Benden ev hanımı falan olmaazz...

Sanırım geçmeyecek diye biraz sert davrandığımdan vites bambaşka yerlere geçiyor. 3 e alırken 5 e mi geçirmedim, 2 ye düşürecekken 4 e mi almadım, 1 le kalkacakken 3 e geçirip niye gitmiyooo buuu diye mi bağırmadım
Stop ettirmede aşırı aşırı problemim yok aslında. Ama korkulu rüyam yokuşta dur kalk yapmak. Kullandığım arabanın debriyajı çok çok yukarıda kavradığından ben el freniyle kalkıyorum, biraz vakit kaybı oluyor. Arkamdakiler sövüyor olabilir

Araba dizelse kolay stop etmez. Zamanla küçülür merak etme, el alışkanlığı sadece.

Umarım öyle olur, teşekkür ederim

Ben hep 2. Viteste gezdiğim için öyle dertlerim olmadı

Çevre yolunda git bakalım 2. vitesle ne yapıyorlar
Sağdan sağdan tabir-i caizse mülayim mülayim gidiyorum 90 la falan, adam bana selektör yapıp korna çalıyor. Ne yapayım anlamadım ki sen geç git diye uçuruma mı süreyim bu arabayı ben

İnanmyorum sana yağ çözücüyü eldivensiz mi kullandın
Geçecek tabiki ama bir daha kullanırsan mutlaka eldiven de kullan.

Bu arada lastikli çarşaflar tam nefretlik ben de katlayamıyorum.

11 sayfadan sonra ellerin düzelmiştir sanırım
Ama kullandığın yağ çözücü baya güçlü sanırım. Ben beybi eldiven kullanıyorum bu tür durumlarda.
Lastikli çarşaf için ben de bir yol bulamadım bu arada, bulan var mıymış?

Olmaz olmaz. Neredeyse 3 yıllık evliyim, öncesinde bir 6 sene kadar yalnız yaşamışlığım var. Yap çözücüyü elime ikinci alışım falandır. Onunla başlamadım yani.

İpekcan düzelmedi daha, ama birazcık iyi görünüyorlar sanki. 50 yaştan 45 yaşa düştüler. 2-3 güne gerçek yaşlarını bulmalarını ümit ediyorum.
Yağ çözücü değişik bişey, spreyli şişede ve çok güzel kokuyor. Diğerleri gibi değil ona kandım sanırım. Normalde ocağı bununla siliyorum her gün ama fazla haşır neşir olmamak lazımmış.
Çarşaf için ilk sayfalarda resimler vevideo var. Denedim işe yarıyor.

Baktım resimlere. Kadın lastikli çarşafa jilet gibi ütü yapmış.
Benim bazı takılmarım makinadan ütülü çıkıyor sanki. Kim bulduysa bu kırışmayan teknolojiyi Allah razı olsun diyorum. Ama Özdilek pamuk bazlı olanlar inanılmaz kırışıyor. buna rağmen vazgeçemiyorum onlardan. Tamamen vucuda uyumlu.. Yazın zaten kururken biraz açılıyor da kışın ben katlayarak kurutuyorum. Kuruduktan sonra çok çok kötü durmuyorsa ütü yapmıyorum ama kenarları falan katlandıysa basınçlı katlı olarak bir iki geçiyorum üstüden.
Her haltı ütüleyecek vaktim yok benim.

Ayı fikirdeyim, sırf çok kırışıyorlar diye güzelim pamuk saten takımlarımı kaldırdım. Donlara kadar ütüleyenleri ayakta alkışlıyorum. Sadece yastık kılıflarını ütülüyorum. Yeter de artar bile.

iyi kurtarmışsınız çok şanslıymışsınız ... bir daha kine eldiven kullanın . çamaşır suyu ve yağ çözücü grubu elinize eldivensiz almayın . ben bu konu da epey sıkıntı yaşadım . nemlendirici krem iyi geliyor geçmesse bir dr gidin isterseniz faydası olabilir .geçmiş olsun.

Hani ütülense fena olmaz donlar falan. İnsan dolabı açınca kendine bir saygı duyar. Ama zaten kadınlar artık minnacık tüllü, saten şeyler giyiyor, büyük kısmı ütü istemiyor.
diğer türlü de aman napalım ya hiç bir şeye vakit kalmıyor ki.

E erkekler de artık beyaz pamuklu slip giyinmiyor ki. Boxerlar da kırışmıyor zaten, katla koy.
Ben ev işi için kendini yıpratan kadınlara çok kızıyorum. Hijyen olsun, ortalık dağınık olmasın, toz falan olmasın yeterli. En ince ayrıntısına kadar uğraşıp sonra pestili çıkmış şekilde kalıyorlar. Ablam böyleydi benim. Çoraplara kadar ütüler, elinden temizlik bezi düşmezdi. Şimdi normale dönğyor yavaş yavaş.

gectımı ellerın naptın
koca karı seyıne dondu ellerım
oje fılan surdum ama tam koca karı oldum
benımkılerde bı kızarma soz konusu sılverdını basıyorum sureklı

Kendimi gördüm, hafta sonu dolaplar toplanır , hafta sonuan kadar istanbul trafiği gibi karman çorman olur .

gectımı ellerın naptın
koca karı seyıne dondu ellerım
oje fılan surdum ama tam koca karı oldum
benımkılerde bı kızarma soz konusu sılverdını basıyorum sureklı
Dur bir koca karı tarifi vericem ama sürdüğüm şeyin adını unuttum. Böyle bir bitki, zeytinyağına koyuyorlar. Mide sorunları için yiyorlar bir de yara falan iyileştiriyormuş sürünce. Belki bilen çıkar. Dün ondan sürdüm yatmadan. Elime de eldiven geçirdim. Baya iyi geldi diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…