• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benden ne istiyor ???

amaaaaan sevgilisi varsa uzak dur arkadaşım bide başına bela hiç gerek yok .. hiç kafanı yorma ne istiycek biri cebimde biri elimin altında yapıcak daha ne olsun erkek değil mi işte bunların sütü bozukEn Büyük KK
ya zaten artik benim icin bitti kendimi cok kotu hissediyorum cunku az daha sevgilsi olan birine acilacaktim offf ama bir taraftanda sukrediyorum ne oldugunu gordum diye bide utanmadan hala bakiyor sevgilsine acidim gercekten butun erkekler ayni

boş ver çapkın biri demek ki..
yol yakınken anladığın iyi olmuş..
iyi ki sevgilisi değilsin bak.. neci olduğunu bilmediği kızları ekliyor işte hesabına..
:)
aynen sukrediyorum hersey yakinken gordum diye ama okulda gormesem bana bakmaasa daha kolay olacak ama iste bide hemen ekledi beni yani tanimadigi insan oldugum halde offfff

Haklisiniz ama ben cok korkuyorum ya hic bisey dusundugum gibi deyilse o zaman rezil olurum
Gidip açıl demiyor zaten kimse ilk etapta. Tanışma şeklinde olabilir. Sonuçta ikiniz de yurt dışındaysanız en nihayetinde hemşerisiniz. Bu bile çok geçerli bir neden.

aynen sukrediyorum hersey yakinken gordum diye ama okulda gormesem bana bakmaasa daha kolay olacak ama iste bide hemen ekledi beni yani tanimadigi insan oldugum halde offfff
okul ortamında çok normal ki bunlar.

Slm kizlar ben burayi takip ediyorum ama hic konu acmak aklima gelmemisti. Simdi cok zor durumdayim ve size sormak istiyorum cunku kimsem yok konusabilecegim ne olur bana yardim edin ... bizim ust siniflarda bir cocuk vardi ben bu cocukdan cok hoslandim ve ona bakmaya basladim ama beni hic fark etmedi bir zman sonra onunda bana baktigini hissettim benim ona baktigimi fark etmis olacak . Sonra biz goz goze gelmeye basladik her yerde ben gozumu kaciriyorum ama o bana bakiyor ve gozlerini kacirmiyor .. simdi ben ona bakmayyi biraktim ama bana hala bakiyor gelip konusmuyorda sizce o benden ne istiyor onu cok seviyorum ama onu hic anlayamiyorumda ne yapmam gerek bilmiyorum sadece onu dusunmekten yoruldum artik derslere bile kendimi veremiyorum ne olur bana soyleyin bu cocuk ne yapmaya calisiyor......
Not ; yurtdisinda yasiyorum turkcem bozuk kusura bakmayin hakkinizi helal edin.....
böyle bakmakla durursan mezun olup gidersiniz:D konuşacaksın yada ona cesaret vereceksin

ya zaten artik benim icin bitti kendimi cok kotu hissediyorum cunku az daha sevgilsi olan birine acilacaktim offf ama bir taraftanda sukrediyorum ne oldugunu gordum diye bide utanmadan hala bakiyor sevgilsine acidim gercekten butun erkekler ayni
aaa sevgilisimimi varmıs vayyy adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gidip açıl demiyor zaten kimse ilk etapta. Tanışma şeklinde olabilir. Sonuçta ikiniz de yurt dışındaysanız en nihayetinde hemşerisiniz. Bu bile çok geçerli bir neden.
artik bir onemi kalmadi zaten cunku sevgilisi var benim icin bitti artik simdi onu gormezden geliyorum zaten

evet cnm sevgilsi varmis bende ilk gordugumde sok oldum inanmak istemdim ama iste sonuc boyle yani bide daha bakmaya devam ediyor sinirrr
o sana bakıyor olarak görüyorsan sen de ona bakıyorsundur. O da diyordur "bu kız bana neden bakıyor" diye.

o sana bakıyor olarak görüyorsan sen de ona bakıyorsundur. O da diyordur "bu kız bana neden bakıyor" diye.
tm ilk baslarda baktim ama sonra biraktim onun baktini fark eden arkadslarim var yani bide bana baktigini anliyorum cunku biz okula hergun ayni serviste 40 dk boyuunca beraberiz hissediyorum

tm ilk baslarda baktim ama sonra biraktim onun baktini fark eden arkadslarim var yani bide bana baktigini anliyorum cunku biz okula hergun ayni serviste 40 dk boyuunca beraberiz hissediyorum
Belki senin Türk olman falan dikkatini çekiyordur.
Bence takılı kalma bunlara.

Back
X