Benden geçti aşk diye düşüneniniz var mı??

doğru haklısın kaçamıyoruz malesef
keşke kaçmanın bi yolu olsaydı senağlamasenağlama

ne mutlu size allah mutluluğunuzu bozmasın
aşkın acısını yaşamamanız dileğiyle a.s.

sağol canım benım benimm. a.s.
eşiminde ilk aşkı ben değilim sonucta biliorum ..
zaten önemli olan son aşk olmaktır yerimseniben
insallah sende gönlüne gore birini bulursun... ve oyle birini bulki ask acısını mazide bırak :Saruboceq: :1hug:

Mutsuz aşk sanıldığı kadar kötü değildir.Hayattaki en büyük yanlış,hayatı ertelemektir..Hayatta hiçbirşey özel değildir.Herkes birşeyleri yaşar.Aynı duygular paylaşılır.Aldatma.reddedilme,sevgi,aşk,ölüm,doğum.............Herkes herşeyin bir tek kendi başına geldiğini düşünür...Oysa farklı zamanlarda farklı yerlerde aynı şeyler yaşanmaktadır.Yarım kalmış aşklar.....Sonra bir gün yeniden başlama çabaları.........Bütün bunlar için önce unutmayı öğrenmyasakkelimeek gerekir.

elbette her şey insanlar için bizim başımıza gelen bir başkasınında başına geliyor
ama nedense herkes kendi acısını daha çok önemsiyor
bu başkalarınında başına gelmiştir diye düşünmek çokta rahatlatmıyor insanı:1no2:
evet haklısın bütün bunlar için unutmayı öğrenmek gerekiyor
ama unutmakta o kadar kolay olmuyor
çoğu şey üstünden uzunca bir zaman geçsede yer etmişse eğer
bi yerlerde unutulmuyor malesef... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ask bi kac defa yasana bilir bence. hatta ayni anda iki kisiye asik olabilirsin, cunku ask sadece icindeki kipirtidir ve icindeki kipirdi karsindaki insandan elektrik aldigindandir bence. oysa sevda sadece ve sadece bir kere yasanan biseydir, sevda o insanla gelecegin hesaplamalarini yapmana bile neden oluyor. kendi kendine tartmaya basliyorsun, acaba ben bu insandan nezaman vazgecebilirim? vazgecebilirmisin peki? evet vazgecebilirsin ama sizisi hep kalir icinde ve seneler sonra cumlelerine hep keskelerle basliyorsun. malesef bu benim gercegim. keske...

daha 23 yaşındayım ama 3 yıl çok kötü giden bir ilşki yüzünden artık aşkın benden geçtiğine ,bir daha da uğramayacağına eminim

zaman her şeyin ilacıymış kızlar...
aşk çokta gerekli bişey değil bence hatta zararlı insan bünyesine benneyaptımkibenneyaptımki
biz sevmeyi bilmiyoruz değersiz insanlara değer veriyoruz
umarım verdiğimiz değeri hak edecek biri çıkar karşımıza

duygularimi hep ben gösteriyordum, acik acik demediysemde belli ediliyordu hersey. oysa o tas yerinde agirdir derlerya öyle bir insandi. iliskimizin surmesinde hep buyuk rolu ben oynadim hep ben caba sarfettim, kendi gururu icinde kaybolmustu o. onun icin biktirdi beni. beni seviyor cokta seviyor ama bizimki inada binmis. öyle bir iliski istiyorumki doya doya yasansin tum duygular, ya karsimdaki insan beni kucuk görse diye bir korku veya endise olmamali. ama hala seviyorum ya ben ona yaniyorum...

daha 20 yaşındayken arkamda bir evlilik bırakmış bulduğumda kendimi, bir an düşünmüştüm, bir daha olmaz diye...

ama kısa bir süre sonra hiç düşünmemeye başlamıştım, oluru olmazı bile önemsemiyordum artık...

aradan zaman geçti, yeniden adım adım hayata bağlandım, ayaklarımın üstünde dimdik oldum ve ...

oldu... yeniden aşık oldum...:asigim:

aşkın tanımı herkese göre farklı belki de. ama ben de hiç olmayacağını düşünmüştüm o zamanlar bir daha, nasıl olur diye düşünmüştüm. oluyormuş.a.s

Aşkın hayatta sadece bir kez yaşandığına asla inanmıyorum. Ama evli insanlar için aşkın zamanla yerini sevgiye ve alışkanlığa bıraktığını düşünüyorum.
AŞKA :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…