Benden ev hanımı falan olmaazz...

Geceleri ellerine bolca vazelin surup corap veya posete sar , sabaha yumos yumos ellerin olucak :)

Lastikli çarşafın tek çözümü lastiğini çıkarıp çöpe atmak Ben denedim kendisi hayatına benim evde lastiksiz olarak devam ediyor,mutlu mu değil mi bilemem ama ben ondan daha akıllıyım ,sinirlerimi bozmasına daha fazla tahammül edemezdim

Yağ çözücü mevzusuna gelince benim çamaşır suyu,porçöz karışımım vardı bir kere denedim kendilerini tuvaletle beraber ciğerlerimde bembeyaz olduNeyseki sen benim kadar şaşkoloz değilmişsin sephoramm elle yırtmışsın titiz hanım konusundan

pesssss ne gülünc bide bana ev islerini yapmıyorum diye gocunuyo kendisi bi presnse ya hem elestiriyel yazark hiche hos olmamıssın cnm bee ne güldüm yaaa ahahahaha bana ev kadını olmaz diyen kadına bak puhahahhahaahaa

pesssss ne gülünc bide bana ev islerini yapmıyorum diye gocunuyo kendisi bi presnse ya hem elestiriyel yazark hiche hos olmamıssın cnm bee ne güldüm yaaa ahahahaha bana ev kadını olmaz diyen kadına bak puhahahhahaahaa

Ne alaka yavrum?
Ben sana ev kadını olamazsın demedim ki. Amaçsızsın dedim. Burdan mı vuracaksın beni aklınca?
Ayrıca eski konu hortlatmak yasak, ban geliyorum diyor yine.

Ahahah limoncu..
hayatım konuyu niye hortlattın yaa, ben de aa seph konu mu açmış diyordum. Gittin kızın konusunu laf sokmak için didikledin ya, allah iyiliğini versin :)

Ne alaka yavrum?
Ben sana ev kadını olamazsın demedim ki. Amaçsızsın dedim. Burdan mı vuracaksın beni aklınca?
Ayrıca eski konu hortlatmak yasak, ban geliyorum diyor yine.
Kibleme be sep. Iki eğlenmeye gelmiştim gidecek mi şimdi?

Konunu hörtletmiş altı üstü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…