benden izinsiz evime giriyor

Afedersiniz ama ben bazen yatak odasından banyoya cıplak geciyorum duş alcagım zaman yada gündüz ipek geceligimle dolanıyorum evde.. Hadi kaynanayı gectim de kaynınızın siz evde yoksunuz diye geldigini o gün de evde oldugunuzu düşünemiyorum bu durumun evin dış kapısı açık yaşamaktan farkı yok ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kim olsa rahatsız olur
pek notrmal bir durum değil
anlaşılan sizinkiler
vıcık vıcık bir aile olduklarını düşünüyorlar

öncelikle anahtarı geri ver denmez
çilingi çağırıp kilit değiştirmekte direk tepki çekmek olur
anahtarımı unuttum deyip istesen bile
geri istemeyecekleri aNLAMINA GELMEZ

bunun tek bir çözümü var kırıp dökmeden
o da samimiyet dereceni düşüreceksin
öyleki
anahtarın onlarda olsa dahi açıp giremeyecekler
yani biz bir aileyiz görüşü yerine
biz
2 aileyiz
görüşünü yansıtman lazım

Canım ben altlı üstlü oturuyorum bastan bizdende istediler esim konuyu degstrdi vermedik hatta onlarda bitane varmıs esim gizlice aldı o yedegide yani iş eşinde bitiyor gecen yagmur yagıyordu gezmedeydik camlarm acıktı aradılar yok evinize meraklı deglz anahtar kacırıyorsnz bak su evinize doldu inip müdahale edemiyorz diye esimi kıskırttılar bi geldk esime dedim bak hic bsey yok tüller kupkuru . Eşin düzgn ve net acık sekılde bi aksam istesin evim mahremimdir gerektigi zaman degl her an müdahele ediyorsn anne alablir miyim anahtarı desin 2 gün sonra unutulr zaten seviyorsa kırılmaz

Altlı üstlü olunca yönetmeye calısıyolar ben 5 aydır ayrı 2 aile oldgmz görüsünü onlara anlatmya calsyorm ama esinde rolü büyük benm esim her muhabbette söyler anne farzetki antalyada oturuyorm ben öyle alınma her aksam cıkamam ki yanına yorgun oluyorm karmla dısarıda oluyorm vs vs sakın alıstırma artık daha fazla

Eşinizin kardeşini ayrı tutarak soruyorum, aynı şeyi sizin anneniz yapsa kızar mıydınız? Annenizle altlı üstlü otursaydınız, bulgurum kalmamış kuzın senden aldım deseydi bu kadar tepki verir miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…