- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
adam değişmemiş karşısındakine duydugu hisler değişmiş
koskoca hakim olmuş kıçı kırık adamın nie böle yaptığını mı düşünüyor allasenn
önüne baksın kuzenin
Daha yoğun duygular beslediği biri vardır belki karşısında adamın, kuzeninizde gözüne batan şeyler şimdi normal geliyordur buda olabilir. Yada nişanlısı tüm olumsuzluklara rağmen devam etmek istemiştir. Bilemez kuzeniniz bunun sebebini.Kuzenim ayrıldığı için seviniyor sadece neden bana bunları yapan biri gidip aynı durumları yaşayacağı biri ile beraber olur ki diye merak ediyor
Tabiki mutlu olsun ister ve akıllı bir adam yanında kararlarını veren bir kadın ister demek ki bu adam pekte iyi değilmiş kuzeninize karşı bağımlı olsun istemiş konuşmasın fazla özgürlüğü olmasın kenarda hep dursun ki çekip gidecek gücü olmasın demiş yani sevmiyor sevmediği gibi olacaksa da tam olarak bu dediğim gibi olsun istedi. Yoksa bir erkek neden kadın ekonomik olarak özgür olsun istemez kiDoğru belki de her şey sevmekle alakalı. Insan sevdiği insanın daha iyi olmasını ister
Fazla merak iyi değilÜzülmüyorum sadece merak ediyorum diyor
Ayrıldığına gerçekten seviniyor. Pişmanlıkları varmış keşke daha önceden ayrılsaydım diyor. Adama kızgın sanırım. Basta adam böyle değilmiş tabi orası da ayrı mesele. Zamanımı çaldı diyorDaha yoğun duygular beslediği biri vardır belki karşısında adamın, kuzeninizde gözüne batan şeyler şimdi normal geliyordur buda olabilir. Yada nişanlısı tüm olumsuzluklara rağmen devam etmek istemiştir. Bilemez kuzeniniz bunun sebebini.
Gerçekten ayrıldığına sevinse baskı gördüğünü birinin kimle neden nişanlandığı konusuna kafa yormazdi kuzeniniz ayrıca
Evet kuzenim de sevmiyordu kelimesini duymak istedi sanırım. Biz konuşurken kuzenimi sevmediği ihtimalini hiç düşünmemiştikTabiki mutlu olsun ister ve akıllı bir adam yanında kararlarını veren bir kadın ister demek ki bu adam pekte iyi değilmiş kuzeninize karşı bağımlı olsun istemiş konuşmasın fazla özgürlüğü olmasın kenarda hep dursun ki çekip gidecek gücü olmasın demiş yani sevmiyor sevmediği gibi olacaksa da tam olarak bu dediğim gibi olsun istedi. Yoksa bir erkek neden kadın ekonomik olarak özgür olsun istemez ki
Zamanını çalmasına izin vermeyebilirdi kuzeniniz, zorla değil ya. Tecrübe olsun kendisine, bu tip biri çıkinca karşısina ilk sinyalde geri dönsün, zamanımı çaldı diye hayiflanmasin boş yere.Ayrıldığına gerçekten seviniyor. Pişmanlıkları varmış keşke daha önceden ayrılsaydım diyor. Adama kızgın sanırım. Basta adam böyle değilmiş tabi orası da ayrı mesele. Zamanımı çaldı diyor
Ben adami sevdim. En azindan durust davranmis. Kuzenin hayatını kararmamis diyecektim basligi okuyunca.
Sonra icerigi okudum. Yahu hakim.olacak kadin neden ceker bu cileyi.
Bağımlılıktı sanırım kuzenimdekiZamanını çalmasına izin vermeyebilirdi kuzeniniz, zorla değil ya. Tecrübe olsun kendisine, bu tip. İri çıkinca karşısina ilk sinyalde geri dönsün, zamanımı çaldı diye hayiflanmasin boş yere.
Tamam o zaman yoluna bakıcak. Insallah çok daha güzel bir hayati olacakPişman değilim diyor sürekli, iyiki ayrılmışım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?