Benden hoşlanıyor mu?

anladım seninle biraraya gelince değişiyor.aslında bu bile güzel birşey neden dersen çocuk sana ayak uydurmaya çalışıyor :) sen çekingensin o da kasıyor kendini.bu seni önemsediği anlamına gelir.yanlış birşey söylemekten yanlış bi harekette bulunmaktan korkuyor.

hımm evt olabilir. bi çekingenlik var onda da. dediğin gibi bnden kaynaklı da olabilir.

benim ki balık onun ki akrep

vuhuuu..
esasen çok iyi anlaşabilirsiniz ama senin çekingen olman şimdi anlaşıldı =)
sen muhakkak ona belli etmelisin, ve belli ettikten sonra onu umursamyr gibi davranmalısın
hani derler ya göster ama elletme.. onun gibi.
sen ilgilen yakın davran ve o akrep düşünsen acaba bu kız benden hoşlanıyor mu.. aklına böle girersen o seni düşünmeye başlar. yoksa akrep erkeği her daim herkese mavi bonck dagıtr. öle çapkınlk yapar.. bilmiorm biliormusn en fantezik burc akrep. yani eger onun aklına girmek istiyorsan, biraz alımlı olcaksn. ve gizemli olmayada dikkat etsen iyi olur. bişe söledimi bişe sordumu kısa cevaplar ve sana soru sormasını saglıcak cevaplar. en güzeli soruya soruyla cevap ver.. ve de dediğim gibi, bi şekilde ondan hoşlandıgını belli et. mesela 3 gün boyunca sürekli onunla ugraş.ama 4. gün umrununun ucunun köşesinin kenarında değilmiş gibi davran..işte bu yöntem ile, her akrebi kendinize bağlayabilirsniz
yani dicem o ki duygusal sevimli ince ruhlu arkadaşım, ondan hoşlandıgını belli et ve 1 adım ileri 2 adım geri tekniği ile durum sonuçlarnı
inşşş gönlüne göre olur

ne güzel tavsiyeler bunlar. çoooook saol cnm ya. evt biliorum akrep çapkındır maalesef.
alımlıyımdır. giyimime fiziğime dikkat ederim. herkes de beenir ama bakalım dediklerini yrndan itibaren uygulamaya başlıorum.

akrebi kandır
unutma 1 adım ileri 2 adım geri gıcık ol gıcık

zombiözge sölediklerini uygulamaya başladım ufaktan tatlım. bakışlarımla belli etmeye çalışıorum. bu sefer de çok göz göze gelioruz ya biraz da onun kafası karışsın bakalım. başka ne yapabilirm ki? bu gün hocaya bişe sordum bi arkadaşla ilgili. hemen sonra yanıma geldi kim o ne sordun filan dio. kaçamak cvplar verdim mrk etsin dimi gizemli ol demiştin ya

Son düzenleme:
bncede geziye git bakalım ne olcak???

Son düzenleme:
sende onun gıbı arada kacamak bakıs at onun takıldıgı arkadaslarıyla konusma sansın varsa sende gıt konuş sende gulumse gıt sohbet et belkı oda senden emın degldır ondan bısı ypmıyordur uamrım bısıler olu rcnm

bn bugüne kadar çekindiğimden hep soğuk davranıodum istemeden aslında ama tavsiyelerinizi uygulamaya başladım. bakalım inş cnm. bugüne kadar teklif eden çok oldu ama bn hiç birini sevmedim. bunu sevdim. ama teklif yok

bi ilgisi olduğu kesin. tabi ne kadar objektifim bilemiorum ama dier kızlarla pek alakası yok. biraz da ne derler mutaassıp biri:26:

iyi dileklerin için teşekkür ederim cnm

Son düzenleme:

bnde anlamıorum ya. bakıolar bakıolar seninde hiç aklında yokken kanına giriolar. insan etkilenio sonuçta. sonra hiç bişe yapmıolar. üzülen yine biz oluyoruz

taktikleri uyguluorum işe yarıo gibi sanki. yaramasa bile o da gıcık olsun kafası karışsın görsün bakalım nası oluomuş

başka taktikler varsa önerilerinizi bekliyorum kızlar

canim sizin su gezi ne zaman? merak ettim.bu konularda cok tecrubem yok ama diger arkadaslar yardim ediyor galiba....
gelismeleri bekliyorum.hadi bakalim hayirlisi...

canim sizin su gezi ne zaman? merak ettim.bu konularda cok tecrubem yok ama diger arkadaslar yardim ediyor galiba....
gelismeleri bekliyorum.hadi bakalim hayirlisi...

geziye gidemiorum maalesef.:2::2: çünkü hiç bi arkadaşım gelmio bnde tek başıma gidemem

başka sefere artık

taktiklere dvm elimden geldiğince. bişe olmasa bile aklımı karışturdığı için intikam almak isiyorum

mrb kızlar. netten araştırma yaptım. belki işinize yarayabilir sizinde.

uzmanlar dior ki. bi erkeği etkilemek istiosanız. gözlerinin içine 30 sn süreyle hiç çekmeden bakmak en etkili yöntemmiş. hele de bu bayan bakımlı hoş biriyse o erkek erir biter dio:26: biraz abartmış sanki gerçi 30 sn de uzun bi süre:44: bn deneyebilir miyim bilmiorum:44:

ay 30 sn de çok uzun bir süre değil mi??? ben bunu çok denedim ama olmadı, en fazla3-4 saniye yapabildim.

ay 30 sn de çok uzun bir süre değil mi??? ben bunu çok denedim ama olmadı, en fazla3-4 saniye yapabildim.

dimi bncede çok uzun. 30 sn baksan çocuğun anlamasını bırak çevrendeki herkes anlar valla bilemedim ki aşk doktoru sölemiş bi de.çok da iddaalı konuşmuş. denemeye değer mi bilemedim:44:

boş işler bunlar boşşşşşş
istersen hiç gözünü kırpmadan onu izle
görmek istemiyorsa bir erkek seni
başka bir deyişle heyecan uyandırmıyorsan onda
baksa da göremez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…