- 23 Mayıs 2009
- 14.578
- 16.115
- 823
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Küçültürken vites kolunu fazla mı sallıyorsunuz acaba, ya da debriaja mı tam basmıyorsunuz? Vitesler normalde çok rahat geçer..5 birazzikzak ister..
Ben düz vitesle başladım, hala düz vites kullanırım..bunca sene 1 kere stop ettirdim..Sövdüğümün ışıklarını yokuş yukarı yapmışlar, arabayı kaydırmayayım derken stop ettirdim, yeni kullanmaya başladığımda..Ani bir hamleyle .çalıştırıp tekrar geçirdim vitese..Bir basmışım ki asfalta tekerleri kazıdım
Benim tek sıkıntım park..Bir arabanın park edeceği yere geri geri giremiyorum, yani giriyorum da 10-15 dakikada falan..Bir türlü alışamadım.
Araba dizelse kolay stop etmez. Zamanla küçülür merak etme, el alışkanlığı sadece.
Ben hep 2. Viteste gezdiğim için öyle dertlerim olmadı
11 sayfadan sonra ellerin düzelmiştir sanırımHiç adetim olmamasına, böyle işlere hiç girişmeme rağmen cumartesi günü nerden estiyse mutfak temizleme hevesim geldi. Aldım yağ çözücüyü elime, duvardan dolaba, fırından davlumbaza ordan tost makinasına falan derken her köşeyi yağlardan arındırdım. Biraz fazla arındırmışım ellerimdeki yağları da çözdürdüm sanırım. Ellerim 20 yaş yaşlı görünüyor şu an. Kurumadı, çatlamadı ama bildiğiniz buruş buruş oldu, kırıştı resmen. Sürmediğim krem, losyon kalmadı. Düzelmiyor iki gündür. Başına gelen biri bana düzeliyor desin, yoksa kalkıp el estetiği falan yaptırmaya gidicem. Düzelir mi, ne kadar zamanda düzelir ve uygulayacak yöntem var mı? Bilenler bir el atsın bana.
Bir de araya bir soru daha sıkıştırayım. Şu lastikli çarşafları düzgün katlamanın bir yolu var mı gençler? Ben neden beceremiyorum bunu?
Olmaz olmaz. Neredeyse 3 yıllık evliyim, öncesinde bir 6 sene kadar yalnız yaşamışlığım var. Yap çözücüyü elime ikinci alışım falandır. Onunla başlamadım yani.O yağ sökücüden çektiğim kadar kayınvaliden çekmedim anacım bikeresinde kardeşim kapı delinince şampuan kutusuna koymuş eeee koydun bari delüüüü ne demeye banyoya koyuyon bi döktüm kafamdan aşağı beynimin yağları çözüldü anacım 3 gün doğru düzgün mutahap olmadım kimseyle saç köklerimin acısından 2.si eşim buzdolabın üzerine koymuş marketten alıp ben görmeden sıcakdan eri gri renkteki buzdolap haritaya dönmüş renkleri çıkmış 3. Vakam ellerim aynen buruşuk kaşıntılı oldu eldiven yırtılmış nasıl yırtılmış anlamadım bile 3. Günden itibaren döküntülü olup geçmeye başlıyo 4. Sü aleminyum olan birşeye sıkmayın karartıyo benim tarafımdan denenmiş 5. Madde ilk işe yağ sökücüyle başladıysanız sizden ev hanımı olur başvurunu onayladım olur olur bal gibi ev hanımı olur senden
İpekcan düzelmedi daha, ama birazcık iyi görünüyorlar sanki. 50 yaştan 45 yaşa düştüler. 2-3 güne gerçek yaşlarını bulmalarını ümit ediyorum.11 sayfadan sonra ellerin düzelmiştir sanırım
Ama kullandığın yağ çözücü baya güçlü sanırım. Ben beybi eldiven kullanıyorum bu tür durumlarda.
Lastikli çarşaf için ben de bir yol bulamadım bu arada, bulan var mıymış?
11 sayfadan sonra ellerin düzelmiştir sanırım
Ama kullandığın yağ çözücü baya güçlü sanırım. Ben beybi eldiven kullanıyorum bu tür durumlarda.
Lastikli çarşaf için ben de bir yol bulamadım bu arada, bulan var mıymış?
ameliyat eldivenin bir boy kalını. ya bizim fabrikida ondan kullanılıyor da herkes biliyor yanılgısı oluştu sanırım bendeBeybi eldiven de nedir?
Baktım resimlere. Kadın lastikli çarşafa jilet gibi ütü yapmış.İpekcan düzelmedi daha, ama birazcık iyi görünüyorlar sanki. 50 yaştan 45 yaşa düştüler. 2-3 güne gerçek yaşlarını bulmalarını ümit ediyorum.
Yağ çözücü değişik bişey, spreyli şişede ve çok güzel kokuyor. Diğerleri gibi değil ona kandım sanırım. Normalde ocağı bununla siliyorum her gün ama fazla haşır neşir olmamak lazımmış.
Çarşaf için ilk sayfalarda resimler vevideo var. Denedim işe yarıyor.
Ayı fikirdeyim, sırf çok kırışıyorlar diye güzelim pamuk saten takımlarımı kaldırdım. Donlara kadar ütüleyenleri ayakta alkışlıyorum. Sadece yastık kılıflarını ütülüyorum. Yeter de artar bile.Baktım resimlere. Kadın lastikli çarşafa jilet gibi ütü yapmış.
Benim bazı takılmarım makinadan ütülü çıkıyor sanki. Kim bulduysa bu kırışmayan teknolojiyi Allah razı olsun diyorum. Ama Özdilek pamuk bazlı olanlar inanılmaz kırışıyor. buna rağmen vazgeçemiyorum onlardan. Tamamen vucuda uyumlu.. Yazın zaten kururken biraz açılıyor da kışın ben katlayarak kurutuyorum. Kuruduktan sonra çok çok kötü durmuyorsa ütü yapmıyorum ama kenarları falan katlandıysa basınçlı katlı olarak bir iki geçiyorum üstüden.
Her haltı ütüleyecek vaktim yok benim.
Hani ütülense fena olmaz donlar falan. İnsan dolabı açınca kendine bir saygı duyar. Ama zaten kadınlar artık minnacık tüllü, saten şeyler giyiyor, büyük kısmı ütü istemiyor.Ayı fikirdeyim, sırf çok kırışıyorlar diye güzelim pamuk saten takımlarımı kaldırdım. Donlara kadar ütüleyenleri ayakta alkışlıyorum. Sadece yastık kılıflarını ütülüyorum. Yeter de artar bile.
Kendimi gördüm, hafta sonu dolaplar toplanır , hafta sonuan kadar istanbul trafiği gibi karman çorman olur .Ayı fikirdeyim, sırf çok kırışıyorlar diye güzelim pamuk saten takımlarımı kaldırdım. Donlara kadar ütüleyenleri ayakta alkışlıyorum. Sadece yastık kılıflarını ütülüyorum. Yeter de artar bile.
Dur bir koca karı tarifi vericem ama sürdüğüm şeyin adını unuttum. Böyle bir bitki, zeytinyağına koyuyorlar. Mide sorunları için yiyorlar bir de yara falan iyileştiriyormuş sürünce. Belki bilen çıkar. Dün ondan sürdüm yatmadan. Elime de eldiven geçirdim. Baya iyi geldi diyebilirim.gectımı ellerın naptın
koca karı seyıne dondu ellerım
oje fılan surdum ama tam koca karı oldum
benımkılerde bı kızarma soz konusu sılverdını basıyorum sureklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?