uykum kacti gece yarisi gelip bir bakayim dedim...
sizde burdaymissiniz...
eee bu arada ogrencisiniz galiba dersler nasil gidiyor dersleri ihmal etmiyorsun demi???
aferin
ben yavas yavas gidip uyumaya calisayim....
iyi geceler....
hımm. öle diorsun ama bundan bi kaç sene önce yine sınıftan bi çocuk beni deliler gibi sevmiş ama gelip bana söyleyemedi. bakışlarından ilgisinden anlamıştım bnden hoşlandığını ama beni öle çok sevdiğiini daha sonralardan öğrendim. yani kimisi çok sevse de gelip açılamayabilior.bizzat yaşadım.
ama dediklerini de düşünücem kesinlikle. teşekkür ederim yardımın için
öyleleride vardir tabi ama erkeginde cekingen olani hic cekilmez be,tutacak kolundan kardesim durum böyle böyle diyecek
bence de kendini fazla kaptırma canım. ben de bi çocukla 7-8 ay bakıştım ama gelip ne teklif etti ne de konuştu, sadece ara sıra bi selam, o kadar. ama öyle bi bakıyordu ki hoşlandığını düşünmüştüm. şimdi ise ben oralı olmuyorum.
söylediğine göre dansa falan kaldırmış ve şimdi geziye davet etmiş... belki hoşlanıyordur, belki de değil... geziye bi git derim, hoşlanıyorsa belki bu gezi de açılır...kim bilir... yine de kendini fazla kaptırma, sonra üzülen sen olursun
evt geziye gitcem bakalım orda da bişe olmazsa. artık hiç sallamıcam. ztn önce o yaklaştı. yoksa öyle beendiğim biri filan da deildi. sadece çok kibar davrandı filan.. bnde etkilendim tabi
bak seninde başından geçmiş aynı olay. bakalım benimkinin sonucu ne olcak:44:
kaptırm akendini ama tanıdı çıkar keyif alırsın bunlar güzel ve tatlı şeyler unutma kaptırırsan kendini bu kadar ilgi bi bakmışsın aşık olmuşsun hiç anlayamassın bile cnm bu sefer çok ynar üzülen sen olursun hele bide bu karşılıksız olunca yer bitirir seni kolay değil bunlar 3 yıllık sevgilim var çok seviyorum ilk başlarda o bana çıkma teklifi etti senden hoşlanıyorum diye tabi benden ondan biraz hoşlanıyodum hiç bi r şey anlamdım 6 7 ay sonra bi bakmışım deli gibi seviyorum aynen böyle oluyo hiç anlamıyorsun
evt. en ufak ilgisinde hoşlanmaya başladım baya baksana. bi de teklif edip üzerime düşse aşık olucam direk yani. yakışıklı bide beeniorumfazla kaptırmamaya çalışıorum. hep sölediklerinizi aklımda tutucam
evt. en ufak ilgisinde hoşlanmaya başladım baya baksana. bi de teklif edip üzerime düşse aşık olucam direk yani. yakışıklı bide beeniorumfazla kaptırmamaya çalışıorum. hep sölediklerinizi aklımda tutucam
inan cnm ben sadece sonradan üzülmeni istemem tecrübeli olduğum için sana dost tavsiyesi seviyeni koru yani çıkma teklifi etmese bile ona aşık olabilirsin bu seferde plotonik olacak üzüleceksin bekle ama kalbine sayip çık hakim ol ona
çocukta sana karşı boş değil gibi bu gezi kaçmaz mutlaka gitmelisin gamze
davranışlarınla çocuğu ürkütmüyorsun dimi :) hani açılmak istiyorda açılamıyorsa senden kaynaklanan bir sebep vardır ortada.o da bi yerde frenlemek zorunda kalıyordur kendini.sen rahat ol ki o da kendini rahat hissetsin senin yanında.
rahat ol ve o geziye git :) umarım herşey güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?