benden izinsiz evime giriyor

ben sabah okula giderken uğradım anahtarımı evde unuttum kıtleyemedim kapıyı anahtarı almaya geldim dedim dönup kıtleyıp okula yetişcem dedim vee aldım eee tabi düşünunce anladılar oyun olduğunu ama aldım sonuçta

Ben diyorum ki alarm taktır eve ve şifreyi söyleme kilidi de değiştir anahtar mevzusu kapansın

Çok ama çok rahatsız edici kilidi değiştirin onu yapamıyorsanız yatak odanızı hep kilitli tutun.

Ya kızlar kilidi değiştirin yok kapıları kitleyin yok kızıp alıp falan demişsinizde bu insanlar eve böle izinsiz girip çıktıklarına göre anlayışsız insanlar sölediklerinizi yapsa sorun çıkarcaklar bu sefer eşiyle arası açılcak yine en mantıklısı anahtar kayboldu diyip onlardan istemek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşinize soyleyin alsin anahtarı bi şekilde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evde degerli bir esyanizi ortada birakin sonra da ortadan kaybedip kaynanayi sorgulayin. Boylelerine mustehak...

Esim haklisin askim ama nasil deyim ben anne evime girme diye diyor. Sen çöz diyo
E iyi yine,annemdir girmeye hakki var ne olacak sanki yabanci degil demiyor..sen coz diyip acik kapi birakiyosa ki oyle,ne yapip edip bu sorun halletmen lazim.arkadaslar en basit yontemide soylemisler aslinda kilidi degismek,aslinda buna bile gerek yok,anne bu durum beni rahatsiz etmeye basladi diyip de alabilirsin ama,yok muhattap olmak istemiyorum dersende kilidi degistir,fazla anahtar yaptirmadik deyp vermeyebilirsinde.

altınlarını zorla gasp eden bir kayınvalideye kilidi değiştirmek çözüm değildir..o kadar şeye rağmen dibinde yaşamaya devam ettiğin sürece kaynın eve girer iç çamaşırlarınıda yoklar çekmecelerinide açar hatta abisinin baksırını alır giyer gider:26: biliyosun değil mi orda kaldığın sürece yaşayacağın her şey sana müstahak olacak...çünkü kaynanan kaynatan kaynın karakterli insanlar değiller..çık git ordan ne kilidi..uzaklaş başın rahat evin huzur dolu olsun

forumda bulunup kayınvalide olanlar kızıyorlar bazen hepmi biz suçluyuz diye al işte yeni bir örnek kaç yıldır bu sitedeyim bir kere bile annem izinsiz evime giriyor altınlarımı aldı vermiyor eşimi benden kıskanıyor yazan görmedim oğullarını evlendirince bir haller oluyor bu annelere tamamen değişiyor karakterleri benim kayınvalidem biz balayındayken evime misafir getirmek istemişti birde bana mecbur kabul edeceksin demişti üstelik yakında oturmuyoruz bazen böyle saçmalıyorlar maalesef herşey eşinde bitiyor canım sen hallet demekle olmaz gidip kendisi konuşacak annesiyle

canım bak sana bi akıl vereyim aynı sıkıntı benim kızkardeşimdede vardı kaynanası o evde yoken girerdi evine kardeşim kaynanasının evinden yedek anahtarı gizlice aldı tabi kaynanda anahtarı kaybettim zannetti bikaçlez istedi ama oda bugun çıkartırım yarın çıkartırım oyaladı durdu kaynanası artık isteyemiyoda yani sende böyle yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…