- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi in vino veritas
-
gelsin gelsin bence ilk engellenicek sensin beni engellesede olur senin gibi cart curtlara pay bırakıcak degiliz siz yazarken asalarken iyi biz yazınca tü kaka toplamıs eski tanıdıklardan 3 5 kisi beni yagmalıcaklar siz kimsiniz be he heyyyyytttt
onların yaptıklarını ilk defa bende yapıyım dedim bakalım nasıl biseymis bu diye
İviiiiiitttttt, bakarsın ileride değerlenir. Bak limoncu artık bir marka. Herkes tanıyor. Bana bu kadını verin, dünyanın en büyük ekonomisini kurayım, altın piyasasını yöneteyimm....Ya bana katılın, ya da biscolata erkeklerini haremime kattığımda ellere var daa bize yok mu diye ağlayın. Seçim senin sephhhh......Bi de sen mi çıktın başımızaaa
Limoncu rezil etme kendini gözünü seveyim :)ne güzel dimi birazzda biz gülelim bakalım hanım ablanın görümceleri balık sofrasına bile davet etmemmıss hahahahahaha
bide benle dalga gecer pehhhhhhhhhhh sen bak kendi ailene beee artistttt....
Cart curt ne ya.gelsin gelsin bence ilk engellenicek sensin beni engellesede olur senin gibi cart curtlara pay bırakıcak degiliz siz yazarken asalarken iyi biz yazınca tü kaka toplamıs eski tanıdıklardan 3 5 kisi beni yagmalıcaklar siz kimsiniz be he heyyyyytttt
keske sen ölde dünya senden kurtulsa pehhh nedir yanii cevaba bakkÇok cahilsin,keşke ölsen:
Hayatım tematik konu açıyosun çünkü altın her geçen gün bu kadar yukselisteyken hem belki biz alamıyoz haliyle seni kiskaniyoruz :)) hem senin ev hanımlıgina laf eden olmadı ki ne alaka??niye sizin gibiler cok meraklı benim altın konularıma :))))))))))
ne güzel dimi birazzda biz gülelim bakalım hanım ablanın görümceleri balık sofrasına bile davet etmemmıss hahahahahaha
bide benle dalga gecer pehhhhhhhhhhh sen bak kendi ailene beee artistttt....
yaaa cnm benim ben böyleyim isine gelmeyen borazancı bası okumasın konumu yazmasın bu kadarLimoncu rezil etme kendini gözünü seveyim :)
Hiçbir üye seni alkışlamadığına göre, bu hareketin komik ve rezil olabilir mi sence?
Onca forum üyesi senin konularına acaba neden öyle yorumlar yapıyor? Tamam biri haksız, ikisi haksız 60 sayfalık konularındaki 50 üyede mi haksız?
Şu aynayı bir kendine çevir artık ne olur ya! Valla az düşünsen bulacaksın.
İviiiiiitttttt, bakarsın ileride değerlenir. Bak limoncu artık bir marka. Herkes tanıyor. Bana bu kadını verin, dünyanın en büyük ekonomisini kurayım, altın piyasasını yöneteyimm....Ya bana katılın, ya da biscolata erkeklerini haremime kattığımda ellere var daa bize yok mu diye ağlayın. Seçim senin sephhhh......
ayyyAy çok şapşalım tarihe bakmadan yazmışım teee 2.5 sene öncesinin konusu.. yorum yazcak konu mu bulamadınız kızlar resmen hortlatmışınız konuyu pehhh
ayyy canım benim :))) pehhhhh hey gidinin efesi beeeAy çok şapşalım tarihe bakmadan yazmışım teee 2.5 sene öncesinin konusu.. yorum yazcak konu mu bulamadınız kızlar resmen hortlatmışınız konuyu pehhh
Minik küçük limoncuklar ve piremsesimiz, kiymetlimiss.Biz kim ?
ayyy
ayyy canım benim :))) pehhhhh hey gidinin efesi beee
Minik küçük limoncuklar ve piremsesimiz, kiymetlimiss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?