Benden başka birinde var mıdır nu dert bilmiyorum

Sitede yenisiniz cevap verirseniz siz de banlanırsınız. Hoşlanmadığınız bir mesaj varsa KİB(kötü içerik bildir) ile şikayet etmeniz yeterli. Ama karşılıklı atışma olursa iki kişi de polemikten banlanıyor.

Canım benim tarzım böyle...yapacak bir şey yok
Ayrıca densiz hakaret değildir
Saygısız demek....neyse son kararı @Mune versin...ama sana minik bir tavsiye bu kadar hassas olma...çökersin
Hoşçakak

Valla burdaki konuları okuyunca evlilikten bile soğur oldum yıllarca sevdikleri adamların yapmadıkları kalmıyor insan gerçek yüzünü evlenince mi gösteriyor bilemedim

iyi şeyler okumak istiyorsan "bir derdim var" topiğine bakma ama. derdi olan yazıyor, bir derdim var topiğinde bugün kocamla şahane vakit geçirdik, çok romantik bir akşam yemeği yedik gözlerimin içine bakıyordu, süper bir hediye almış gibi bir konu beklemiyorsundur inşallah. evlilik de hayat gibi inişi de var çıkışı da, kötü günü de var iyisi de. sorunsuz mükemmel bir hayat bekliyorsan evlenince yanılıyorsun, elbetteki sorunlar olacak, çift olarak bu sorunlardan elele çıkabilmek önemli.

konusunu okuduğun kişi farklı sen farklısın, kişinin eşi farklı senin sevgilin farklı. neye göre kıyas yapacaksın ki? sen kendini tanı , sevgilini tanı. hayattan beklentilerinize bir bak. bunları düşün cinselliğe gelene kadar evlilik için..

Bilinçaltından kaynaklı. Küçükken kendini koruyabilmen için söylenen uyarılarla yaşıyorsun hala.

eğer cinsellik size bu kadar uzaksa bunu eş adayınızla konuşmadan asla evlenmeyin.
eğer müthiş bir cinsel yaşam beklentisiyle evlenirse büyük hayal kırıklığına uğrayacak ve ikiniz de mutsuz olacaksınız.
sizin için en iyisi evlenmemek ya da cinselliğe sizin gibi bakan biriyle evlenmek olacaktır. böyle erkek de çok, forumda çok örnğini görüyoruz ayda bir eşinin zoruyla ilişkiye giren, zorlamasanız hiç istemez yani.

çok saçma! sevişmek te aşkın içine dahil, bir bütün oluyorsunuz sevdiğiniz adamla, iliklerinize kadar hissediyorsunuz, bundan daha güzel ne olabilir ki? ayrıca neden tek taraflı düşünüyorsunuz, bu adam cinselliği tek başına mı yaşayacak sanki

Kimse evliliği cinsellik olarak algılamıyor zaten sadece siz öyle algılıyorsunuz. Evlenmek demek aile kurmak demektir sadece sevişmeyi meşrulaştırmak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…