- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi in vino veritas
-
bende nemlendırıcı surup eldıven gıyeyım barı ısteDur bir koca karı tarifi vericem ama sürdüğüm şeyin adını unuttum. Böyle bir bitki, zeytinyağına koyuyorlar. Mide sorunları için yiyorlar bir de yara falan iyileştiriyormuş sürünce. Belki bilen çıkar. Dün ondan sürdüm yatmadan. Elime de eldiven geçirdim. Baya iyi geldi diyebilirim.
Eldiven tak git. Kusura bakma ellerim çok üşüyor da dersinbende nemlendırıcı surup eldıven gıyeyım barı ıste
aksama eltı adayımı gorecegım
en muhım yerın agzına s.ctım
ellerım katır katırmı desem cıtır cıtırmı desem ne desemEldiven tak git. Kusura bakma ellerim çok üşüyor da dersin
Oje sürdüm şimdi ama bi moka yaramadı, hala çirkin görünüyorlar.
Hay ağzını öpeyim. İki saattir düşünüyorum neydi bu diye. Şu malum markanın aloe veralı ürünleri var onlardan da süreyim bari.kudret narı mı dediğiniz bitki . oysa yaralara iyi gelir . aleo vera da iyi gelebilir belki öbürkü iyi geldiyse eğer
Çok tuhaf benimkiler de, eşofmana falan takılıyor. Bi daha temizlik yapmam ben bu faciadan sonra.ellerım katır katırmı desem cıtır cıtırmı desem ne desem
ben oje ısını dun hallettımde hala gozume hos gozukmuyorlar
pf kader ıste napcan
sen o fayans temızlgııne benden ozendın dımıÇok tuhaf benimkiler de, eşofmana falan takılıyor. Bi daha temizlik yapmam ben bu faciadan sonra.
Aynen ya nerden açtıysan o konuyu, aklıma getirdin mutfak temizliğini.sen o fayans temızlgııne benden ozendın dımı
ınsallah benım eltı adayımda tırnaklarını fılan yıyodur da beterı olamaz yoksa
krallıgımımı sallandıracak ne yapacak bebe
kendımı yenge olarak goruyorum tamda yengelerın ellerı boyle olur
Hiç adetim olmamasına, böyle işlere hiç girişmeme rağmen cumartesi günü nerden estiyse mutfak temizleme hevesim geldi. Aldım yağ çözücüyü elime, duvardan dolaba, fırından davlumbaza ordan tost makinasına falan derken her köşeyi yağlardan arındırdım. Biraz fazla arındırmışım ellerimdeki yağları da çözdürdüm sanırım. Ellerim 20 yaş yaşlı görünüyor şu an. Kurumadı, çatlamadı ama bildiğiniz buruş buruş oldu, kırıştı resmen. Sürmediğim krem, losyon kalmadı. Düzelmiyor iki gündür. Başına gelen biri bana düzeliyor desin, yoksa kalkıp el estetiği falan yaptırmaya gidicem. Düzelir mi, ne kadar zamanda düzelir ve uygulayacak yöntem var mı? Bilenler bir el atsın bana.
Bir de araya bir soru daha sıkıştırayım. Şu lastikli çarşafları düzgün katlamanın bir yolu var mı gençler? Ben neden beceremiyorum bunu?
Hay ağzını öpeyim. İki saattir düşünüyorum neydi bu diye. Şu malum markanın aloe veralı ürünleri var onlardan da süreyim bari.
Hehe benim dertlerim de böyle işte. Kayınvalidem falan olmayınca dertler de bu kadar oluyor ancak. Annem çok izler o programı ona sorayım bari bilir belki hatunun adını.
BDV ye kim konu acmaz filan diye bir anket duzenleselerdi ilk senin ismini yazardim ama beni hayal kirikligina ugrattin yani arkadasim. Konularon arasinda resmini gorunce nasil actim konuy7 anlatamam
Neyse saka bi yana ben de cok yapardim o yag olayini okurken ellerim gozumun onune geldi resmen. Gecer gecer merak etme en cabuk yenilenen derimiz elimiz zaten. Cok rahatsizsan iyice dururlayip ilik suya koyup sonra vazalin filan surebilirsin. ( anne yontemi )
carsaf konusunda da melek diye bir program var akillara zarar bisey. Orada bi kadin var programin belli saatinde cikip pratik bilgiler veriyor sozde o kadin daha bi zarar akillara hatta tum bunyeye ama soyledikleri sanki biraz da ise yarar. Bi gun gostermisti. Kadinin adini bulup google lastikli carsaf katlama diye yazarsan cikar belkim. Bak yazik olmus ben izleyip ogrenemeyenlerdenim. Cok guzel katlamisti
Hehe benim dertlerim de böyle işte. Kayınvalidem falan olmayınca dertler de bu kadar oluyor ancak. Annem çok izler o programı ona sorayım bari bilir belki hatunun adını.
Seviyorum şu kk hatunlarını. Her soruya anında cevap geliyor. Teşekkür cicim.Meltem Açıkel...
Seviyorum şu kk hatunlarını. Her soruya anında cevap geliyor. Teşekkür cicim.
Acı yok ama buruşuk buruşuk oldu ellerim. Düne göre iyi tabi.Rica ederim canım,geçmiş olsun,daha iyisindir umarım.
ah sepo ah ev hanımlığı zor zannat :) eşinde ders,n artık senin için ellerimi süpürge ettim :)Acı yok ama buruşuk buruşuk oldu ellerim. Düne göre iyi tabi.
benden ev hanimi filan olmaz basligi altinda konuyu acana kadar kurdugum senaryo :Hehe benim dertlerim de böyle işte. Kayınvalidem falan olmayınca dertler de bu kadar oluyor ancak. Annem çok izler o programı ona sorayım bari bilir belki hatunun adını.
Senaryo güzelmiş. Ben gidip yeni bir üyelik alayım da bu konuyla ortalığı karıştırayım birazbenden ev hanimi filan olmaz basligi altinda konuyu acana kadar kurdugum senaryo :
habersiz olarak kaynanan grldi ev islerini begenmedi sen isten geldin yorgun argin yemek yaptin ama kaynana sultan onuda begenmedi. Sen bulasiklari yikarken o lar salonda ana ogul senin ev hanimligini cekistirdiler. Sonra sen cok uzuldun. Gece odanizda kocana soyledin. Kocan da sana sus cemkirme anacigima senden ev hanimi filan olmaz dedi. He bu arada seni cekistirirlerken kaynanan kocana birak bu gelini oglum sana daha iyisini bulurum demeyi de unutmadi.
Senaryo bu ama tabi senin yorumlarindaki realizmi bildigim icin merakla actiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?