Benden ev hanımı falan olmaazz...

Amaaan değer mi be iki güne yine batacak

Lastikli sadece 2 carsafim var düz katlar gbi katliyorum çirkin bir şey oluyor. O yüzden sadece bu iki cins çarşaf için minik bir hurcum var içine koyuyorum gördükçe düzen bozuyorlar diyip sinir olmamış oluyorum

Yagi cozen agir bir kimyasalin eline zarar verecegi bilmek icin ev hanimi olmana gerek yok, ustunu okusaydin yada azicik dusunseydin bu temizlik sevdan yuzunden ellerini mahvetmez bir cift eldiven giyerdin, normal bulasik deterjani bile zarar verir ellere yani, ayrica bulasik temizlik eldivenlerinin de bedenleri var kendine uygun bedeni alirsan cok rahat kullanirsin gider L veya XL alirsan tabiki rahat hareket edemezsin.

Ay benim daha kocamın çok titiz olduğunu anlattığım konum var. Sıranı bekle güzelim.

Uzun süre eldivensiz temas etmeseydiniz keşke.. egzema olmuştu kuzenim bu yüzden.. siz hafif atlatmışsınız yine. Eldivenle iş yapamam derseniz farmaside veya ersağda bu tür ilaçların bitkiseli satılıyo.. ben onlardan kullanıyorum ve hiç bi sıkıntı yaşamıyorum.. bi de ellerinizi saf zeytinyağıyla yağlayıp bunun için eldiveniniz yoksa çorap giyebilirsiniz elinize. Gece yatmadan hemen önce yapın hemencik toparlar

ne güzel dimi birazzda biz gülelim bakalım hanım ablanın görümceleri balık sofrasına bile davet etmemmıss hahahahahaha

bide benle dalga gecer pehhhhhhhhhhh sen bak kendi ailene beee artistttt....

Yazık ayol, nasıl köşeye sıkıştıysa.

Aynısını bu sabah tipin biri de bana yaptı, güya geçmiş konuları eşeleyip malzeme ayıklayıp vuracaklar.
Senin konundaki limoncu çabasına ancak gülünür Sep. :)
Ancak beni vurmaya çalışan gebelik bölümüne açtığım konumda, hamileliğim ve hastalığım üzerinden vurmaya çalışmış. Ben de güldüm, ancak acı acı... Acizliğine.

Demek burada da böyle insanlar varmış dedimdi. :)

Her kimse o bu kadar küçük insanlar için asla kendini üzme güzelcim. İnan değmez.

Ben dürttüm zaten. Ama burası başıboş yine.
gelsin gelsin bence ilk engellenicek sensin beni engellesede olur senin gibi cart curtlara pay bırakıcak degiliz siz yazarken asalarken iyi biz yazınca tü kaka toplamıs eski tanıdıklardan 3 5 kisi beni yagmalıcaklar siz kimsiniz be he heyyyyytttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…