- 19 Ekim 2013
- 198
- 35
- 323
Zaten onun sevgilisi varmis ogrendim bundan sonrasi umrumda deyil artikKendi içinde sorunlati olabilir, emin değildir.
Bence ilk hareketi ondan bekle sonra uzulebilirsin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten onun sevgilisi varmis ogrendim bundan sonrasi umrumda deyil artikKendi içinde sorunlati olabilir, emin değildir.
Bence ilk hareketi ondan bekle sonra uzulebilirsin...
Bende cok korkuyorum derslerimin etkilenmesinden simdiden kendimi veremiyorum ve sene sonunda cok onemli sinavim var .. zaten sevgilisi varmis bunu ogrendim bundan sonra hayatima devam etmek icin elimden geleni yapmam lazimderslerini etkilemese keşke. şimdilik bakışmalı bir heyecan var gerisini zamana bırakıyorum ne olursa yaşıycaz zaten de kendine. üzerinde durma benden ne istiyor çıkma teklifi edecek mi başkası var mı falan soru olmasın kafanda
Oyle gercekten guvendim bos cikti simdi kendimi toplayip derslerime oturmam lazim bundan sonra ask felan istemiyorum kimseye guvenilmiyorEn iyisi...
Her bakisa güvenip aldanma canim...
Yasin küçük sanirim..
Abla tavsiyesi sana..
Sen derslerine odaklan..önce okulun gelsin..
Ask zamani gelince bulacak seni...
Bende oyle dusunuyorum herseyi basinda ogrendim daha kotu olmadan olaylar insanlara guvenmek ne kadar da zorlasti umarim bidaha boyleleriyle karsilasmayizaynen canim salla gitsin şansliymişin benim daha kötüsü geldi başima
Bende oyle dusunuyorum herseyi basinda ogrendim daha kotu olmadan olaylar insanlara guvenmek ne kadar da zorlasti umarim bidaha boyleleriyle karsilasmayiz![]()
Bende acilmayi felan dusundum ama iste faceden sahte hesap actim oda kbul etti oyle gordum ama onlarin hic beraber resimleri yok ben sadece yorumlardan anladim. sende yine acilmadan kurtulmussun rezil olmamissinsen yine direkten dönmüşün .benim durumumda çocuk benimle çok ilgileniyordu ama sonra sevgilisiyle resimlerini gördüm kahroldum ben açilmayi dusunuyordum cocuğa
Bide anlamiyorum bunlari madem sevgilisi var niye baskasina umit veriyolar niye hem uzulen bizler oluyoruzsen yine direkten dönmüşün .benim durumumda çocuk benimle çok ilgileniyordu ama sonra sevgilisiyle resimlerini gördüm kahroldum ben açilmayi dusunuyordum cocuğa
Galiba en iyisi fazla umitlenmiceksin cunku olmayinca insan cok uzuluyor hayal kirikligi daha zor oluyor belkide cikar karsimiz hayirli olsun hakkimizdaben de çok dertliyim canim .ben de öyle çok ümitlenmiştim .ama sonu hüsran.insallah bizim gibiler çikar karsimiza en iyisi hiç beklentiye girmemek çunku açilacak olan erkek sen ne yaparsan yap bi yolunu bulur ve sana acilir