buda selvi boylulardan tüysüzler ailesinden ama... onun kadar değilHoşlanıyor sanırım. Bu durumda selvi boyluyu arama çalışmaları iptal?
"değerlendir" derim.buda selvi boylulardan tüysüzler ailesinden ama... onun kadar değil
"değerlendir" derim.
Özelden yazıverin size zahmethaha burdan söyeleyebiliyormuyumki
Hoşlanıyor gibi geldi bana da ama bilemiyorum ki yabancı sonuçta sen ne hissediyorsun?
biraz ukala gibi. tamam ben onların hayranıyım ama hayatımı değiştirecek kadar değil. seviyorum uzakdoğuluları ama sırf bir çocuk uzakdoğulu dye bağlanmak istemiyorum. korkuyorum sanki. böyle arkadaş gibi takılmak daha iyi geliyor bana. yada ben rahata alıştım :)
haha ben de dil ogeenmw sitesinden bir koreliyle tanistim. oyle guzel maillesiyorduk falan. Kulturlerinden de olabilir neden biliyor musun? Mesela bu cocuk bana en ufak bi saka yaptiginda ki hiiiiic saka sayilmaz tavsiye yani "ozur dilerim lutfen affet beni" diyor. Yani bazi cumleleri cok kafa karistirici. Sadecw fotograflarimizi grduk bir de uzun uzuuun mailler. Okuyunca sanki benden hoslaniyormus gibi anlamlar cikiyor. Cok da sevimliler ya.ama sizinki reele tasinmis bence hoslaniyor olabilir. Hatta hoslaiyor gibi baya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?