Benden fazla maaş alıyorsun ayrılığı

Kuzenim ayrıldığı için seviniyor sadece neden bana bunları yapan biri gidip aynı durumları yaşayacağı biri ile beraber olur ki diye merak ediyor
Daha yoğun duygular beslediği biri vardır belki karşısında adamın, kuzeninizde gözüne batan şeyler şimdi normal geliyordur buda olabilir. Yada nişanlısı tüm olumsuzluklara rağmen devam etmek istemiştir. Bilemez kuzeniniz bunun sebebini.
Gerçekten ayrıldığına sevinse baskı gördüğünü birinin kimle neden nişanlandığı konusuna kafa yormazdi kuzeniniz ayrıca

Doğru belki de her şey sevmekle alakalı. Insan sevdiği insanın daha iyi olmasını ister
Tabiki mutlu olsun ister ve akıllı bir adam yanında kararlarını veren bir kadın ister demek ki bu adam pekte iyi değilmiş kuzeninize karşı bağımlı olsun istemiş konuşmasın fazla özgürlüğü olmasın kenarda hep dursun ki çekip gidecek gücü olmasın demiş yani sevmiyor sevmediği gibi olacaksa da tam olarak bu dediğim gibi olsun istedi. Yoksa bir erkek neden kadın ekonomik olarak özgür olsun istemez ki

Ayrıldığına gerçekten seviniyor. Pişmanlıkları varmış keşke daha önceden ayrılsaydım diyor. Adama kızgın sanırım. Basta adam böyle değilmiş tabi orası da ayrı mesele. Zamanımı çaldı diyor

Evet kuzenim de sevmiyordu kelimesini duymak istedi sanırım. Biz konuşurken kuzenimi sevmediği ihtimalini hiç düşünmemiştik

Ben adami sevdim. En azindan durust davranmis. Kuzenin hayatını kararmamis diyecektim basligi okuyunca.
Sonra icerigi okudum. Yahu hakim.olacak kadin neden ceker bu cileyi.

Zamanını çalmasına izin vermeyebilirdi kuzeniniz, zorla değil ya. Tecrübe olsun kendisine, bu tip biri çıkinca karşısina ilk sinyalde geri dönsün, zamanımı çaldı diye hayiflanmasin boş yere.

Ben adami sevdim. En azindan durust davranmis. Kuzenin hayatını kararmamis diyecektim basligi okuyunca.
Sonra icerigi okudum. Yahu hakim.olacak kadin neden ceker bu cileyi.

Kuzenim ayrıldı ama biraz geç ayrıldı. Okulunun yoğunluğunda tek yanında bu adam vardı. Ve ayrılmak için geç kaldı sevgisinin bitmesini bekledi. Kendisi de pişman

eğer kuzeninden sonra da maaşı yüksek olan biriyle beraber olduysa bahane derim.
ama bu durum söz konusu değilse, aşağılık kompleksi olan bir mahlukmuş.
ayrıca kuzeninin evleneceği veya beraber olacağı kızlara sorduğu ilk soru maaş bütçesi sanırım.

Fikirleri değişmiş olabilir, diğer kadına yoğun duygular beslediği için düşüncelerini bastırmış olabilir, evleneceği kadını pasif ve kolay yönetilir gördüğü için sorun yaşamayacağını düşünmüş olabilir. Kuzeniniz kurtulmuş bari

Hakım olmıs bırının neden bu baskıları kabul ertıgını merak ettım bende ve hala neden bunu dusundugunu. Allah kurtarmıss ne degısık erkekler var ya benım esım gurur duyardı hakım olsaydımm kuzenınde bence kendı dengı bırıyle beraber olsun o asalagı unutup takmaya dusunmeye bıle degmez allah askına hayatına baksın bır erkek esı bıle olsa bukadar dusunemeye degmez ayrıldı bıttı gıttı olur yanı. Sevgılıyı dusunmek cok sacma. Hayat kısaaaa kendı hayatını yasa dusuncelerı senın gıbı bırıyle takılll arkadasımm bırak hanzoyuu. Sacma cumleler kurmus olabılırım kusura bakmayın cok sınırlenıyorum boyle seylere takmayın kızlar kımseyı hayatı erkekler gıbı yasayın gelır gecer bıter bu kadar onunuzdekı maclara bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…