benden izinsiz evime giriyor

Vermemeliydin ilk basta bence

Benimki evliligimiz iikzamanlarinda cumartesi calisiyordum kv esim kahvaltiya cagirmis evimde cok daginikti haberim yok tabi yenilip icilip keyifler yapildiktan sonra haberim oldu cok kizdim esime

Kv lide de kafasinca saka yapmak istedi ben varken gelseydiniz ev duzenli olurdu dedim velhasil ilk ve son oldu o olay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ayni apartman olunca vermeme gibi bi durum olmuyo işte. Mutlaka yedegini istiyorlar. Yeni gelinim diye bisey demedim ama ciddi ciddi kilidi degistirmek zorunda birakacak galiba

Bizimde evimiz yakın birbirimize düğün arası beyaz eşyalar gelecekti bizim eşimle işimiz vardı verdik anahtarı sonra geri vermedi , bir gün konuşma arasında eve biz olmasakta girebileceğini burasınında onun evi olduğunu söyledi . Bende bir gün eşimin anahtarını kaybettiğini ve onun anahtarını almam gerektiğini söyledim , bir süre anahtarın birinde durması gerektiğini söylese de duymazdan geldim şimdi konusu bile açılmıyor.

Ne kadar hadsizce, cahil bir davranış. Ulan nasıl bir şeyse bu adamları alınca aileleri de promosyon olarak geliyor

Son düzenleme:
Kizlar ayni apartman olunca vermeme gibi bi durum olmuyo işte. Mutlaka yedegini istiyorlar. Yeni gelinim diye bisey demedim ama ciddi ciddi kilidi degistirmek zorunda birakacak galiba

Hatayı baştan aynı apartmanda oturarak yapmışsın.

Valla nisanliyken evi yerlestiriken anahtarim kvmde vardi ben vermistim. Ev ona daha yakın esyalar gelirken benden once eve gidiordu falan. Zaten ev tamamrn yerlesince evin kilidini değiştirdim keza ev sahibindede falan vardi söyledim rahatsızlık duyuyorum degistirelim die. Sonra anahtar bir bende birde esimde vardı. Annemlerede verelim dedi kaybolur kapida kalırsın falan die. Dedigim direk şuydu hayatim bu ev bizim bu evin hanımı benim beyide sen başka birinde anahtarim olsun istemiorum. Annen dahi olsa annem dahi olsa. Eger herhangi birinde anahtarimiz olursa Kapım her daim acik hissedicem. Evimde huzurla uyumayayimmi? Bunun üstüne birdaha lafı bile olmadı. Hatta kaynanam bize anahtar verin isterseniz unutrursaniz falan dedi bende dedimki annne unutursam gelir sende beklerim kocami ama anahtarimi vermek istemiorum. Oda sen bilirsin dedi. Eşinizi ikna edin anahtarinizi alin yada kilit bozuldu deyin degistirin yeni anahtari vermeyinnn...

Ablamın kayınvalidesi de eniştem askerdeyken ablam da bizde kalıyorken gitmiş anahtarı yok diye çilingirle açtırmış kapıyı.. Aynı sokaktalar, ablamın ev sahibi de malum komşu bişi diyememiş. Ablam evine gidince bazı şeylerin bıraktığı gibi olmadığını anlayınca hırsız falan girdi sanmış, sonradan öğreniyor ki kayınvalidesi girmiş kafasına göre takılmış. Amacı ne diye sormuyorum ben artık bence bu bir hastalık, sürekli dolapları karıştırmaca vs Normal bir insan yapar mı bunu? Anahtarı bir şekilde alın ya da kilidi değiştirin, ama o da çilingir falan çağırır açtırır bak onu bilemem.

Biz de babannemlerle aynı apartmanda oturduk 20 yılı aşkın, bir kere olsun öyle bir teklifi olmamıştır. Anahtarımız sadece ve sadece bizim ev ahalisindeydi, başkasında da yoktu.

Çok sinir bozucu yaa. Alışmış valla şimdi ne desen kötü olursun gibi geldi...

yanlış hatırlamıyorsan sizin kv altınlarıda elinizden almıştı...eşinizde artık gitmem evlerine diyordu zaten altınları isteyince aranız açılacaktır ozaman anahtar konusuda hallolur.gelmezler

Cok basit, bir gun gideceksiniz ve diyeceksiniz ki anne sizdeki anahtari verir misin anahtarimi kaybetmisim kapida kaldim diyeceksiniz. Esiniz evde degilken.. cunku size kapiyi acacak biri evde yokken... Sonra da anahtari vermeyeceksiniz tekrardan..

Bu anahtar verme olayini ben anlamiyorum.yok eve bisey olursa vs.. bahane bu da. Aile apartmaninda oturmayan diger insanlar napiyor komsularina yedek anahtar mi veriyor sanki evime sahip cik diye.hic mantıklı bulmuyorum anahtarin verilmesini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy ne gıcık bir durum yaa..
Bir de 20 yaşındaki koca kazık giriyor eve.
Bilgisayarı aldım deyip gülücük koyuyor bir de..
Bunlar ailecek yüzsüz bu nedir ya.

Annem de abimlerle ayni apartmanda.. aile apartmani.. annemde vardi anahtar ama asla girmezdi evlerine.. ama Yine de yengem anlattigim sekilde aldi anahtari ve Annem tekrar yedek ostensible filan yapmadi.. ne yapacak ki anahtari.. herkesin ozeli var Yani.

Ben olsam bu sekilde alirdim.diretirse anahtar diye, tepkimi koyardim...

eşiniz ne diyor???

canım bir arkadaşımın yüzde yüz yüzsüz bir kv si vardı..
anahtarı 2 kez belki 3kez değiştirdi o bi yolunu bulup yine kendine de yaptırdı..
son numarası evden koku geldi meraktan öldüm anahtarımı da aldınız vs gibiydi..
arkadaşım birgün evini dağıttı hırsız girmiş gibi çekmeceleri boşaltmış falan..
karakolda bi de azar işittim evinize giren çıkan belli değil vs diye diyip ağlamış, kapı açık bırakılmış dediler vs vs
bitti anahtarı son kez değiştiriyorum ev yansa umrumda değil falan demişti.. eşi de tamam üzülme diye desteklemiş..
kv bir daha korkusundan isteyemedi, üstüme kalır bişey olsa diye..
keşke direkt söylense de insanlar anlasa ama bazı kişilere laf anlatmak imkansız illa mizansen istiyorlar:)

bizim anahtarımız da kvlerdeydi.ben bir kere anahtarımı kaybettim eve giremedim.gittim onlardan aldım girdim.biri de eşimdeydi zaten.e iki anhtar kalınca onlarda anahtar olmadı.bir daha çıkarmaya da fırsat olmadı.(gerçi benim de bir şikayetim yoktu onlarda anahtar olmasından ama.)bence böyle yapabilirsin.eşin illa gidip bir tane daha çıkartırsa bilmem.

Buna hemen bir dur de bence
Bu nasıl bir terbiyesizlik ya
Benımde evim bazen dağınık oluyor inan kendi annemin bile o halimi görmesini istemiyorum
Kaynanan sorun değil diyor ama gelecekte yüzüne bunları tek tek vuracak benden demesi

Arkadaşım evden çıkarken kilitle odaların kapısını,eve girdiğinde kalsın koridorda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…