Adam değilmiş orası doğru da dürüstlük: "Ben seninle evlenmek istemiyorum sadece seks yapmak istiyorum" dese dürüstlük olur; bu kızı resmen terbiyesizce aşağılamış,Keşke her erkek, adam olmasa bile, bu kadar dürüst olsa
Benimde boşluğuma denk geldi ve aşırı bağlanmıştım ona sürekli ayrıl barış oldu acı çektim ve sonunda ondan soğudum iyice koptumAdam niyetini baştan söylemiş. Bunu bilerek devam ettirmek sizin suçunuz.
Boşver Allah'ın dan bulsun. Pislik . Sende boyle bir adamla 1 sene nasıl geçirdin? 1 2 ay bile fazla bir de hiç görüşmemişsiniz.
Zaten "en başında Benden sana ne koca ne sevgili olur diyen, Evlenince seksi olmazsan seni aldatırım gibi imalarda bulunan" diye yazmış konusahibi kişi hakkında. İçerik iğrenç ama kişi dürüst! Başta ağzının payını verip yolları ayırmalıydı konusahibi. 1 sene nasıl sürdürdü? Kendi bile şaşıyor..Adam değilmiş orası doğru da dürüstlük: "Ben seninle evlenmek istemiyorum sadece seks yapmak istiyorum" dese dürüstlük olur; bu kızı resmen terbiyesizce aşağılamış,
Bu erkek tipi baska bir Bdv konusuna ornek olacak zeki olmayan erkek tipidir.Flörtleşmenin en başında Benden sana ne koca ne sevgili olur diyen, Evlenince seksi olmazsan seni aldatırım gibi imalarda bulunan,Seks benim için önemli diyen. Ne kadar salakmışım 1 yıl kadar flörtleştik uzaktan. Benimde boşluğuma denk gelmişti ben istemedim uzaktan olmaz dedim oda olur dedi o başlattı neyse. Sürekli eve çağırdı ben gitmedim tabi. Onu çağırdım oda bahaneyle gelmedi eve atamayacağını anlayınca sıkıldım deyip kaçıyor. Bende artık onu bitirdim . Ne kadar gözümde büyütmüşüm ben onu. Amacı sevişmekti ve ben bunu bile bile devam ettirdim aslında görmezlikten gelmişim hep bunları ayrılınca kafama dank etti ne aptalmışım diyorum. Sırf yatağa atabilmek için seviyormuş gibi yaptı. Buda bana ders olsun. Bu bir iç dökmedir
Bu erkekle yıllar önce bir geçmişimiz daha vardı yanıma gelmişti buluştuk falan sonra ben ayrıldım ondan olsa gerek kopamadım ondanAdam niyetini baştan söylemiş. Bunu bilerek devam ettirmek sizin suçunuz.
Boşver Allah'ın dan bulsun. Pislik . Sende boyle bir adamla 1 sene nasıl geçirdin? 1 2 ay bile fazla bir de hiç görüşmemişsiniz.
Sadece küçük bir zardan ibaret olanlar için, evetVay be adam bildiğin al bundy'miş aha onun lafı:
Erkek hayat boyu erkektir. Kadınsa karın olana kadar seksidir.
Böyle bir şey yazmamış ki konu sahibi! Nerden okudunuz bunu?Başka kızlara o... Demenize gerek yok
Soğuyup koptuysan sorun yok ?Benimde boşluğuma denk geldi ve aşırı bağlanmıştım ona sürekli ayrıl barış oldu acı çektim ve sonunda ondan soğudum iyice koptum
Böyle bir şey yazmamış ki konu sahibi! Nerden okudunuz bunu?
yooo hıc bır zaman sevıyormus gıbı yapmadıFlörtleşmenin en başında Benden sana ne koca ne sevgili olur diyen, Evlenince seksi olmazsan seni aldatırım gibi imalarda bulunan,Seks benim için önemli diyen. Ne kadar salakmışım 1 yıl kadar flörtleştik uzaktan. Benimde boşluğuma denk gelmişti ben istemedim uzaktan olmaz dedim oda olur dedi o başlattı neyse. Sürekli eve çağırdı ben gitmedim tabi. Onu çağırdım oda bahaneyle gelmedi eve atamayacağını anlayınca sıkıldım deyip kaçıyor. Bende artık onu bitirdim . Ne kadar gözümde büyütmüşüm ben onu. Amacı sevişmekti ve ben bunu bile bile devam ettirdim aslında görmezlikten gelmişim hep bunları ayrılınca kafama dank etti ne aptalmışım diyorum. Sırf yatağa atabilmek için seviyormuş gibi yaptı. Buda bana ders olsun. Bu bir iç dökmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?