Benden fazla maaş alıyorsun ayrılığı

Birkadiningunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
554
529
18
32
Kuzenim için yazıyorum sizin ne düşündüğünüzü merak ediyor
3 senelik ilişkisini erkek arkadaşının ben kendimden fazla maaş alan biri ile yapamam demesi ile bitirdi. Daha önceden de bir çok baskısına katlandı. Kuzenim hukuk mezunu ve hakim olmak icin hazırlanıyordu. Erkek arkadaşı kuzenimin arkadaşlarına, okuluna, gittiği kütüphaneye, okuduğu kitaba bile laf eden biriydi. Kuzenim konuştu fayda etmedi. Adam git gide kuzenimin üzerine gelmeye başladı. İş son sınıfta okulu bırakacaksın baskısına kadar geldi. Kuzenim daha sonra bu kişiden ayrıldı. Hakim olarak atandı.
Bu kadar baskı yapan adamın yine kendinden yüksek maaş alan bir kadınla nişanlandığını öğrendik. Suan kuzenim neden bana bunları yaşattı diye merak ediyor. Madem maaş bu kadar önemliydi neden yeniden kendinden maaş ve statü olarak üstte gördüğü bir kadınla beraber diye merak ediyor. Sizin fikriniz nedir. Sizce bu adam değişmiş olabilir mi?

Neden bunları merak ediyor?
Neden kendisine böyle saçma bir baskıyı kabul ediyor?
Belli ki akıllı bir kadın giden günün hayatından gittiğini anlasin. 3 yılını o adama mahvettirmis. Dahasını mi istiyor?
Pişman değilim diyor sürekli, iyiki ayrılmışım diyor

Kuzeniniz neyi merak ediyor, eski sevgilisi maaşı bahane etmeyip kendisiyle evlenseydi daha mı iyi olacakmış, yetmemiş mi yaşadığı baskılar?

Kuzeninizden ayrılık sebebi sadece maaş değildir, sözünü daha iyi dinleyen birini bulmuştur muhtemelen.

Kuzeninin verilmiş sadakası varmış.
Yıllarca psikolojik baskı göreceğine bırak kiminle ne hali varsa görsün.öyle sevgili ona uzak kime yakın olursa olsun. niye, neden, nasıl sorularını bırakıp hayatına baksın😉

3 senelik ilişkisini erkek arkadaşının ben kendimden fazla maaş alan biri ile yapamam demesi ile bitirdi. Daha önceden de bir çok baskısına katlandı. Kuzenim hukuk mezunu ve hakim olmak icin hazırlanıyordu. Erkek arkadaşı kuzenimin arkadaşlarına, okuluna, gittiği kütüphaneye, okuduğu kitaba bile laf eden biriydi. Kuzenim konuştu fayda etmedi. Adam git gide kuzenimin üzerine gelmeye başladı. İş son sınıfta okulu bırakacaksın baskısına kadar geldi. Kuzenim daha sonra bu kişiden ayrıldı. Hakim olarak atandı.
Bu kadar baskı yapan adamın yine kendinden yüksek maaş alan bir kadınla nişanlandığını öğrendik. Suan kuzenim neden bana bunları yaşattı diye merak ediyor. Madem maaş bu kadar önemliydi neden yeniden kendinden maaş ve statü olarak üstte gördüğü bir kadınla beraber diye merak ediyor. Sizin fikriniz nedir. Sizce bu adam değişmiş olabilir mi?
Yatıp kalkıp dua etsin ki adam kendiliğinden bırakmış. Başka da diyecek bişeyim yok.

Kuzeniniz neyi merak ediyor, eski sevgilisi maaşı bahane etmeyip kendisiyle evlenseydi daha mı iyi olacakmış, yetmemiş mi yaşadığı baskılar?

Kuzeninizden ayrılık sebebi sadece maaş değildir, sözünü daha iyi dinleyen birini bulmuştur muhtemelen.

Kuzenim ayrıldığı için seviniyor sadece neden bana bunları yapan biri gidip aynı durumları yaşayacağı biri ile beraber olur ki diye merak ediyor

adam değişmemiş karşısındakine duydugu hisler değişmiş

Onları kendisine yaşatan kuzeniniz olmuş bence çünkü o izin vermeseydi, katlanmasaydı ve çizgilerini sert çizseydi bu dengesiz herif kuzeninize hiçbirini yaşatamazdı. Böyle insanlar değişmez, elbet gerçek yüzünü gösterir o kadına da. Kuzeniniz önüne baksın.

Evet kuzenim keşke baştan görür görmez ayrılsaydım diyor. Tek hatası sevgisinin bitmesini beklemek oldu

Back
X