Bak canim sana bir abla tavsiyesi: hic bir zaman bir erkek icin "beni seviyormu,benden hoslaniyormu" diyerek kafa patlatma,inan bana seviyorsa baglasan durmaz,gelir adam gibi söyler.Sevmiyorsada bakislarina yada davranislarina anlam yüklemek yanlis olur.Kac zamandir birbirinizi taniyormussunuz,en iyi ihtimalle cocuk belki bir erkek arkadasinin olmasindan korktugu icin acilamiyordur,olmadigini bildigi halde hala gelip acik acik konusmuyorsa o cocuktan cacik bile olmaz,gelen güzel teklifleri onun icin redetme derim ben.
Kolay gelsin
geçensenden eğer bir şey olsaydı mutlaka bu zamana kadar teklif faln ederdi açıldı sana cnm baak belki sen böyle bi yanlış anlıyorsun belkide onun saana karşı öyle bi hissi yok olsaydı emin ol ki mutlaka açılırdı bence bak tecrübeli olarak konuşuyorum böyle şeylere aldanma altanıp kendini kaptırma sonra boğulursun üzülen sen olursun kendini ağardan al yavaş yavaş çıkma teklifi etse bile kabul etsen bile kendini kaptırma sakın üzülmek istemiyorsan bu aşk acısı çok zordur unutma cnını çok yakar aşk insanın gözünü gerçektende gör eder herşeyi yaptırır ben yaşadım bunları yani sen gör olma ben senden büyüğüm ve tecrübeliyim 3 yıllık bi ilişkim var çook seviyorum birbirimize olan saygılı bi ilişkimiz var sende ilişkini saygılı ve seviyeli yap şimdi akşam kavga ettik çok kızgnım ona sinirimin acısını çıkartacam görecek o neyse dedklerimi unutma tecrübe konuşuyo
koca yıl aynı ortamlarda bulunmuşsunuz ama adam da tık yok:44::44:
eğer gerçekten birşey hissetse bağlasan durmaz sonuçta bi şekilde konuşurdu
hoşlandığın için anlamlar yüklüyor olabilirmisin?
valla ilk o bana yaklaştı ilgilendi filan. normalde arkadaş olarak bile konuşmuşluğumuz olmayan biriydi. bnde etkilendim tabi. onun öncesinde hiç bişe hissetmiodum. ama tabi şu an en ufak bakışını bile yanlış anlıyor olabilirim
o yüzden beklemede kal derin ben
hoşlanıyorsa zaten bi şekilde açılır sana
yanlış anladığımı zannetmiorum çünkü uzaktan yakından alakam olan biri deil. hiç muhabbetim filan da olmamıştı öncesinde. ilk o yaklaştı. hatta ben şaşırmıştım o zamanlar ne alaka die. belki kendine ait başka sebepleri vardır. ama dediklerin doğru. en iisi fazla kaptırmıyim. hiç oralı olmuyim. sevse gelip sölerdi dimi. teşekkür ederim cnm.
aynen cnm kaptırma kendini hiç kafaya takma zaten öyle bir şey varsa olacağı varsa olur oluruna bırak kafanı bunlarla meşgul etme derslerine bak
tamam canim simdi anladim ben erkek arkadasinizin olup olmadigini bilmiyor zannetmistim.
eger tek size dvt gonderdiyse bu iyiye isaret bence....
hadi bakalim hayirlisi ....
evet bu arada ozel mesaj icin belli bir mesaj siniri var ben yeni uye oldugunuzu farketmemisim...
gelismeleri bekliyorum....bu arada kendinizi kaptirmayin temkinli olun uzulmenizi istemem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?