Benden ev hanımı falan olmaazz...

Gözümün önüne eli belinde hanıım hanııııım diyen tipler geldi Hiç yakışıyor mu o İzmirli aydın(!) mizacınıza, asaletinize

Bi de sen mi çıktın başımızaaa
İviiiiiitttttt, bakarsın ileride değerlenir. Bak limoncu artık bir marka. Herkes tanıyor. Bana bu kadını verin, dünyanın en büyük ekonomisini kurayım, altın piyasasını yöneteyimm....Ya bana katılın, ya da biscolata erkeklerini haremime kattığımda ellere var daa bize yok mu diye ağlayın. Seçim senin sephhhh......

ne güzel dimi birazzda biz gülelim bakalım hanım ablanın görümceleri balık sofrasına bile davet etmemmıss hahahahahaha

bide benle dalga gecer pehhhhhhhhhhh sen bak kendi ailene beee artistttt....
Limoncu rezil etme kendini gözünü seveyim :)
Hiçbir üye seni alkışlamadığına göre, bu hareketin komik ve rezil olabilir mi sence?
Onca forum üyesi senin konularına acaba neden öyle yorumlar yapıyor? Tamam biri haksız, ikisi haksız 60 sayfalık konularındaki 50 üyede mi haksız?
Şu aynayı bir kendine çevir artık ne olur ya! Valla az düşünsen bulacaksın.

Cart curt ne ya.

Sep sen neymişsin de haberimiz yokmuş.

yaaa cnm benim ben böyleyim isine gelmeyen borazancı bası okumasın konumu yazmasın bu kadar

Arkandayım yawrum. Marka yüzü ben olayım ama.

Ay çok şapşalım tarihe bakmadan yazmışım teee 2.5 sene öncesinin konusu.. yorum yazcak konu mu bulamadınız kızlar resmen hortlatmışınız konuyu pehhh
ayyy
Ay çok şapşalım tarihe bakmadan yazmışım teee 2.5 sene öncesinin konusu.. yorum yazcak konu mu bulamadınız kızlar resmen hortlatmışınız konuyu pehhh
ayyy canım benim :))) pehhhhh hey gidinin efesi beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…