- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Evet üzücü tabii ama kabul edip kendisi için biseyler yapması gerekmez mi bu kadar mı değersiz görüyor hayatını. Basliim ya elin oğluna ben ne olcam derim ilaç denemiş olmamış e hadi anlayalım alternatif yollara bak kardeşim nefes terapisini araştır meditasyon yap telkin et kendini bi sen kendini düzelt bakalim hayatını yoluna koy hayır ailesi falan da mi demiyor evlâdım tedavi olman lazım diye yazik kendineEvet görmüştüm bir iki sayfa okumuştum
Herkese aynı benzer soruları soruyordu
Döner mi
Ne zaman döner gibi ozaman da üzüldüm anksiyete gerçekten çok zor
Fakat takılı kalmış ve kabul etmiyor
Resmen set çekmiş önüne
Ailesine de iş düşüyor aslındaEvet üzücü tabii ama kabul edip kendisi için biseyler yapması gerekmez mi bu kadar mı değersiz görüyor hayatını. Basliim ya elin oğluna ben ne olcam derim ilaç denemiş olmamış e hadi anlayalım alternatif yollara bak kardeşim nefes terapisini araştır meditasyon yap telkin et kendini bi sen kendini düzelt bakalim hayatını yoluna koy hayır ailesi falan da mi demiyor evlâdım tedavi olman lazım diye yazik kendine
Zaten banlanacam hazır yeri gelince sorayımEvet üzücü tabii ama kabul edip kendisi için biseyler yapması gerekmez mi bu kadar mı değersiz görüyor hayatını. Basliim ya elin oğluna ben ne olcam derim ilaç denemiş olmamış e hadi anlayalım alternatif yollara bak kardeşim nefes terapisini araştır meditasyon yap telkin et kendini bi sen kendini düzelt bakalim hayatını yoluna koy hayır ailesi falan da mi demiyor evlâdım tedavi olman lazım diye yazik kendine
Valla bende kaygı var nefes için danıştigım kişiye depresyon tedavisi verilmis zamanında o da ilaç dışında neler yapabilirim demiş 6 seansta düzelmiş sonra eğitimini almış kendisi uyguluyor iyi gelmediği hicbir şey yok iş adamları hayatı stresle geçen ruhsal bunalımı olan herkes deli gibi bu konuya yöneldi son bikac yildir araştırın istersenizZaten banlanacam hazır yeri gelince sorayım
Bu nefes egzersizleri iyi geliyor mu anksiyeteye
Toplu kıyım olacak mune gelinceYa burda buyuk eglence var bana hic haber vermiyosunuz kirildim
Cok ustune gitmissiniz kizin, ne var yani bunda, annesinin yaninda alnimin ortasina şapalağı vurmayan adama adam demem ben, uzulme sen konu sahibi devam et ara koş peşinden sakin kaybetme boyle yagiz bir delikanliyi
Zaten banlanacam hazır yeri gelince sorayım
Bu nefes egzersizleri iyi geliyor mu anksiyeteye
Hayır hayır zaten benim dediğim yasam koçlarının verdiği nefes tekniği değil aynen katılıyorum.Geliyor ama hepsi değil yani yaşam k*çlarının önerdiği abidik gubidik şeyler işinize yaramayabilir. Bilişsel davranışçı terapide uygulatılan bazı gevşeme teknikleri var.
Hayır hayır zaten benim dediğim yasam koçlarının verdiği nefes tekniği değil aynen katılıyorum.
Sana şiddet gösterdiyse neden hala arasın sorsun diye bekliyorsun?Ablacım bana şiddet gösteren birisine böyle davrandım, ailesinden başka üyelerini aradım.
Sana şiddet gösteren birini ne diye bekliyorsun ? Evlenip daha beterini yaşamak için mi ? Hazır kurtulmuşken kendi hayatına bak canım.Ablacım bana şiddet gösteren birisine böyle davrandım, ailesinden başka üyelerini aradım.
tabii ki aradımNe olursa olsun kayınvaliden veya eski kayınvalideni bire bir araman geçmiş olsun demen lazımdı ayrıca nışanlılık size çocuk oyuncağımı saçma sapan oyunlara girmissiniz gereksiz evlenince ilerdede aynısınımı yapacaksınız sen annene gidersin o gelir 2 kez kapıya bakmassın hooop bir paylaşım daha 1 hafta geçti niye gelmedi eşim diye
Ayrıca şiddet felan demissin sen aynı yastığa baş koyacaksın bu adamla iyi düşün nışanlıyken bunu yapan ilerde ne yapabilir hatanın neresinden dönsen kaardırtabii ki aradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?