• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benden ne istiyor ???

En fazla ilgilenmiyorum der. Ne olcak yani. 3 günlük dünya. O ne der bu ne der, rezil olursam falan filan boş ver yaaaa. İçinde kalmasın. Reddederse biraz canın yanar. Her görüşte yanacağına, bir kaç hafta üzülürsün geçer gider.
Biliyomusun bende bunu cok dusundum cunku hergun gormek o kadar cok zor olyorki ama cesaretim hic yok cunku daha once hic yapmadim korkuyorum

bir bakış attın.
kalbimi yaktın
aşkın kementini
boynuma taktın.

bak bak nereye kadar.bakarken birde bakmışın ki yanında biri vara ona bakıyor

en kötü ne olabilir ki? yaşın çok büyük değil bir çok deneyim yaşayacaksın zaten :KK66:
Ya benim kendime guvenim yok galiba yapamiyorum onu gorunce okadar heyecanlaniyorum ki konusamam diye cok korkuyorum

Slm kizlar ben burayi takip ediyorum ama hic konu acmak aklima gelmemisti. Simdi cok zor durumdayim ve size sormak istiyorum cunku kimsem yok konusabilecegim ne olur bana yardim edin ... bizim ust siniflarda bir cocuk vardi ben bu cocukdan cok hoslandim ve ona bakmaya basladim ama beni hic fark etmedi bir zman sonra onunda bana baktigini hissettim benim ona baktigimi fark etmis olacak . Sonra biz goz goze gelmeye basladik her yerde ben gozumu kaciriyorum ama o bana bakiyor ve gozlerini kacirmiyor .. simdi ben ona bakmayyi biraktim ama bana hala bakiyor gelip konusmuyorda sizce o benden ne istiyor onu cok seviyorum ama onu hic anlayamiyorumda ne yapmam gerek bilmiyorum sadece onu dusunmekten yoruldum artik derslere bile kendimi veremiyorum ne olur bana soyleyin bu cocuk ne yapmaya calisiyor......
Not ; yurtdisinda yasiyorum turkcem bozuk kusura bakmayin hakkinizi helal edin.....

Konuşmadan anlayamazsın git konuş yani böyle bakışmaya devam ederseniz okul biticek sadece bakıştığınızla kalırsınız..

Konuşmadan anlayamazsın git konuş yani böyle bakışmaya devam ederseniz okul biticek sadece bakıştığınızla kalırsınız..
Haklisin ama iste yapamiyorum gidip konusacak kadar guvenim yok kendime zaten bi sene son senemiz ondan sonra ben ulke degistiricem istesekte olmaz

Haklisin ama iste yapamiyorum gidip konusacak kadar guvenim yok kendime zaten bi sene son senemiz ondan sonra ben ulke degistiricem istesekte olmaz

En fazla hayır yok öyle bişey der yani ne olucak. En azindan içinde ukte kalmaz denedim olmadı dersin :/

:KK43:
Durumu bildir merak ederiz :KK23:
gelismeleri yazacagimi soylemistim oyle seyler olduki suan kotuyum ne hissettigimi bilmiyorum ben faceden sahte hesap acip ona arkadaslik gonderdim oda kabul etti ve gordumki onun sevgilisi var ama sok oldum cunku emindim olmadina ortak arkadasimiz ve kendinin arkadaslarinin hicbiri bilmiyor facesindede gozukmuyor sadece bazi yorumlardan anladim iyiki acilmamisim suan kendimi kotu hissediyorum sanki sevgilsi olan birini ayartmisim gibi ama benim sucum yoktu ve dha kotusu bugun onu gordum ben bakmadim ama onun baktiginida fark ettim neden boyle yapiyorki anlamiyorum

amaaaaan sevgilisi varsa uzak dur arkadaşım bide başına bela hiç gerek yok .. hiç kafanı yorma ne istiycek biri cebimde biri elimin altında yapıcak daha ne olsun erkek değil mi işte bunların sütü bozukEn Büyük KK

:KK43:
gelismeleri yazacagimi soylemistim oyle seyler olduki suan kotuyum ne hissettigimi bilmiyorum ben faceden sahte hesap acip ona arkadaslik gonderdim oda kabul etti ve gordumki onun sevgilisi var ama sok oldum cunku emindim olmadina ortak arkadasimiz ve kendinin arkadaslarinin hicbiri bilmiyor facesindede gozukmuyor sadece bazi yorumlardan anladim iyiki acilmamisim suan kendimi kotu hissediyorum sanki sevgilsi olan birini ayartmisim gibi ama benim sucum yoktu ve dha kotusu bugun onu gordum ben bakmadim ama onun baktiginida fark ettim neden boyle yapiyorki anlamiyorum

boş ver çapkın biri demek ki..
yol yakınken anladığın iyi olmuş..
iyi ki sevgilisi değilsin bak.. neci olduğunu bilmediği kızları ekliyor işte hesabına..
:)

aynen o çocukla çıksanda sana faydasından çok zararı dokunur hem sevgilisi var hem göz çapkınlığı yapıyor hemde sosyal ağlardan bilmediği tanımadığı kızları kabul ediyor bu nasıl mide ya

Back
X