Kizlar bi sorunum var! Benim Bay Oglak beni ne zaman ziyaret edeceksin diye sordu (isyerinde) bende önce sen iadeyi ziyaretini yap dedim falan. o da senin is saatlerinle benimkiler uymuyor, is disinda bulusalim dedi. ama bende cikma sorunu var. annemler bu konuda cok tutucu ve bi yere ciktigimda habire arar, o kadar gicik eder ki artik arkadaslarimla bile görüsmez oldum, ki cogu zaten evlendi görüsmek istesemde olmuyor, simdi pat diye cikmam zor, ama ikinci reddedisimn olur, kaderimize mi küselim yoksa diyor yaaaa .. yardim ediiin caresizim
saatleriniz uymuyorsa senden nasıl bekliyor ona gitmeni? tipik oğlak "gel" demiş. ilk işleri gel demek, geleyim yok hiç bunlarda. ::))
kaderimizde mi küselim ne demek? olursa olur olmazsa olmaz mı demek???
Burda iş ortamı çok önemli özel sektörde öğle yemeğini nasıl ayarlıyor ?bence sende ona de ben seni burda şu saatte bekleyeceğim. gelirsen görüşürz gelmezsen buna yapabileceğim bir şey yok.
Biraz tehtit vari olur ama hiç değilse sana bir açıkalam yapar. iş yerinden izin alır sonuçtaSonuçta oda haklı sende onu iş yerinde ziyaret et :)
İş oratmını gör arkadaşlarını gör. arkadaşları ona naısl davranıyor. Bu senin onu tanıman için bir fırsat olur.:))bırak o seninle ilgili ne düşünürse düşünsün senin onunla ilgili ne düşündüğün önemli :)))))
dediğim gibi ben bugün öğlen şurda yiyeceğim ilk defa... gelirsen istediğin dondurmayı yersin yoksa avcunu yalarsın diyebilirsin aranızdaki samimiyet nasıl bilemiyorum ama :))) yada sana sabhalrı iş yerine çay içmeye gelebilir özel sektör biraz geç başlar işe işe başlamadan sende ilk çayını içebilir :)))aslında görüşmeniz için onun fırsat yaratması lazım senin değil o bu fırsatı bulamıyorsa birde bana dondurma ısmarla diyorsa bil ki bu adam nasıl derler biraz beleş ci :))))
güzelim burda cay may ofis boy falan hic birsey yok.. Almanyadayiz..
Ama hani su olabilir, su gün su saatte bir kahveye varmisin diyebilirim.
belesci oldugunu sanmiyorum ama cevrsinde kizlar simartmis galiba.. gerci tipik oglak hareketiymis.. bilmiyorum ki ..
güzelim burda cay may ofis boy falan hic birsey yok.. Almanyadayiz..
Ama hani su olabilir, su gün su saatte bir kahveye varmisin diyebilirim.
belesci oldugunu sanmiyorum ama cevrsinde kizlar simartmis galiba.. gerci tipik oglak hareketiymis.. bilmiyorum ki ..
kızlar yazdıklarınıza baktım da şöyle bir, cidden devir bozulmuş, bi kez daha anladım. :))))
bana dondurma ısmarla iş yerime gel, akşam görüşelim görüşemezsek kader diyelim. manyak bunlar yaa. ben de yaşadım aynılarını biliyorum. adam diyor ki, nereye gidiyorsan beni de götür. ben diyorum sen beni götür. devamı yok. ipleri senin eline mi vermiş oluyor, eğleniyor mu anlamıyorum valla. madem bu kadar samimi davranıyorsun ee sen bi şeyler yapsana mallll. ay sinirlendim şimdi.:))
ayrıca iş yerine gitme bi daha, millete hava basmasın sayende.
aynen aynen. bi yay hareketi göstercem oğlaklara ben, hoooop bi ok atıcam tamamdır.
:))) Almanya olduğunu görmedim :)
ama bir kıza bana dondurma ısmarla derse ne bileyim bana beleşic gelir. bunun burçla alakası yok kiözel sektörse eğer birde sigortacı ise %90 beleşçi oluyosun
doğru bu karakterde biri de olabilir. adam akıllı olsa dondurma ısmarla demez ben sana dondurma ısmarlayım kahve ısmarlayım der
bende ok yok napicam :) gerci zehir var ama oda öldürüyo beeefisfisfis
çok kritik zamanlr bunlar. sen peşine düşmüş başlatmış olucaksın. ya da o teklif etmiş sen reddetmiş mi oluyosun kafam karıştı. :))))
beleşçi değildir yaa, bi kahve içmek için dondurma yemek için kız mı ayarlıycak yok artık. ben tarzının hatalı olduğunu diyorum sen de biliyosun zaten. bence hamle yapma. çok kritik zamanlr bunlar. sen peşine düşmüş başlatmış olucaksın. ya da o teklif etmiş sen reddetmiş mi oluyosun kafam karıştı. :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?