Benden sana ne koca ne sevgili olur ?

Keşke her erkek, adam olmasa bile, bu kadar dürüst olsa
Adam değilmiş orası doğru da dürüstlük: "Ben seninle evlenmek istemiyorum sadece seks yapmak istiyorum" dese dürüstlük olur; bu kızı resmen terbiyesizce aşağılamış,

Adam niyetini baştan söylemiş. Bunu bilerek devam ettirmek sizin suçunuz.
Boşver Allah'ın dan bulsun. Pislik . Sende boyle bir adamla 1 sene nasıl geçirdin? 1 2 ay bile fazla bir de hiç görüşmemişsiniz.
Benimde boşluğuma denk geldi ve aşırı bağlanmıştım ona sürekli ayrıl barış oldu acı çektim ve sonunda ondan soğudum iyice koptum

Adam değilmiş orası doğru da dürüstlük: "Ben seninle evlenmek istemiyorum sadece seks yapmak istiyorum" dese dürüstlük olur; bu kızı resmen terbiyesizce aşağılamış,
Zaten "en başında Benden sana ne koca ne sevgili olur diyen, Evlenince seksi olmazsan seni aldatırım gibi imalarda bulunan" diye yazmış konusahibi kişi hakkında. İçerik iğrenç ama kişi dürüst! Başta ağzının payını verip yolları ayırmalıydı konusahibi. 1 sene nasıl sürdürdü? Kendi bile şaşıyor..

Bu erkek tipi baska bir Bdv konusuna ornek olacak zeki olmayan erkek tipidir.

Bence uzulmene gerek yok. Dedigin gibi dersini alip yoluna devam et.

Boşverin, bazen oluyor öyle... Zaten sık sık seks dile getiriyorsa ondan bi cacık olmaz, yaşayarak görmüş oldunuz.

Adam niyetini baştan söylemiş. Bunu bilerek devam ettirmek sizin suçunuz.
Boşver Allah'ın dan bulsun. Pislik . Sende boyle bir adamla 1 sene nasıl geçirdin? 1 2 ay bile fazla bir de hiç görüşmemişsiniz.
Bu erkekle yıllar önce bir geçmişimiz daha vardı yanıma gelmişti buluştuk falan sonra ben ayrıldım ondan olsa gerek kopamadım ondan

yooo hıc bır zaman sevıyormus gıbı yapmadı
en basından benden sevgılıde olmaz koca da demıs bunu dıyen adam sevıyormus gıbı yapmaz kı aksıne benden sevgı bekleme demıs

evet sız gozunuzde kendı kendınıze buyutmussunuz ... kendınızı sevın kendınıze deger verın kendını seven kendıne deger veren ınsanlar boyle kısılere vaktını harcamaz cunku zamanınıza yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…