- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Canim bu senaryo tutmaz daha dogrusu cok var. bunu yasayan hemcinsimiz o kadar cok ki malesef artik durum klasikSenaryo güzelmiş. Ben gidip yeni bir üyelik alayım da bu konuyla ortalığı karıştırayım biraz
Geceleri ellerine bolca vazelin surup corap veya posete sar , sabaha yumos yumos ellerin olucak :)Hiç adetim olmamasına, böyle işlere hiç girişmeme rağmen cumartesi günü nerden estiyse mutfak temizleme hevesim geldi. Aldım yağ çözücüyü elime, duvardan dolaba, fırından davlumbaza ordan tost makinasına falan derken her köşeyi yağlardan arındırdım. Biraz fazla arındırmışım ellerimdeki yağları da çözdürdüm sanırım. Ellerim 20 yaş yaşlı görünüyor şu an. Kurumadı, çatlamadı ama bildiğiniz buruş buruş oldu, kırıştı resmen. Sürmediğim krem, losyon kalmadı. Düzelmiyor iki gündür. Başına gelen biri bana düzeliyor desin, yoksa kalkıp el estetiği falan yaptırmaya gidicem. Düzelir mi, ne kadar zamanda düzelir ve uygulayacak yöntem var mı? Bilenler bir el atsın bana.
Bir de araya bir soru daha sıkıştırayım. Şu lastikli çarşafları düzgün katlamanın bir yolu var mı gençler? Ben neden beceremiyorum bunu?
Sürpriz çarsaf gibi makinedan cikarttigim da icinden bitmek bilmeyen camasirlari ayıklamak bir eziyet , bir de katlamasi ayri bir dert su videodaki gibi yapsam icine kendimide dolar zor acilirim.
Ay valla yaptım
ay valla sesli güldüm canım ya.katiller parmak izi bırakmamak için parmak uçlarını kesermiş ya diyelimde yağ çözücü kullansınlar bariben o hatayı bir defa yaptım
ilk gün ellerin kırış kırış oluyor
ertesi güne yanıyor soyuluyor
3ay parmak izim yoktu
pesssss ne gülünc bide bana ev islerini yapmıyorum diye gocunuyo kendisi bi presnse ya hem elestiriyel yazark hiche hos olmamıssın cnm bee ne güldüm yaaa ahahahaha bana ev kadını olmaz diyen kadına bak puhahahhahaahaaHiç adetim olmamasına, böyle işlere hiç girişmeme rağmen cumartesi günü nerden estiyse mutfak temizleme hevesim geldi. Aldım yağ çözücüyü elime, duvardan dolaba, fırından davlumbaza ordan tost makinasına falan derken her köşeyi yağlardan arındırdım. Biraz fazla arındırmışım ellerimdeki yağları da çözdürdüm sanırım. Ellerim 20 yaş yaşlı görünüyor şu an. Kurumadı, çatlamadı ama bildiğiniz buruş buruş oldu, kırıştı resmen. Sürmediğim krem, losyon kalmadı. Düzelmiyor iki gündür. Başına gelen biri bana düzeliyor desin, yoksa kalkıp el estetiği falan yaptırmaya gidicem. Düzelir mi, ne kadar zamanda düzelir ve uygulayacak yöntem var mı? Bilenler bir el atsın bana.
Bir de araya bir soru daha sıkıştırayım. Şu lastikli çarşafları düzgün katlamanın bir yolu var mı gençler? Ben neden beceremiyorum bunu?
pesssss ne gülünc bide bana ev islerini yapmıyorum diye gocunuyo kendisi bi presnse ya hem elestiriyel yazark hiche hos olmamıssın cnm bee ne güldüm yaaa ahahahaha bana ev kadını olmaz diyen kadına bak puhahahhahaahaa
niye sizin gibiler cok meraklı benim altın konularıma :))))))))))Ne alaka yavrum?
Ben sana ev kadını olamazsın demedim ki. Amaçsızsın dedim. Burdan mı vuracaksın beni aklınca?
Ayrıca eski konu hortlatmak yasak, ban geliyorum diyor yine.
Ahahah limoncu..pesssss ne gülünc bide bana ev islerini yapmıyorum diye gocunuyo kendisi bi presnse ya hem elestiriyel yazark hiche hos olmamıssın cnm bee ne güldüm yaaa ahahahaha bana ev kadını olmaz diyen kadına bak puhahahhahaahaa
onların yaptıklarını ilk defa bende yapıyım dedim bakalım nasıl biseymis bu diyeAhahah limoncu..
hayatım konuyu niye hortlattın yaa, ben de aa seph konu mu açmış diyordum. Gittin kızın konusunu laf sokmak için didikledin ya, allah iyiliğini versin :)
pesssss ne gülünc bide bana ev islerini yapmıyorum diye gocunuyo kendisi bi presnse ya hem elestiriyel yazark hiche hos olmamıssın cnm bee ne güldüm yaaa ahahahaha bana ev kadını olmaz diyen kadına bak puhahahhahaahaa
Ahahah limoncu..
hayatım konuyu niye hortlattın yaa, ben de aa seph konu mu açmış diyordum. Gittin kızın konusunu laf sokmak için didikledin ya, allah iyiliğini versin :)
Kibleme be sep. Iki eğlenmeye gelmiştim gidecek mi şimdi?Ne alaka yavrum?
Ben sana ev kadını olamazsın demedim ki. Amaçsızsın dedim. Burdan mı vuracaksın beni aklınca?
Ayrıca eski konu hortlatmak yasak, ban geliyorum diyor yine.
Kibleme be sep. Iki eğlenmeye gelmiştim gidecek mi şimdi?
Konunu hörtletmiş altı üstü.
Uuw sustum. Hadi baş.Oo görür görmez kibledim yaw. Şimdi onunla birlikte biz de geyikten gidicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?