- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Hiç adetim olmamasına, böyle işlere hiç girişmeme rağmen cumartesi günü nerden estiyse mutfak temizleme hevesim geldi. Aldım yağ çözücüyü elime, duvardan dolaba, fırından davlumbaza ordan tost makinasına falan derken her köşeyi yağlardan arındırdım. Biraz fazla arındırmışım ellerimdeki yağları da çözdürdüm sanırım. Ellerim 20 yaş yaşlı görünüyor şu an. Kurumadı, çatlamadı ama bildiğiniz buruş buruş oldu, kırıştı resmen. Sürmediğim krem, losyon kalmadı. Düzelmiyor iki gündür. Başına gelen biri bana düzeliyor desin, yoksa kalkıp el estetiği falan yaptırmaya gidicem. Düzelir mi, ne kadar zamanda düzelir ve uygulayacak yöntem var mı? Bilenler bir el atsın bana.
Bir de araya bir soru daha sıkıştırayım. Şu lastikli çarşafları düzgün katlamanın bir yolu var mı gençler? Ben neden beceremiyorum bunu?
ay iyi niyetli arkadaşlar konuya yorum yaptıkça ben koptum evde ya,
kusura bakmayın kızlar.
Ben de kahkaha atıyorum şu an valla.
gece gece yaptığınız iş mi,
bilgisayarım da fazla ısındı kapatmam lazım ama kapatamıyorum
Balkona çıkar bence... Daha sürer bu muhabbet.
Uzun süre eldivensiz temas etmeseydiniz keşke.. egzema olmuştu kuzenim bu yüzden.. siz hafif atlatmışsınız yine. Eldivenle iş yapamam derseniz farmaside veya ersağda bu tür ilaçların bitkiseli satılıyo.. ben onlardan kullanıyorum ve hiç bi sıkıntı yaşamıyorum.. bi de ellerinizi saf zeytinyağıyla yağlayıp bunun için eldiveniniz yoksa çorap giyebilirsiniz elinize. Gece yatmadan hemen önce yapın hemencik toparlarHiç adetim olmamasına, böyle işlere hiç girişmeme rağmen cumartesi günü nerden estiyse mutfak temizleme hevesim geldi. Aldım yağ çözücüyü elime, duvardan dolaba, fırından davlumbaza ordan tost makinasına falan derken her köşeyi yağlardan arındırdım. Biraz fazla arındırmışım ellerimdeki yağları da çözdürdüm sanırım. Ellerim 20 yaş yaşlı görünüyor şu an. Kurumadı, çatlamadı ama bildiğiniz buruş buruş oldu, kırıştı resmen. Sürmediğim krem, losyon kalmadı. Düzelmiyor iki gündür. Başına gelen biri bana düzeliyor desin, yoksa kalkıp el estetiği falan yaptırmaya gidicem. Düzelir mi, ne kadar zamanda düzelir ve uygulayacak yöntem var mı? Bilenler bir el atsın bana.
Bir de araya bir soru daha sıkıştırayım. Şu lastikli çarşafları düzgün katlamanın bir yolu var mı gençler? Ben neden beceremiyorum bunu?
ben anlamam, çıkarken mune ablayı dürterim
Yazık ayol, nasıl köşeye sıkıştıysa.
Aynısını bu sabah tipin biri de bana yaptı, güya geçmiş konuları eşeleyip malzeme ayıklayıp vuracaklar.
Senin konundaki limoncu çabasına ancak gülünür Sep. :)
Ancak beni vurmaya çalışan gebelik bölümüne açtığım konumda, hamileliğim ve hastalığım üzerinden vurmaya çalışmış. Ben de güldüm, ancak acı acı... Acizliğine.
Demek burada da böyle insanlar varmış dedimdi. :)
gelsin gelsin bence ilk engellenicek sensin beni engellesede olur senin gibi cart curtlara pay bırakıcak degiliz siz yazarken asalarken iyi biz yazınca tü kaka toplamıs eski tanıdıklardan 3 5 kisi beni yagmalıcaklar siz kimsiniz be he heyyyyyttttBen dürttüm zaten. Ama burası başıboş yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?