar. Seneye düğün yapmayı düşünüyoruz. Erkek arkadaşımla 4 yılım bitti 5. Yıla girdik. Sevgiliyken düşünmedim bu tarz şeyler sanırım kafama takılmaya başladı. Ben erkek arkadaşımla öpmek sarılmak dışında ileri şeyler düşünmedim ve hayal etmeye çalıştım bana cinsellik çok tiksinti gelmeye başladı(düşününce) ben sırf o şey için mi evleniyorum yaniSevgiliyken yemek de yiyoruz geziyoruz da ama ben o cinsellik olayını istemiyorum yani hiç kimse için istemiyorum erkek arkadaşını sevmiyor musun yoksa diye düşünen olursa eğer diye söyledim. Genç yaşta br erkeğin istekleri için mi evleniyorum ben diyorum ve düşünüyorum ailemle birlikteykenkinden tek farkımız cinsellik olacak o da bana afedersiniz mide bulandırıcı olarak geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?