Benden ses çıkmayınca son görülmesini de kapattı

Evet üzücü tabii ama kabul edip kendisi için biseyler yapması gerekmez mi bu kadar mı değersiz görüyor hayatını. Basliim ya elin oğluna ben ne olcam derim ilaç denemiş olmamış e hadi anlayalım alternatif yollara bak kardeşim nefes terapisini araştır meditasyon yap telkin et kendini bi sen kendini düzelt bakalim hayatını yoluna koy hayır ailesi falan da mi demiyor evlâdım tedavi olman lazım diye yazik kendine

Ailesine de iş düşüyor aslında

Zaten banlanacam hazır yeri gelince sorayım
Bu nefes egzersizleri iyi geliyor mu anksiyeteye

Valla bende kaygı var nefes için danıştigım kişiye depresyon tedavisi verilmis zamanında o da ilaç dışında neler yapabilirim demiş 6 seansta düzelmiş sonra eğitimini almış kendisi uyguluyor iyi gelmediği hicbir şey yok iş adamları hayatı stresle geçen ruhsal bunalımı olan herkes deli gibi bu konuya yöneldi son bikac yildir araştırın isterseniz

Ya bide yanlış anlaşılmasın ilaç tedavisine karşı değilim bu da ilaçla beraber tedavi sürecini hızlandıran bir uygulama olabilir. Ben de ilaç tedavisi gördüm sonuçta bırakma nedenim kilo almamdi

Toplu kıyım olacak mune gelince
Griye boyatacak her yeri
Buralar hep zeytinlikti diyeceğiz

Geliyor ama hepsi değil yani yaşam k*çlarının önerdiği abidik gubidik şeyler işinize yaramayabilir. Bilişsel davranışçı terapide uygulatılan bazı gevşeme teknikleri var.

Geliyor ama hepsi değil yani yaşam k*çlarının önerdiği abidik gubidik şeyler işinize yaramayabilir. Bilişsel davranışçı terapide uygulatılan bazı gevşeme teknikleri var.
Hayır hayır zaten benim dediğim yasam koçlarının verdiği nefes tekniği değil aynen katılıyorum.

Hayır hayır zaten benim dediğim yasam koçlarının verdiği nefes tekniği değil aynen katılıyorum.

Duadır meditasyondur zikirdir böyle ortaya karışık bazı şeyler yaptırıyorlar kendi çaplarında. Ciddiye alıp gidip para vereni var çok üzülüyorum cidden. Evde kendi kendilerine gözlerini kapatıp meditasyon yapsalar daha faydalı olur, para da vermezler en azından ehehe.

Ne olursa olsun kayınvaliden veya eski kayınvalideni bire bir araman geçmiş olsun demen lazımdı ayrıca nışanlılık size çocuk oyuncağımı saçma sapan oyunlara girmissiniz gereksiz evlenince ilerdede aynısınımı yapacaksınız sen annene gidersin o gelir 2 kez kapıya bakmassın hooop bir paylaşım daha 1 hafta geçti niye gelmedi eşim diye

tabii ki aradım

Lütfen artık döner mi dönmez mi sorularından vazgeç bunu kimse bilemez dönedebilir dönmeyedebilir. Artık bunu düşünme ve önüne odaklan dönse bile sen isteme. Lütfen şu çocuğa olan takıntını bırak artık, şiddet gösterip göstermese bile bırak hele şuan kesin bırak yani. Senin beslediğin şey şuan sevgiden çıkmış takıntı haline gelmiş. Pişman olup döndüğünü göreyim yeter diyosundur şuan ama sen bu şekilde taktıkça zayen döneceği varsa da dönmez. Ne zaman ki sen bu takıntından kurtulup hayatına odaklanacaksın o zaman döner o zaman da umarım senin için bitmiş olur zaten. Kendini düşünmelisin artık. Bu yaptığının sana hiçbir faydası yok. Lütfen artık başka şeylerle ilgilen ve kendi başına bir birey ol.

Beddua kavgasını sonlandırayım.
İnşallah eski nişanlınla evlenirsin.
Bakın herkes mutlu...:)

Kuzum olayları nişanlını koruyarak yaptıklarını yok sayarak bu raddeye sen getirmedin mi?

Eski nişanlından bir hamle gelmeyecek emin ol. Pişmanlık belirtisi yok ki adamda. Gelirse gezip dolaşıp eli boş döndüğünden gelir.

Üşenmedim tüm konuyu okudum, gözlerim şaşı oldu.

Bazı insanlar acıdan, arabeskten besleniyor cidden bunu bir kez daha anladım. Ne desek boş konu sahibi aklı başında hiç bir yorumu kabul etmiyor, tavsiyelere kulak tıkıyor. Ne dememizi bekliyor acaba? "Nişanlındır döver de sever de" mi demeliyiz? Neyse demekki bazı şeyleri yaşamadan akıllanmıyor insan.

Çok uzatmıyım bir bedduada ben yemeden gidiyim en iyisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…