- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Pişman değilim diyor sürekli, iyiki ayrılmışım diyorNeden bunları merak ediyor?
Neden kendisine böyle saçma bir baskıyı kabul ediyor?
Belli ki akıllı bir kadın giden günün hayatından gittiğini anlasin. 3 yılını o adama mahvettirmis. Dahasını mi istiyor?
Kuzeninizin verilmiş sadakası varmışki böyle bir narsistten kurtulmuş.hiç kurcalamasın daha önüne çok güzel kısmetler çıkar.
Yatıp kalkıp dua etsin ki adam kendiliğinden bırakmış. Başka da diyecek bişeyim yok.Kuzenim için yazıyorum sizin ne düşündüğünüzü merak ediyor
3 senelik ilişkisini erkek arkadaşının ben kendimden fazla maaş alan biri ile yapamam demesi ile bitirdi. Daha önceden de bir çok baskısına katlandı. Kuzenim hukuk mezunu ve hakim olmak icin hazırlanıyordu. Erkek arkadaşı kuzenimin arkadaşlarına, okuluna, gittiği kütüphaneye, okuduğu kitaba bile laf eden biriydi. Kuzenim konuştu fayda etmedi. Adam git gide kuzenimin üzerine gelmeye başladı. İş son sınıfta okulu bırakacaksın baskısına kadar geldi. Kuzenim daha sonra bu kişiden ayrıldı. Hakim olarak atandı.
Bu kadar baskı yapan adamın yine kendinden yüksek maaş alan bir kadınla nişanlandığını öğrendik. Suan kuzenim neden bana bunları yaşattı diye merak ediyor. Madem maaş bu kadar önemliydi neden yeniden kendinden maaş ve statü olarak üstte gördüğü bir kadınla beraber diye merak ediyor. Sizin fikriniz nedir. Sizce bu adam değişmiş olabilir mi?
Kuzeniniz neyi merak ediyor, eski sevgilisi maaşı bahane etmeyip kendisiyle evlenseydi daha mı iyi olacakmış, yetmemiş mi yaşadığı baskılar?
Kuzeninizden ayrılık sebebi sadece maaş değildir, sözünü daha iyi dinleyen birini bulmuştur muhtemelen.
adam değişmemiş karşısındakine duydugu hisler değişmişKuzenim için yazıyorum sizin ne düşündüğünüzü merak ediyor
3 senelik ilişkisini erkek arkadaşının ben kendimden fazla maaş alan biri ile yapamam demesi ile bitirdi. Daha önceden de bir çok baskısına katlandı. Kuzenim hukuk mezunu ve hakim olmak icin hazırlanıyordu. Erkek arkadaşı kuzenimin arkadaşlarına, okuluna, gittiği kütüphaneye, okuduğu kitaba bile laf eden biriydi. Kuzenim konuştu fayda etmedi. Adam git gide kuzenimin üzerine gelmeye başladı. İş son sınıfta okulu bırakacaksın baskısına kadar geldi. Kuzenim daha sonra bu kişiden ayrıldı. Hakim olarak atandı.
Bu kadar baskı yapan adamın yine kendinden yüksek maaş alan bir kadınla nişanlandığını öğrendik. Suan kuzenim neden bana bunları yaşattı diye merak ediyor. Madem maaş bu kadar önemliydi neden yeniden kendinden maaş ve statü olarak üstte gördüğü bir kadınla beraber diye merak ediyor. Sizin fikriniz nedir. Sizce bu adam değişmiş olabilir mi?
Adam kuzeninize büyük bir iyilik yapmış ayrılarak. Neden hala onun kiminle ne yaptığıyla ilgileniyor ki? O aşağılık kompleksli ezikten kurtulduğu için şükretsin
Onları kendisine yaşatan kuzeniniz olmuş bence çünkü o izin vermeseydi, katlanmasaydı ve çizgilerini sert çizseydi bu dengesiz herif kuzeninize hiçbirini yaşatamazdı. Böyle insanlar değişmez, elbet gerçek yüzünü gösterir o kadına da. Kuzeniniz önüne baksın.
Sevmemiş kuzeninizi şuan ki bayanı seviyor. Bu bir statü yarışı değil. Adam sevdiği kadını her şekilde kabul eder bahane üretmez demekki sevmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?